ANNONSE // I samarbeid med Nutrilett

RABATTKODE TIL DERE:

Nyheten Nutrilett Nut & Chia - 30 gram snackbar med mørk sjokolade, sunne nøtter, frø og honning! SUPERGOD! Denne baren kan kjøpes i alle dagligvarebutikker I Norge eller du kan finne barene deres: HER! Husk også rabattkoden"ANNIKEN30" 

31 Responses to EN DAG I MITT LIV (VIDEO)

  1. Ååå, denne var fin Anniken! Må bare tipse om to ting, siden du nevnte de i videoen. Var innom en barista her om dagen, som fortalte meg at presskannekaffen ble enda bedre når jeg : 1. rørte rundt i den etter at den har stått i 4-5 min 2. tar av skuffet på toppen (hvis man er ekstra fisen på det). Jeg trodde ikke at det gikk ann, haha….men dette er amazing! Hvor kjøper du kaffebønnene dine btw? Også mååå du prøve rude health mandelmelk. Den med rismelk og mandler er min favoritt, da den er naturlig søt….og det beste av alt? Den er organisk! Ha en helt fantastisk kveld og en god start på uken….lot of love!

  2. <3 Ble litt mer glad i deg etter denne videoen. Lite tips: sliter en med angst, bør koffein unngås. So maybe lay off the coffee? Og finne andre ting som gir et morgenkick. Tenker bare på at du skal ha det bra.

Leave a reply