FROKOST PÅ «SPIREN» 🌱

Vegansk taco
Thai salat
Avocado toast
Nachos

✨ FLYTTING & OPPDATERING ✨

Hei søtinger!! Nå føler jeg at jeg har vært borte fra bloggen i evigheter, og det har jeg også.. Det har egentlig ikke vært meningen, men jeg har ikke fått til alt nå som flyttelasset vokser. Det dummeste med det er at jeg bare skulle sagt til dere at jeg tok meg en liten «ferie» jeg også, men i stedet har jeg gått rundt å stresset over at jeg ikke har fått oppdatert bloggen. Det er rart med det. I det siste har alt bare skeiet helt ut. Jeg har ikke fått blogget, gjort yoga, vasket klærne mine, lagd egen mat, sovet i min egen seng og sånn går regla videre.. Jeg føler meg ikke som meg selv i det hele tatt, og det hele er bare super rart. Jeg tror jeg er en god blanding av introvert og ekstrovert, da jeg elsker å være rundt folk, men lager energi til meg selv når jeg er alene. Jeg har nå ikke vært alene, på lenge. Så, oppdateringen er at jeg bor litt her og der. Jeg bor litt hos Cornelia, og når jeg må være i Oslo – litt forskjellige venner. Jeg bor i en koffert og suser rundt meg selv føles det ut som. Skulle helst vært hos Corn hele tiden, men hun bor utenfor Oslo, og det blir vanskelig når det er mye jobb her også. Vel!! Leiligheten jobbes med og jeg håper den blir såpass ferdig snart at jeg kan ligge på en madrass på gulvet, det hadde gjort susen! Kanskje også fått inn noe klær.. Men igjen.. Pappa fikser det meste, og jeg er redd han er sliten. Redd han stresser fordi jeg stresser, og ja. Haha, mye på hjertet om dagen, og mye følelser.

...

FESTIVAL VIBES & GODE VENNER

Uansett! Jeg og Cornelia var på Palmesus i helgen sammen med Got2b, og jeg har laget en hel vlog av hele turen dere snart skal få se! Vi kjørte i ca 4 timer før vi var fremme i Kristiansand, og jeg tror begge var noe slappe etter en lang uke med flytting og jobb. Uansett kom vi oss på festivalen, fikset håret vårt og holdt ut helt til surra her mistet sin splitter nye mobil. Eller, en jente tok den med seg fra VIP området, og en annen fant den i en grøftekant. Glasset over var knust, og ja. Typisk min flaks. Må snart skaffe meg en stropp på den mobilen slik at jeg aldri egentlig legger den fra meg. Når den først igjen var funnet var jeg så sliten at jeg la meg den kvelden, og neste dag startet vi så tidlig at jeg ikke engang kom meg på festivalen men la meg rundt 23 tiden. Jeg sov sikkert i 11-12 timer før vi spiste frokost og reiste hjem.. Så ja! Så morsom er jeg om dagen!

TODAY I`M WEARING:

Cornelia:
Skinnbukser: Topshop
Topp: For love and lemons

Anniken: 
Bukser: HER
Topp: Bikbok

8 Responses to DE SISTE DAGENE

Leave a reply