Reklame – sponset PIP billett:)

? PIKNIK I PARKEN MED BIKBOK ?

Wehu! På fredag var jeg på piknik i parken sammen med Bikbok og andre søte girls! Jeg og Cornelia landet torsdag kveld, og morgenen etter dro vi rett til Storo storsenter for å fikse hår og sminke. Håret til alle mann ble gjort av Sayso Storo, mens sminken vår ble gjort av Guerlain. Etter dette tok vi karaoke taxi (haha noe som var helt sykt) til Frogner parken for å spise lunsj! Etter alt for mange flasker med rosé og deilig mat dro vi til PIP festivalen! Jeg tror jeg holdt ut til sånn 20-21 på kvelden og da var jeg helt dau! Skjønner ikke de som sier at dagsfylla er så digg, for da har man resten av dagen til å gjøre andre ting.. Altså, etter så mange glass med rosé midt på dagen klarer jeg ikke så mye annet enn å legge meg for å seia det slik. Haha, det var uansett en såå fin dag sammen med mange fine jenter!

Kjolen min finner dere: HER

Photos: Alvin Santos

7 Responses to BILDEDRYSS – PIP FESTIVAL

 1. Heei Anniken! Jeg bare så at Kaja er i Norge og har vært her en stund. Og at vi ikke har sett noe til Kaja (og deg og Kaja, altså) på lenge. Er det noen klinsj her eller har dere bare ikke tid? Blir så trist om dere ikke er venner/soulmates osv mer, fordi jeg elsker Kaja og elsker deg, og dere sammen gjorde meg liksom så glad haha, vet ikke hvorfor, men iiih.

 2. kunne du ikke startet å selge litt mer hverdagslige klær på appen tise, og ikke bare de litt dyre designer-tingene? Du har sååå masse fint som jeg gjerne vil kjøpe av deg – hihi! Feks denne kjolen.

  stor klem <3

  • sant, føler bare det er de vanskeligste tingene å selge haha! alt annet har jeg liksom på klessalg osv, og der blir ikke de dyre klærne solgt :((

   • Ja, fult forståelig! Har ikke hatt muligheten til å kommet på klessalgene dine selv, så det er derfor jeg håper du legger ut sånne klær på tise også 😀

    ha en fin dag <3

Leave a reply