ANNONSE // I SAMARBEID MED ADLIBRIS

  SAMLE SAMMEN ALLE BØKENE DINE HJEMME & PÅ REISE

Jeg har alltid vært en liten lesehest og det å kunne legge fra seg alt av telefon, pc og tv er en stor prioritering jeg enda jobber med. Pappa har i mange år hatt et lite lesebrett jeg har vært veldig nysgjerrig på i og med at han alltid har hatt det med seg overalt. Enten det var hyttetur, feriehuset i Spania eller bare hjemme i sofaen. Jeg har flere ganger tenkt at «aha, jeg må skaffe meg et sånt», likevel har det havnet i glemmeboken. Men nå har jeg skaffet meg et lite lesebrett jeg også, nemlig Letto! Dette er et lite lesebrett som er lite og ekstremt enkel å ha med seg i vesken. Skjermen er refleksjonsfri og har innebygget lysstyrke slik at det er like lett å lese som både ute og inne. I direkte sollys og ikke minst i mørket ved sengen. Noe jeg har savnet i og med at jeg synes det er slitsomt med dette med nattelamper, det tar plass og ikke minst slitsom å reise seg ut for å ta ut kontakten, noe jeg er helt ekstrem på. Jeg liker ikke å ha strøm på om natten!

FORDELER MED LETTO LESEBRETT:

1. Det rommer hele 8000 e-bøker
2. Det er lett å ha med seg på reise, eller bare i vesken
3. Lysstyrken gjør at det kan tilpasse seg alle miljøer du er i
4. Du trenger bare wifi for å kjøpe en bok i nettbutikken på lesebrettet
5. Batteri tid på ca en måned (amazing) som gjør det hele perfekt på reisefoten
6. Fint og enkelt design som er behagelig å se på
7. Den helt perfekte julegave til noen du er veldig glad i!

Det fine lesebrettet og den perfekte julegave til hyttekos og mennesker du er litt ekstra glad i, kan dere finne: HER

Psst: Adlibris har nå fra 1-7 Desember supertilbud på fantastiske e-bøker med opptil 60% rabatt! Perfekt til juleferien!

2 Responses to ET MUST HAVE TIL VINTEREN

  1. Vilken underbar liten bok, och färgerna i dina bilder 🙂 Hälsningar från Schweiz //Sofia
    (besök gärna min blogg för stil och inredning)

Leave a reply