1

· JEG IKKE KLARER Å GI MEG MED ·

1. Jeg er livredd for å tråkke på kumlokk og styrer unna automatisk.

2. Jeg takler ikke folk som "flytter" på badematten, den skal være rett under vasken please.
 
3. Jeg må snakke i telefonen når jeg går inn på kjøpesenteret, synes det å gå på kjøpesenter 
er en merkelig bikube med masse mennesker som går i rundt i små butikker.

4. Jeg klemmer på neglbåndene mine når jeg er urolig, klarer ikke stoppe og føler meg tåpelig

5. Jeg klarer ikke smatting. Det gjør fysisk og psykisk vondt. Helt seriøst, stopp.

10 Responses to 5 TVANGSTANKER

  1. Den regnjakka di – Heter den rains curvy ett eller annet? Bestilte en hjem, men syntes den var så lang! Håper du kan svare!:-) Mari

  2. We have 3 and 4 in common 🙂
    And I have to tell you that I really liked your (English) video with Cornelia 🙂 I’ve been reading your blog for a while now, but it’s different in a video. You seem like such a laid-back, modest and nice girl 🙂 You may be shy, or introverted, but so am I. Have a nice weekend 🙂

  3. Smatting er noe av det værste jeg vet! Det er ikke tull når du sier at det gjør fysisk og psykisk vondt! Av og til er det noen mennesker som smatter så jævlig at det følels ut som hodet mitt skal eksplodere! Det samme med tung pusting. Takler det ikke!!

  4. Hehe, jeg har samme tingen med kumlokk, tilogmed hunden min går rundt.. og smatting, får lyst til å klinke til typen når han spiser, jeg blir seriøst gal i huet av det?

  5. Haha, kjæresten og jeg satt akkurat å snakket om tvangstanker når jeg klikket meg inn på bloggen din og så overskriften på dette blogginnlegget! Haha, litt creepy! Heeelt enig med den siste, smatting gjør meg crazy!

Leave a reply