reklame – inneholder annonselenker fra nelly

SENGELIGGENDE, SYK OG BOKFRIST

Jeg ligger like paddeflat i sengen som jeg har gjort de siste tre dagene. Halsen klødde på mandag, og brøt ut på tirsdag. Fader, jeg føler jeg blir syk på denne tiden hvert eneste år. Ikke nok med at personen som alltid sier hun ikke er syk, faktisk ofte er syk. Hva skjedde med det? For lite mat og søvn sier Cornelia, stress sier noen andre. Vel, er egentlig ikke enig i noen av disse tingene, jeg har det fint. Sover nok, spiser nok og stress er bare blitt en spesialitet. Rolig på utsiden, og kaotisk innvendig. Jeg føler likevel det var litt meningen, dere skjønner.. Boken har frist om akkurat en uke, eller det var en uke i går. Jeg vet ikke om jeg vet hvem jeg er uten den byrden på skuldrene, og det å få lov å legge den vekk gjør at jeg nesten får tårer av tanken. Det siste halvåret har dette sust rundt i hue på meg, og jeg har ikke klart å legge vekk tanken. Det har heller ligget der å gravd, vel. Denne uken sitter jeg derfor inne. Jeg ser ikke venner, spiser lapskaus og tar Strepsils. Det er på tide å bli ferdig med det største prosjektet jeg noen gang kommer til å oppnå, mener jeg nå selv. Kunstverket mitt, livet mitt, hjerte mitt. Snart skal dere få det mellom hendene, og snart skal jeg få åpne vinflasken jeg har spart på i hele 7 år. La oss be til gud om at det er en god en, for tanken er jo bedre vinen er,

jo bedre blir boken.

TODAY I`M WEARING:

(annonselenke) Shirt: HERE
(annonselenke) Shorts: HERE 
Purse: Chanel (vintagefever)
Bikini top & shoes: Zara

5 Responses to DAGENS OUTFIT

  1. Vil først og fremst si at jeg virkelig elsker å klikke meg inn på bloggen din! Men, jeg lurer på om du kunne skaffet en rabattkode på nelly? Det hadde vært så fantastisk å kunne kjøpe masse klær til sommeren på rabatt, sånn at man får råd til litt fler plagg <3

  2. Bra du spiser nok og sover nok… Men du kan fortsatt spise feil. Altså usunt? Ikke nok næring? Og sove nok, veldig bra! Men du må huske å hvile ellers også 🙂 Ellers hjelper jo det å trene da, hehe. Da får man bedre immunforsvar. Ellers kan det også være at du blir syk på denne tiden hvert år pga pollen? hmmm. Verdt å sjekke

  3. Stå på, dette klarer du! Når boken er fiks ferdig og ut i butikk kommer du til å føle deg helt fantastisk og stor drøm har gått i oppfyllelse, en av de beste følelsene i verden!<3

Leave a reply