Reklame – sponset tur med Deodoc + annonselenker

(annonselenker) Top: (sold out, similar:) HERE / Skirt: HERE / Bag & belt: Chanel (vintage) / Sunglasses: Gucci

?HELLO FROM TUSCANY ?

Yey, denne turen kom i grevens tid som Cornelia sa her om dagen! Vi er på tur med Deodoc til vakre Toscana for å feire Nicole sin nye «intimate wash» med inspirasjon fra Toscana. Det har vært noen rolige dager med vinsmaking, bading og ikke minst avslapning. I dag reiser jeg og Cornelia videre til Venezia, mens de andre jentene reiser hjem. Føles såå godt å være her selvom det er noe stress med tanke på at jeg skulle vært i Oslo å fikset med leiligheten, men pytt. Sånn er det bare, jeg har ikke hundre armer slik jeg skulle ønske. Været er upåklagelig, og jeg jobber med brunfargen! Har faktisk blitt utrolig brun de siste dagene i Oslo, haha (spennende informasjon Anniken). Noe trist at jeg gikk glipp av Bloggerne sine nye bilder for sesongen, for ja.. Jeg er fortsatt med! Fikk en del kommentarer på hvorfor jeg ikke var der, men det er kun for at jeg er her i Italia! Vi skal være her frem til Torsdag, så turer vi hjem igjen til Norge. Men først…. VENEZIA! ?

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

// We are on this trip with Deodoc in beautiful Tuscany to celebrate Nicole’s new «intimate wash» with inspiration from Tuscany. There have been some quiet days of wine tasting, swimming and not least relaxing. Today, Cornelia and I travel to Venice while the other girls travel home. Feels so good to be here even though there is some stress considering that I should have been in Oslo to fix my apartment, but well. That’s just the way it is, The weather is impeccable and I’m working on the tan! Has actually been incredibly tan the last few days in Oslo, haha ​​(exciting information Anniken). Something sad that I missed the Blogger’s new pictures for this season and yes I’m still in the show! Got some comments on why I was not there, but it’s only because I’m here in Italy! We will be here until Thursday, then we will return to Norway. But first …. VENEZIA! //

9 Responses to DAGENS OUTFIT I TOSCANA!

  1. Heii fineste Anniken? jeg lurer veldig mye på når boken din blir utgitt i butikk og på nett. Gleder meg utrolig mye til å lese boken din så håper ikke det er lenge til.

  2. Håper dere koser dere masse! Jeg lurer på om du kunne lagt ut et innlegg om sommersko eller lette sko? Jeg er så vant med å bruke sneakers og sliter med å finne enkle og greie sommersko som ikke veier 2 tonn, om du skjønner? Og du har så mange fine enkle sko!!

    <3 love

Leave a reply