SÅ ENDTE ALT I BURSDAGSFEIRING

Enda en kveld i Marbella og vi endte på bursdag! Martine møtte noen kjente fjes og det hele endte med et lite kalas. Vi spiste en god middag, drakk en god del fanta og rosé før vi turet hjem. I dag har vi vært hele dagen på Nikki beach (om det skrives så). Haha, kanskje stedet der både den ene og den andre er mest opptatte av å vise lommeboken & Champagne. Vel, anyway. Det var gøy! Jeg lå å solte meg i så mange timer at jeg føler meg som en kokt hummer på tur. Jentene tar en liten blund mens jeg blogger så er det ut å spise middag. Kjenner at det blir tidlig kvelden på a mor i sofaen. I morgen blir å sove lenge før vi slapper av resten av turen. Må manne meg opp til siste middagstur før jeg kan sove resten av turen. Haha, går det ann å bli så lame som jeg kan være til tider. Trøtt og sliten gamlemor! Kjenner tastaturet går tregt på fingertuppene og jeg har mest lyst til å legge meg under et teppe å se på Netlfix, litt lengsel etter karen hjemme også tror jeg. Gleder meg allerede til å se han igjen 17.Mai og reise til Ibiza dagen derpå. TJOHEI. Her går ting i et sett.

OLYMPUS E-PL8 MED BLITZ!

Så må jeg igjen skryte av mitt lille kamera som er lett og ledig å ha med seg på tur. Olympus sitt lille kamera er ikke bare stilig å ha med seg over skulderen, men det er også praktisk. Hvor lenge har man ikke lengtet etter et lite kamera med kvaliteten til et stort? Jeg har forsåvidt helt glemt å fortelle dere at kameraet også kommer med avtagbar blitz. Den er super liten og handy, som settes enkelt på kameraet. Ikke for å snakke om at man enkelt får hele kameraet i fleste vesker og clutch. Ting blir enklere når man kan ha med seg slike ting overalt. På disse bildene har jeg brukt 14-42mm som følger med kameraet om man kjøper det med Objektiv. Du finner Olympus kameraet HER. Det er også så mange flotte tilbehør til dette kameraet at man kan gå helt crazy, fortsatt stråålende fornøyd og verdt hver eneste krone! Nå skal jeg skifte før det er ut på tur igjen med jentene!

2 Responses to BLITZ BILDER & BURSDAGSFEIRING

Leave a reply