25 Responses to FARG BRYNENE HJEMME (VIDEO)

 1. Tusen takk for denne videoen! Har brukt Depend i mange år men ikke fornøyd, skal absolutt prøve denne her. Hvordan gjør du det når du farger vippene? Ser for meg at det er litt verre å gjøre på seg selv? Mine er helt lyse så hadde blitt super takknemlig om du svarte <3

 2. blandingsforholdet du blander ser helt riktig ut og den lille «flasketuten» heter vannstoff! 🙂 hehe! ble kjempe fint!

  – frisør

 3. M: Vet ikke om Anniken gjør dette. Men når jeg farger vippene, bruker jeg er øyensbrynkost/vippebørste til å påføre fargen. Også gjør jeg det på samme måte som å ta på mascara, og litt sånn inni mellom. 🙂 Funker veldig bra! Også greit å ha en bommulspad under øyet, lukke det også farge oversiden.

 4. Takk for at du har begynt å lage filmer som dette hvor du viser skjønnhets-greier etc.! Du klarer å se så effortless fin ut, og det er så bra med en blogger som viser enkle, gode produkter i stedet for å kake på med tre lag foundation. Skikkelig fan.

  Kan jeg spørre om du gjør noe med håret ditt for å få fargen så kald? Eller er det lyset?

 5. Noe vi pleier å gjøre på frisørsalongen jeg jobber i er å legge litt Vaselin på, under og over brynene for at ikke fargen skal sette seg på huden 🙂 Ser ut som du klarte å pensle veldig nøyaktig da, men er bare et ekstra tips!

 6. Hadde du vann på paden når du fjerner fargen, eller var den tørr? 🙂 Jeg bestilte meg akkurat dette forrige uke og det kommer frem på mandag, så timingen på denne videoen passet meg midt i blinken!Tusen takk:) Og håper du får sove godt fremover <3

 7. Du er helt fantastisk! Tusen takk for tips, skal teste ut dette – men jeg lurer på ett par ting 🙂
  Hvor lenge har du i fargen sånn ca? og hvor er den gold chokeren fra, den er så nydelig!

  • aff, hmm litt usikker haha! Jeg bare tar det litt på følelsen, 2 minutter kanskje?? Den er fra bagatiba.com <3

 8. Hvor ofte farger du brynene dine? Bestilte disse produktene og er superfornøyd! Har aldri farget brynene mine hos en frisør eller hjemme, er så redd for at det blir rart, men jeg digger disse produktene SÅ mye!!

Leave a reply