6 Responses to BLACK FLOWERS

  1. Hei! Kan du legge ut flere innlegg om outfit/klær du har bestilt/klær du har kjøpt (eventuelt videoer om det slik som før)? Digger klesstilen din, og vil gjerne se hva du tenker å kjøpe/har kjøpt til sommeren. Hadde vært bra med ny sminkevideo også! 🙂 Hadde vært gøy om du også hadde laget ny video/et innlegg om bøker du anbefaler.

  2. Kjempefine blomster!<3

    Det hadde forresten vært kjempegøy med for eksempel månedlige innkjøpsvideoer på klesfronten! Likte veldig godt den forrige du lagde og fikk masse tips og inspirasjon!<3 Ønsker deg en fin dag!<3

  3. Hvis du ikke har hørt på artisten NOVO AMOR før: sjekk han ut! Helt nydelig musikk. Typ Bon Iver-musikk. Ville bare tipse 🙂 Elsker bloggen din! Du inspirerer

  4. Utstrålingen din er så skjør, den har tusen millioner små sprekker som lar solen skinne gjennom. Leppene dine gløder, viser hvor sjenert du er og ønsker kun å le mot en glødende solnedgang hvor dine intellektuelle samtaler kan begynne. Og øynene dine. De øynene som viser alle hvor redd du er for at noen skal kunne gjøre de små sprekkene til store åpne sår.

    Alle de unormale tingene du liker er en tilknytning for deg. Du føler at de beskriver den sorgen du bærer over en urettferdig verden. Du vil elske alt og alle, men ødelegges av at det finnes noe der ute som ikke er i stand til å bli elsket. De dypt svarte egoistene som stjeler andres eneste håp om et godt liv, de som gjør hærverk i andre kun fordi det er gøy. Du vil, men du klarer bare ikke. Og du vil forstå, men du klarer bare ikke. Så vet dine varme små hender, som lager bølger i luften, at den eneste du noen gang behøver å elske er deg selv, og det vil holde, og det vil være bra nok.

    Hærverket i deg ble til kunst.

Leave a reply