Skjær epler i så tynne skiver du klarer. Legg skivene på et stekebrett med bakepapir, dryss over kanel og sukker.
Sett ovnen på 80 grader (bruk varmluft) og la de ligge i 4-5 timer, så lenge de trenger! Perfekt å gjøre på en søndag!

EN LETT & GOD SNACKS PÅ FARTEN, VARER LENGE PÅ TETTE GLASS! KAN OGSÅ GJØRES MED ROTGRØNNSAKER

// Cut apples into thin slices. Place the slices on a pan, sprinkle with cinnamon and sugar.
Set the oven to 80 degrees (use hot air) and leave for 4-5 hours as long as they need! Perfect to do on a Sunday! //

Kutt tre gule epler i biter og legg de i en kasserolle. Fyll med 2 dl vann, kanel og sukker. Kok opp, og rør helt til det blir en tykk røre. Avkjøl og sett i kjøleskapet.

PASSER PERFEKT PÅ OATMEAL SAMMEN MED KNUSTE MANDLER

// Cut three yellow apples into pieces and put them in a pot. Add cinnamon, sugar and water. Bring to a boil on high heat, then lower the temperature, cover the pot, and maintain a low simmer for 15-20 minutes, until the apples are completely tender and cooked through //

10 Responses to EPLECHIPS & EPLEMOS – OPPSKRIFT

Leave a reply