HÅPER VI SES IGJEN IBIZA

Sol, varme og nye mennesker. Det er godt å være tilbake i Ibiza, faktisk en av mine favoritt steder. Dette landet er ikke som Spania generelt, men du har krysttalklart vann, der du kan se Nemo og alle vennene hans under overflaten. Det er frodig og vakkert. Solen her tar også mer enn på mange andre steder jeg har vært. En gyllen brunfarge på 1,2,3, det kan jeg hvertfall love dere. Dagen i går var lang, lang og veldig lang. Coca Cola teamet og jeg tok med oss vinnerne fra konkurransen på flere aktiviteter, og jeg kunne ikke fått bedre vinnere. Jeg har ledd så tårene har trilt nedover, og vært stolt av å se disse menneskene som ikke bryr seg om noe annet. Komfortable i sitt eget skinn og driter i om mascaraen renner når de har vært ute i vannet. De har sagt et stort JA til alt de skulle være med på, og sa unnskyld hvis jeg tapte i et spill. Haha, for et par fantastiske mennesker. Jeg har bare lyst til å ta de med meg hjem i en liten eske å ta de opp når jeg er trist. To varme gode jenter fra Budapest. Herregud, de gir gitt meg skikkelig glede på denne turen. Nå sitter jeg på hotellet å hører på havet utenfor, de lange hvite gardinene blafrer svakt av vinden og jeg har sovet lenger enn på lenge. De andre deltagerne ligger ved bassenget, mens jeg har forstått at det ikke blir så mye sol på meg i dag. Det er et kvarter til jeg må løpe ut av hotellet og inn i en taxi, det blir en lang tur hjem med mellomlandinger og flere timer på flyplassen.

Kjolen min finner dere: HER 

6 Responses to EN HELG I IBIZA

  1. Hei Anniken? Jeg ønsker bare å tipse deg om en artist jeg tror du vil like! Hun heter Billie Ellish, og noen av mine favorittsanger av henne er «idontwannabeyouanymore» «watch» «hostage» og «bellyache», så de bør du sjekke ut. Enjoy

Leave a reply