IMG_0383IMG_0368PicMonkey Collage

· TODAY I`M WEARING ·

Sort kåpe: HER 
Lange boots: HER 
Skjerf i silke: utsolgt
Kjole: HER 
Hatt: HER
(adlinks)

IMG_0439IMG_0481

· EN REGNFULL DAG I BERGEN BY ·

Jeg er helt tappet for energi, regnet gjør kanskje det med en. Jeg er sliten, småsulten og hoster fortsatt litt. Jeg har tent en del stearinlys og satt på en serie på netflix. Roomien min er på familie tur, og jeg lurer på hvordan jeg skal få ut gårsdagens rester ut av kjelen i vasken. Jeg kjenner jeg er klar for desember. Jeg er klar for å se litt snø, få julestemning og spise klementiner. Jeg er klar for familie, pepperkaker og gaver. Jeg er klar for kakao med krem, julefilmer og en god pysj hengende på kroppen. Jeg er klar for å komme hjem. Hjem til mamma og pappa. Jeg savner de sårt nå, jeg kjenner det helt inntil benet. Jeg håper desember blir en koselig måned, sånn som den pleier å være. Aff nei, i dag savner jeg mye. Jeg savner Silje også. Jeg savner hun så sårt. Jeg lurer på hva hun gjør akkurat nå, og om hun fortsatt sjekker bloggen i ny og ne. Lurer på hva jeg gjør, og funderer på når jeg kommer hjem til hun. Vel, Silje? Vi ses snart. Veldig veldig snart. For jeg kommer alltid hjem til jul. Åhh, ja.. Som jeg kommer hjem til jul. Kom igjen desember, I NEED YOU!

// I’m completely drained of energy, rain might do it with one. I’m tired, feeling peckish and still coughing a little. I lit some candles and put on a serie on Netflix. My roomie is on a family trip and I wonder how I’ll get out yesterday’s leftovers out of the pan in the sink. I know I’m ready for December. I’m ready to see some snow, get the Christmas spirit and eat clementines. I’m ready for family, gingerbread and gifts. I’m ready for cocoa with cream, Christmas movies and a good pajamas hanging on the body. I’m ready to come home. Home to Mom and Dad. I miss those much now, I know it flush against the bone. I hope December, a cozy month, like it tends to be. Aff No, today I miss a lot. I miss Silje too. I miss her so much. I wonder what she’s doing right now, and if she still checking the blog now and then. Wonder what I do, and muses on when I get home to her. Well? See you soon. Very very soon. For I always come home for Christmas. Ahh, yes .. As I come home for Christmas. Come December, I NEED YOU! //

11 Responses to DAGENS OUTFIT I REGNET

  1. Jeg elsker bildene og outfiten, sykt fint. Liker og det du skriver, du er utrolig flink og en stor inspirasjon. Ved andre bloggere finner jeg alltid noe å pirke på, men aldri ved deg. Ikke fordi du er så jævlig perfekt, men nettopp fordi du ikke er det. God jul.

  2. Åå, vet hvordan den følelsen er! Men det er så deilig når man kommer hjem til jul og får sett de man har savnet (og da pleier jeg som regel å savne Bergen, ehe). Når det kommer til matrestene, er en dråpe zalo og en halv ts oppvaskpulver GULL. Sånn i tilfelle du faktisk lurte. Stor klem til deg <3

Leave a reply