ANNONSE

// Annonselenker //

Janni - Kjole: HER / Sko: HER
Kenza - Kjole: HER / Sko: HER 
Anniken - Topp: HER / Belte: HER / Bukser: HER

Janni - Kjole: HER / Topp: HER 
Anniken - Kjole: HER

// Annonselenker //

Anniken - Kjole: HER
Janni - Jakke: HER / Topp: HER / Bukse: HER 
Kenza - Genser: kommer / Bukse: HER

// Annonselenker //

Kenza - Kjole: kommer / Belte: HER 
Anniken - Jumpsuit: HER / Skjørt: HER / Halskjede: HER

// Annonselenker // 

Janni - Kjole: kommer Anniken - Jumpsuit: HER
Anniken - Topp: utsolgt

Styles som kommer senere på Nelly 

// Annonselenker //

Sorte sko: HER / Blomstrete sko: utsolgt

8 Responses to BILDENE FRA NELLY SHOOTEN!

  1. Jeg ser du igjen reklamerer for Nelly. Du lot ikke den forrige kommentaren min der jeg tok opp sweatshop og lurte på om du visste hvor og hvordan klærne du reklamerer for blir produsert bli publisert en gang. Det sier vel sitt. Man begynner å lure på hva intensjonene dine med å være med på programmet egentlig var. Jeg mener ikke å skrive negative kommentarer på bloggen din, men du må regne med å få spørsmål om dette. Venter fortsatt på svar…….

    • For å være helt ærlig blir jeg litt stresset og lei meg av slike spørsmål, som om jeg ikke forstår hvorfor du må spørre slik. Hvorfor ikke alt jeg gjorde var godt nok, og alt jeg gjør. Nelly, Bikbok, H&M, Zara, lista er lang. Men alle produserer like dårlig. Jeg tok den kampen for mange år siden, og hvis jeg må si det igjen, skal jeg gjerne gjøre det. Dette? Sweatshop og alt annet handler ikke om jobben Elisabeth, det handler om at menneskene som har en jobb skal få en riktig lønn. Vi satte lys på noe, jeg kan ikke gå naken. Så enkelt og greit er det. Skulle jeg kun handlet etisk hadde jeg sett ut som en hippe fra sør amerika. Derfor, og jeg gjentar derfor. Lager jeg mitt eget klessmerke som slippes i April, hvorfor? Fordi jeg vil fremme etisk fashion, og jeg har ikke glemt Sweatshop. Håper du fikk svaret du ville ha.

      • Det var ikke meningen å gjøre deg stresset/lei deg. Derfor formulerte jeg det som et spørsmål, og ikke en anklagelese. Jeg bare lurte på om klærne du reklamerer for er fair trade. Og føler jeg at jeg har fått svar på det nå. Det er ikke det at du går med noe som er produsert på en dårlig måte. Det var mer det at du aktivt reklamerer for det som skape en reaksjon hos meg. Kjempefint at du lager ditt eget klesmerke. Det gleder jeg meg til !

  2. Wow wow wow! Er så imponert over hva du har klart og fått til med denne bloggen. Har faktisk fulgt deg siden teenage boss eller hva det het, hehe, og må virkelig si jeg unner deg alt du får til <3 vet det ligger utrolig mye hardt arbeid bak! Og å fronte Nelly kampanjen med Janni og Kenza bøyer jeg meg virkelig i støvet for. Ønsker deg alt godt, virkelig! <3

Leave a reply