IMG_0239IMG_0292

· TODAY I`M WEARING ·

Jakke: Reiss
Bukse: Richmond&Finch
Genser med mønster: HER
"Veske i lin": Ebay
Sko: Topshop

IMG_0310IMG_0268

TILBAKE I FINE BERGEN…

Det er rart det der. Enten går livet mitt i ett sett, full fart.. Eller så er det helt stille, rolig og nesten litt ensomt. Jeg blir så vant til å få med meg alt som skjer, at når alt blir stille blir jeg nesten litt panisk innimellom. Sove lenge for eksempel? Glem det, har jeg våknet så har jeg våknet. Jeg klarer ikke legge meg igjen. Men de gangene jeg skal noe kunne jeg sikkert sovet i 4 timer til. Det er jo nødt til å være psykisk til de grader.. Vel, akkurat nå sitter jeg å ser på «Diana» på Netflix, ble anbefalt filmen når jeg var i Stockholm, noe som gjør at jeg tenker på å kanskje lage et slikt innlegg til dere igjen! Filmer jeg anbefaler. Sant skal sies at jeg er oppvokst med en mor som alltid har satt på «basert på en sann historie» filmer på tv. Enten fordi hun ville at jeg skulle se det virkelige livet, eller bare fordi hun selv syntes det er interessant. I don´t know, men en ting er sikkert og det er at jeg har blitt besatt av det siden da. Sånne filmer gjør noe med meg. De skriver seg inn i sjelen og gir meg flere tanker enn mye annet. Det har fått meg til å tro på at noen mennesker er kun født for den grunnen. At de skal endre noe. Gjøre noe stort eller bare dø for sakens skyld. Så andre ikke går igjennom det samme. Vel, jeg har en god del filmer jeg mener alle burde det. Så jeg skal prøve å sette sammen et par i kveld! 

.     .     .

//It is strange. My life is full speed .. Or absolutely quiet, calm and almost a little lonely. I get so used to getting with me everything that happens, that when everything goes quiet I become almost a little frantic occasionally. Sleep late, for example? Forget it, if I woke up then I woke up. But the times I should something I could certainly slept for 4 hours. It’s got to be mental to the point .. Well, right now I sit to look at «Diana» on Netflix, was recommended film when I was in Stockholm, which makes me think of might create such a post to you again! Movies I recommend. Truth be told that I grew up with a mother who has always put on «based on a true story» movies on the television. Either because she wanted me to see the real life, or simply because she found it interesting. In don’t know, but one thing is certain and that is that I’ve been obsessed with it since then. Such films do something with me. They write themselves into the soul and gives me more thoughts than much else. It has made me to believe that some people are just born for that reason. That they should change anything. Do something big or just die because of this matter. So others do not go through the same thing. Well, I have a fair amount of movies I think everyone should see. So I’ll try to put together a couple of them //

21 Responses to DAGENS OUTFIT

  1. Hei har du noen gode søkeord for «veske i lin» på eBay? Har lenge lett etter en god «nett» og har enda ikke funnet den rette
    Takk!!!

  2. hva heter den typen kåpen din er i? synes den er så fin, og har kikket på reiss sin nettside, men vet ikke hvilken type det er hehe 🙂

Leave a reply