I samarbeid med Nelly.com
IMG_9788IMG_9791IMG_9840
Who run the world... GIRLS!

PicMonkey Collage

CHRISTMAS CAMPAIGN

Oh lord lord lord, kan du tilgi lille lord. Fyfader for en shoot med Nelly I felt like Dolce & Gabbana X Balmain der jeg gikk bortover i stylistens egne kroner og juveler. Jeg har helt glemt hvor stor selvtillits boost man får av å gå slik. Noe som igjen minner meg på at jeg må være litt mer gal. You know what? Det er vanskelig i Norge. Hver gang jeg finner meg selv blant danske og svenske bloggere tenker jeg det samme, fader blogg Norge, vi er så kjedelige! Haha. Hvor er Kaya Andersen når jeg trenger en crazy outfit friend sier jeg bare. Hver gang jeg er med Kaya kan jeg dra den så ufattelig langt, bare fordi jeg vet hun gjør det samme. Get it? Vi jenter er jo sånn. Går venninnen din med jeans på byen revurderer du allerede kjolen du egentlig skulle ha på deg. Merkelige greier? Klær er ikke bare noe man dekker til kroppen din med, men et utrykk du gir til hele verden. Vel, nok tankeboks for i dag. Det var en lang lang dag på et slott utenfor Stockholm, and I was freeezin my ass off. Noe som ble bygd i 1640 har ikke akkurat varmekabler i gulvet. Brrr, blir kald bare å tenke tanken. Senere på kvelden var det en stor festmiddag med de andre bloggerne som ikke var med på shooten! Gleder meg til å vise dere litt bilder fra det også, og jo forresten, fortell meg hva dere synes!!


 

// What a Shoot! I felt like Dolce & Gabbana X Balmain. I have completely forgotten how great self confidence boost you get by going this far. Which again reminds me that I must be a little more crazy. You know what? It is difficult in Norway. Every time I find myself among Danish and Swedish bloggers I think the same thing, blog Norway, we are so boring! Haha. Where is Kaya Andersen when I need a crazy outfit friend. Every time I’m with Kaya I can drag it so incredibly far, just because I know she does the same. Get it? We girls are that way. Clothing is not just something that covers your body, but an expression you give to the world. Well, enough thought box today. It was a long long day at a castle outside Stockholm, and I was freeezin my ass off. Which was built in 1640 has not exactly heated floor. Brrr. Later in the evening there was a big gala dinner with the other bloggers who were not involved in the shoot! Can not wait to show you some pictures from it too, and by the way, tell me what you think //

 

NELLY_12c_196IMG_9859NELLY_12c_115

 

Kjole med blomster: HER
Lang paljettkjole: HER
Velvet kjole: HER
High boots: HER
Low boots: HER
(adlinks)
Nå må jeg løpe til shooten jeg skal ha med Glitter, snakkes!
13 Responses to BACKSTAGE FRA NELLY SHOOTEN!

  1. for noen babes!! woow sier jeg bare! men jeg lurte på en ting: hvor kjøpte du den svarte genseren med glidelås som du hadde på innkjøpsvideoen fra nelly? <3

Leave a reply