IMG_0772-2IMG_0791IMG_0750

· TODAY I`M WEARING ·

Lang genser: HER
Kjole i sølv: HER
Veske: Chanel
Jakke: HER
(adlinks)

IMG_0792IMG_0770

OSLO – DRAMMEN REAL QUICK

Gjett hvem som skal HJEM! Åhh, 1. Desember. Jeg kan ikke vente med å ta julestemningen fullt ut. Se mamma og pappa, ta tog hjem. Mølje, julefilmer og kos. Haha jeg gjentar meg selv, 1000 ganger. I går var jeg på Julebord med Gina Tricot, og fikk tatt litt mobilbilder. Mange som lurte på hvor kjolen min var fra, så jeg skal linke alt til dere i morgen. Vel, i dag har jeg ikke sånn superduper mye på hjertet. Bare det at jeg nå vil hjem. Jeg skal ta med meg en kar hjem til jul også, hehe. Tenk at jeg sa det. Single Anniken i 4 år, skal ta med seg en gutt hjem for å feire 1. Desember med familien. Har så klump i magen at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Sånt gjør jeg ikke. Eller, jeg har ikke gjort noe sånt på 4 år. Skummelt antar jeg. Guud, jeg vet ikke om jeg vet hva jeg holder på med. Men jeg krysser fingrene for at dette skal gå bra. Æææ, tror jeg rødmer litt her jeg skriver. Omg. Anniken ta deg sammen. 

// Guess who is going HOME! Ahh, December 1st. I can not wait to take the Christmas spirit fully in. See mom and dad, take the train home. Food, Christmas movies and cuddle. Haha I repeat myself, 1,000 times. Yesterday I was at the Christmas party with Gina Tricot and got taken some mobile images. Many who wondered where my dress was from, so I’ll link everything to you tomorrow. Well, today I do not like super duper much at heart. Just the fact that I now want to go home. I will take with me a guy home for Christmas too, hehe. Consider that I said that. Single Anniken in four years, will bring a boy home to celebrate December 1st with the family. Have so lump in my stomach that I did not know how to make of me. Such things I don´t do. Or, I have not done anything like that in four years. Scary I guess. God, I’m not sure I know what I’m doing. But I cross my fingers that it will go well. I think blush a little here I write//

- TRYKK PÅ BILDE -

Skjermbilde 2016-12-01 kl. 10.53.00

15 Responses to DAGENS OUTFIT + A HINT OF SILVER

  1. 4 år? Altså 2012? Var du ikke sammen med Mikkel i 2013? 🙂 Masse lykke til med den nye gutten, er glad på dine vegne! Opplevde noe lignende som deg med min første kjærlighet, og alt ble så mye bedre når jeg fant min neste – og vi har det så mye flottere enn det jeg hadde med min forrige. Håper dere får det fint sammen og ja det er deilig å komme hjem til jul. Studerer medisin og det er alltid så godt å komme hjem til jul etter et hardt semester. Kos deg!

  2. åh, får tårer i øynene når jeg leser dette! Jeg blir så glad på dine vegne, for jeg husker da jeg leste bloggen din for en tid tilbake, og du gikk gjennom kjærlighetssorg… Unner deg virkelig å hadet bra! kos dere masse i julen <3

Leave a reply