//AnnonseBARBERING OG HUDPLEIE PÅ ET BLUNK!

· I dag skal jeg prate litt om barbering igjen, altså girls?! Det er et evig problem. For en måneds tid siden kom jeg over Intuition, en barberhøvel som gir hudpleie og barbering på samme tid. Det er fire ultratynne blader som er omgitt av en hudpleieenhet som skummer i kontakt med vann! Jeg vet ikke om det bare er meg, men jeg har så lyst til å spise den! Haha, jeg aner ikke hva det er med den som tiltrekker meg, men den ser bare helt fantastisk nydelig ut? Right? Den inneholder også 100 prosent naturlig Aloe Vera og E-vitamin, som hindrer uttørking og gjør huden glatt og myk ·

BARBERING OG HUDPLEIE PÅ ET BLUNK!BARBERING OG HUDPLEIE PÅ ET BLUNK!

· Altså, det skal ikke være noe hinder i å barbere seg! Jeg som alltid er så mye ute å reiser har funnet ut at «this is it». Aldri mer vonde produkter på farten eller tørr barbering i stressende minutter. Ingenting er verre enn ujevne legger, såpe som svir og store nupper. Aff, perfeksjonisten i meg får vondt ·

BARBERING OG HUDPLEIE PÅ ET BLUNK!BARBERING OG HUDPLEIE PÅ ET BLUNK!

· INTUITION  SENSITIVE  CARE ·

Dette produktet er virkelig for sensitiv hud da hudpleieenheten er dermatologisk testet, mildt parfymert og parabenfri. Det er også mange av dere som forteller meg at dere sliter mye med nupper på leggene deres, og jeg kan ikke kjenne meg igjen i det.. Men, jeg venter alltid med å barbere meg før jeg nesten er ferdig i dusjen. Gi porene dine litt tid til å åpne seg i det varme vannet, og bruk den tiden du trenger. Det verste som fins er å ha dårlig tid på slike ting, ikke gjør det i all sin hast! For dere som har lyst til å teste ut Intuition barberhøvel kan klikke dere inn, betale kun 39 kroner i frakt og du har en splitter ny høvel!

Klikk deg inn – HER
Betal kun 39kr for frakt og ekspedisjon
Ikke fornøyd? Avslutt ditt abonnement innen 2 uker

// This product is really for sensitive skin! It is dermatologically tested, gently perfumed and paraben-free. There are also many of you telling me that you are struggling a lot with the knobs on your legs, and I could not recognize me in it .. But, I always wait to shave before I am almost finished in the shower. Give your pores some time to open up in the warm water, and use the time you need. The worst thing that exists is having bad time for such things, do not do it in all its urgency! For those who want to test out Intuition razor can click you in, paying only 39 kroner in shipping and you have a brand new razor! //

BARBERING OG HUDPLEIE PÅ ET BLUNK!

BARBERING OG HUDPLEIE PÅ ET BLUNK!

Leave a reply