23 Responses to FARG BRYNENE HJEMME (VIDEO)

 1. Tusen takk for denne videoen! Har brukt Depend i mange år men ikke fornøyd, skal absolutt prøve denne her. Hvordan gjør du det når du farger vippene? Ser for meg at det er litt verre å gjøre på seg selv? Mine er helt lyse så hadde blitt super takknemlig om du svarte <3

 2. blandingsforholdet du blander ser helt riktig ut og den lille «flasketuten» heter vannstoff! 🙂 hehe! ble kjempe fint!

  – frisør

 3. M: Vet ikke om Anniken gjør dette. Men når jeg farger vippene, bruker jeg er øyensbrynkost/vippebørste til å påføre fargen. Også gjør jeg det på samme måte som å ta på mascara, og litt sånn inni mellom. 🙂 Funker veldig bra! Også greit å ha en bommulspad under øyet, lukke det også farge oversiden.

 4. Takk for at du har begynt å lage filmer som dette hvor du viser skjønnhets-greier etc.! Du klarer å se så effortless fin ut, og det er så bra med en blogger som viser enkle, gode produkter i stedet for å kake på med tre lag foundation. Skikkelig fan.

  Kan jeg spørre om du gjør noe med håret ditt for å få fargen så kald? Eller er det lyset?

 5. Noe vi pleier å gjøre på frisørsalongen jeg jobber i er å legge litt Vaselin på, under og over brynene for at ikke fargen skal sette seg på huden 🙂 Ser ut som du klarte å pensle veldig nøyaktig da, men er bare et ekstra tips!

 6. Hadde du vann på paden når du fjerner fargen, eller var den tørr? 🙂 Jeg bestilte meg akkurat dette forrige uke og det kommer frem på mandag, så timingen på denne videoen passet meg midt i blinken!Tusen takk:) Og håper du får sove godt fremover <3

 7. Du er helt fantastisk! Tusen takk for tips, skal teste ut dette – men jeg lurer på ett par ting 🙂
  Hvor lenge har du i fargen sånn ca? og hvor er den gold chokeren fra, den er så nydelig!

  • aff, hmm litt usikker haha! Jeg bare tar det litt på følelsen, 2 minutter kanskje?? Den er fra bagatiba.com <3

Leave a reply