Redwine two o clock

Stillheten mellom oss er så normal, så behagelig og lydløs. Jeg tar opp glasset mitt, titter på merkene rundt leppekanten, jeg lærer aldri. Silje er den stabile stenen i livet mitt, den jeg kommer til når hjerte må tømmes. Når det har vært for mye ustabilt rundt meg, rett og slett. Jeg våknet tidlig i dag, som jeg har gjort det siste. Tok på meg joggeskoene, treningstøyet fra dagen før og dro ut på den daglige spaserturen før klokken 10:00. Kun for å få litt luft, løfte hjertet og trosse min egen frykt. Deretter kom Silje på besøk, vi dro på en liten café rett i nærheten av leiligheten og tok et glass vin. Bare hun og jeg. Jeg klarte det fint, jeg klarte det veldig fint. Regnet hentet oss inn tilslutt, og nå sitter vi å ser på den samme filmen jeg har sett 7 ganger. Jeg har vist den til alle jeg har vært med i det siste, inkludert mamma og pappa. Haha, den er rett å slett noe for seg selv. Dere må se den, som vanlig en sann historie. The Cleveland Abduction som omhandler 3 jenter som ble kidnappet å var borte i 11 år. Ikke den smarteste filmen å se for en som angster som faen fra før av å bli kidnappet, men la det gå. Anyway, tusen takk for de vakre, gode og snille kommentarene deres fra forrige video. Dere er helt fantastiske, varme og gode. Jeg er så latterlig mye sterkere med dere bak ryggen min, takk.

Genser: Alexander Wang / Bukse: Topshop / Sko: Balenciaga / Veske: Fendi

18 Responses to ET GLASS RØDVIN

 1. Jeg blir inspirert av deg, Anniken.
  Tusen tusen takk for at du er deg, for at du er så modig, men også sårbar. For sårbarhet viser kun styrke og sikkerhet. Selv om du kanskje ikke føler det selv akkurat nå. Jeg blir så glad og du aner ikke hvor mye tekstene dine og du hjelper til på dager som er litt ekstra tunge. Du gir håp og det fortjener du å vite. Gi deg selv en klapp på skulderen og husk at du er super.
  Ting vil ordne seg, stor klem

 2. Jeg blir inspirert av deg, Anniken.
  Tusen tusen takk for at du er deg, for at du er så modig, men også sårbar. For sårbarhet viser kun styrke og sikkerhet. Selv om du kanskje ikke føler det selv akkurat nå. Jeg blir så glad og du aner ikke hvor mye tekstene dine og du hjelper til på dager som er litt ekstra tunge. Du gir håp og det fortjener du å vite. Gi deg selv en klapp på skulderen og husk at du er super.
  Ting ordner seg, stor klem

 3. Jeg blir inspirert av deg, Anniken.
  Tusen tusen takk for at du er deg, for at du er så modig, men også sårbar. For sårbarhet viser kun styrke og sikkerthet. Selv om du kanskje ikke føler det sånn akkurat nå.
  Jeg blir så glad og du aner ikke hvor mye tekstene dine og du hjelper til på dager som er litt ekstra tunge. Du gir håp og det fortjener du å vite. Gi deg selv en klapp på skulderen og husk at du er super.
  Ting ordner seg, stor klem

 4. You say you’re ‘depressed’ – all i see is resilience. You are allowed to feel messed up and inside out. It doesn’t mean you’re defective – it just means you’re human.

 5. Stilen din er perfekt.
  Buksen er fra topshop, men har du en link? Finner den ikke.
  Ta vare på deg selv! Helsen er viktigst!

 6. Jeg lurer så fælt på hvor hodeplagget du brukte på et bilde på Instagram,hvor den er fra?😊Du brukte den på et bilde hvor du var i Manchester.

Leave a reply