Annonse
#16005-1_113

DETTE ER SÅ GØY!

Som noen kanskje allerede har fått med seg i butikkene, så er jeg et av de nye ansiktene til Glitter! Åhh, dette er så gøy! Endelig er bildene kommet etter shooten jeg fortalte dere om i Stockholm, og de er amazing! Aldri har Glitter sine butikker sett bedre ut spør du meg, hehe. Nei, men virkelig. Dette er noe helt annet enn jeg har sett hos Glitter før, og jeg har vært der ofte. Glitter har på en måte reddet meg ut av alle mulige situasjoner i mange år, og denne gangen har de så mye fint at jeg vet ikke helt hvor jeg skal plassere øyene mine når jeg er innom. Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg er kjempe stolt over å være en av deres nye ambassadører! Det er også maaange av dere som har spurt meg hvor glitter chokeren min var fra, og den er fra Glitter! Hørte noen fortalte meg at de allerede var utsolgt i et par butikker, så løp og kjøp! Glitter finnes nemlig også på nett, så dere kan også klikke det enkelt hjem HER

// As some may already have seen in the stores in scandinavia, I’m one of the new faces of Glitter! Ahh, this is so much fun! Finally the pictures have arrived after the shoot I told you about in Stockholm, and they are amazing! Never have a Glitter store looked better if you ask me, hehe. No, but really. This is something completely different than I’ve seen in Glitter before, and I’ve been there often. Glitter have kind of saved me out in all possible situations for many years, and this time they have so much nice that I do not quite know where to put my eyes. I can honestly say that I am very proud to be one of their new ambassadors! It is also many of you who have asked me where my glitz choker was from, and it is from Glitter! Heard someone told me they were already sold out in a few shops, so run and buy! Glitter also have a online store, so you can also click everything home HERE //

PicMonkey Collage2


Glitter_#16035_022

De andre to flotte er Elsa og Awa!

PicMonkey Collage

Imorgen er jeg tilbake i Stockholm for enda en Glitter shoot! Ah, never leave me. 
Jeg har bare lyst til å være en stolt ambassadør for alltid! By the way, husk å ta med dere Glitter sitt magasin når dere er innom!
Jeg har nemlig fortalt litt secrets.

DET NYE ANSIKTET TIL GLITTER!

12 Responses to DET NYE ANSIKTET TIL GLITTER!

  1. Ææ så stilig! Kan jeg spør hvor skoene dine er fra (0:22)? 🙂 Har sett de på deg i kampanjebildet hehe og de ser rå stilig ut!

  2. Gratulerer så mye, lurer bare på om du vet hvor den svarte jakken du har på bildet der du holder for det ene øyet er fra? Har lett etter noe sånt en god stund nå og setter utrolig pris på om du vet hvor den er fra! Takk på forhånd og lykke til videre 🙂

Leave a reply