IMG_1048IMG_1140IMG_1086

· TODAY I`M WEARING ·

Jakke: Bodaskins
Bukser i sølv: HER
Choker: HER / Øredobber: HER
Sort genser: HER
Sko: HER

IMG_1155IMG_1126

FLYTTEKAOS NUMMER 2

Nå sitter jeg å venter på at første venninne par skal komme på visning i leiligheten her i Bergen. Jeg skal ha hele tre visninger i dag, og to imorgen. Så jeg håper noen vil ha den flotte lille leiligheten jeg bor i. Så fort noen har skrevet under kontrakt kan jeg begynne å pakke. Jeg flytter nemlig allerede nå på søndag, haha. Her går det fort i svingene. For har jeg først bestemt meg for noe, ja da har jeg også det. Aff, jeg som lovte meg selv å aldri flytte på meg igjen. For et kaos. Det er fader ikke bare bare å flytte alt man eier å har på denne måten. Nå har jeg også bestemt meg for å kjøre hjem. Altså DRIVIN home 4 christmas bokstavelig talt. Det blir en fin tur, tror jeg. Så er det klart for et nytt eventyr. Leiligheten i Oslo er på plass, og skal tas over 1. Januar. Lovte meg også at jeg ikke skulle flytte til Oslo med det første.. Altså, haha jeg vet ikke om jeg skal le eller gråte av meg selv. Vi får se hvordan det hele går. Tjohei Anniken!

5 Responses to DAGENS OUTFIT

  1. Ja, flytting er både veldig gøy og veldig slitsom, i skjønn kombinasjon!:P Jeg flyttet til Oslo 1. juli og det er først i det siste jeg føler jeg har begynt å lande litt, hehe. Lykke til med visninger og flytting!<3

  2. Synes du er kul å kjempe SNYGG som vi sier på svensk!!. Du skriver på en så interessant måte som gir en lyst til å fortsette lese.. Du er så genuine å de er akkurat derfor jeg liker bloggen din og seff fordi att du har en to die for style! Ha en nyyyyydelig dag!

    Puss och kram fra en norsk/svensk lesere!

Leave a reply