FOTO: JOAKIM KLEVEN

1. Stjernetegnet er løve, og det sier seg selv. Jeg er sta, krevende og noe oppmerksomhetssyk.
2. Jeg klemmer på neglene mine til de blir helt myke og knekker
3. Når jeg var liten satte jeg fast iskrem i halsen
4. Jeg hadde hjemmeskole halve 2 og 3 klasse på videregående grunnet depresjon

5. Jeg har 2 forskjellige ører og 2 forskjellige pupper
6. Jeg har ikke brukt en ordentlig BH på flere år, rett og slett hater det mer enn noe annet
7. Min største drøm er å få treffe en ekte ugle, da griner jeg
8. Øyene mine skifter mellom grønt og brunt

8. Jeg har ikke brukt prevensjon på 4 år. Jeg bruker temperaturmåler som jeg legger på tungen
9. Jeg er en ekte kontrollfreak, flytter du på en vase knuser du meg innvendig
10. Jeg eier flere planter enn jeg har smykker
11. Jeg har hatt 2 hunder, 2 hester, 1 fisk, 1 kanin og 1 undelat

12. Jeg har kun knekt et ben i kroppen, og det er lilletåa
13. Jeg har astma, og et ukjent virus i kroppen legene ikke vet om kommer til å slå ut eller ikke
14. Det vokser lange sorte heksehår på føflekken min som jeg må klippe
15. Mitt første kyss fikk jeg da jeg spurte om han ville ha tyggisen min (galskap)

16. Jeg har hatt mørk brunt hår og pannelugg
17. Jeg sliter tungt med søvnparalyse og har gjort det i flere år
18. Jeg har ikke tråkket på et kommelokk på sikkert 10 år (betyr ulykke for meg)
19. Min favoritt blomst er kålblomst.. Gleder meg til høsten når disse kommer i butikkene igjen, savn!

27 Responses to 19 TING DU IKKE VISSTE OM MEG

 1. Gøy lesning!

  Det hadde vært såå spennende om du kunne skrevet litt om temperaturmåler som prevensjon og din erfaring med det! Jeg planlegger å slutte på p-pillen snart da jeg har proppet kroppen min med hormoner i alt for mange år nå… men er også skremmende å skulle slutte og ikke ane hvordan kroppen vil reagere.
  En idé til et innlegg mange vil synes er interessant tror jeg!

  Xoxo

 2. Gøy å få vite mer om deg, Anniken! Jeg lurer også på om du vil skrive et innlegg om prevensjon ved måling av temperatur. 🙂

 3. Du sminker deg så utrolig fint og naturlig for tiden. Kan du lage en sminkevideo som viser denne looken? Du er nydelig:)

 4. jeg synes du er en så sykt interessant person!! alt du skriver, sier, føler, tenker?? elsker å lese om deg og tankene dine, og hvordan du er så naturlig og tankefull alltid. virker som du er så utrolig reflektert og har ditt eget syn på så mye. skulle ønske jeg kunne møte deg en gang!!!

 5. Herregud bilde nr fire. satan. Jeg lurer også på om du kan skrive et innlegg om prevensjon ved måling av temperatur! Sluttet på p-piller grunnet depresjon og har ikke planer om å begynne på det igjen

 6. Temperaturmåling er vel helst for de med regelmessige sykluser? Synes jeg husker at du snakket om at du hadde vel uregelmessig. Jeg hadde aldri turt å bruke det som prevensjon, men bra for deg hvis du ikke blir gravid! 🙂

 7. Har selv hatt mye søvnparalyse. Har ikke hatt det på en god stund nå. Det stoppet etter jeg fikk orden på livet mitt å kutta ut rusmidler. Håper det stopper opp for deg også, søvnparalyse er kjempe slitsomt å ødelegger nettene..

 8. Kan du skrive mer om på hvilken måte du bruker tempmåling som prevensjon? Har sett div apper hvor man følger temp, men har syntes at det har virket så tungvint… del gjerne dine erfaringer, det er virkelig mangel på naturlig allmen kjent prevensjon 😉

 9. Kjære vakre Anniken!
  På tross av at jeg ikke har fulgt bloggen din fra begynnelsen har jeg lest alt det siste året og wow, for ett menneske du er! Jeg har sett bloggerne og har fått ett inntrykk jeg ikke trodde var mulig gjennom sosiale medier, blogg og TV. Jeg er helt forbauset over din åpenhet om dine tyngre og bedre tider. Du viser at det er mulig å få det bedre og klare komme seg gjennom veldig tunge tider<3 selv har jeg igjen ett år på vgs etter å ha fått fordelt fagene over på fire pga depresjon og angst men nå er jeg ikke sikker jeg lever den dagen skolen starter for har så vonde tanker! Da er det fint å lese din blogg og se hvor fint det kan være med psykiske problemer. Har ikke så bra forhold til familien etter to år med tunge tider menmen! Ville bare få fortelle deg at du betyr mye for en 19-åring som virkelig er redd sine egne tanker og som har deg som sitt største forbilde! Du er virkelig vakker på innsiden og utsiden og har en stor stemme der ute! Skulle så gjerne ha fått møtt deg og fått snakket om alt! Beklager at det ble en lang kommentar men håper du leser den og at du kanskje blir noe stoltere av deg selv fine Anniken!
  Hilsen meg<3

 10. Hei, akkurat nå er jeg i en periode med et stort sorg. Jeg har vært der siden jul. Og det ble værre nå som han har funnet seg en ny en. Har du noen tips til å komme seg over kjærlighetssorg. Ligger bare i senga og griner og klarer ikke noe annet. Plis hjelp meg 🙁

 11. Kan du skrive et innlegg og utdype litt mer punkt nr 8? Jeg sliter selv med bivirkninger fra p-piller, og har prøvd utallige forskjellige merker. Prøver nå å gå uten for å sjekke om det hjelper, og etter bare to uker merker jeg at jeg begynner å bli «normal» igjen. Men er heller ikke noe glad i kondom, så om du kunne skrevet litt mer om temperaturmåling så hadde det vært fantastisk!

 12. Kam du please skrive et innlegg om temperaturmåleren og metoden du bruker som prevensjon. Bruker du appen «Natural Cycles»? Hva er din erfaring med dette?? ((: hadde vært fint å lære mer om det, siden jeg er i et fast forhold og ønsker å slutte på prevensjonsmidler basert på hormoner..

Leave a reply