. . .

ALT OM MINE SMYKKER

Guud, dette har jeg fått mange spørsmål om! Hvor har jeg kjøpt smykkene mine? Vel, noe som kanskje er litt trist for de fleste er at mange av mine smykker er kjøpt i små boder rundt om i verden. MEN noen kan også kjøpes på nettet. Jeg tror faktisk jeg har samlet opp flere tilgjengelige smykker nå enn det jeg hadde før. Så HERE YOU GO PARTY PEOPLE! Jeg har nå samlet de jeg bruker mest med linker til de stedene jeg klarer å finne! Jeg er den minimalistiske typen og mange av smykkene mine er også custome made. Alt med skrift osv er navn på venninner, men kan lett bestilles på sidene deres! Nå skal dere hvertfall en gang for alle få en skikkelig guide på hvor alle smykkene mine befinner seg!

.  .  .

MINE SMYKKER PÅ NETT:

Halskjede med bokstaver: HER 
Halskjede med kors: HER
Halskjede med rodinert sølv: HER
Ring av resirkulert lær: HER
Sølvring: Gullsmeden

Snake ring: Tom Wood
Diamant ring: Fått av mamma & pappa
Stor ring: Kambodsja

24 Responses to ENDELIG FÅR DERE SVARET!

 1. Hei, hvilken str har du i den blusen? Jeg har planer om å kjøpe den, men vet ikke hvilken str. Fine smykker forresten!

 2. Hei, så vakre smykker! Du har funnet en knippe skatter som på en unik måte komplimenterer stilen din. Kult!!

  Ser at flere av smykkene er fra Bagatiba, hvordan er din erfaring med levering og toll på disse smykkene?
  Ha en fortsatt fin påske!

 3. Kan jeg spørre deg om hvilken str du har i din Gucci-T-skjorte? Jeg har nemlig vært klønete og bestilt feil størrelse. Er en small og har bestilt Large. Kan være kult med Oversized også? Xx

 4. Hei! Vet du hvor den diamantringen du fikk av din mor og far er fra?:) skjønner om du ikke vet, var jo en gave! Men hvertfall nydelig

 5. Når man handler fra Bagatiba så står det «all import charges included», er det da med tollen, eller kommer det toll oppå der igjen?

Leave a reply