À La Maison Grand Budapest - Really good sandwhices, smoothies, fresh jucie and eggs benedict

A BEAUTIFUL PLACE TO EAT IN BUDAPEST

Denne lille diamanten av en restaurant lette vi lenge etter.. Eller, jeg må få si at det er ikke så mange bilde vennlige restauranter her, så jeg googlet litt og fant et bilde på Weheartit and voila! Et liten vakker spot midt i byen. Lys parkett, vakre lysekroner og marble bord. For meg er det noen ganger viktigere at stedet er bildevennlig enn maten i seg selv. Haha, jeg vet hvor korka det høres ut, men det å lage materialet er virkelig min lille favoritt ting. Det begynner å nærme seg de siste dagene i Budapest og jeg er på full jakt etter en leilighet jeg og Anders kan flytte inn i. Jaaa jeg vet. Lovte meg selv å aldri flytte inn med en kar I know I know. Men det er sånn man feiler og lærer antar jeg. Jeg må lære meg å satse litt mer, og akkurat nå føles det veldig naturlig. Jeg har forsåvidt også egentlig funnet en vi har lyst til å leie. Merk «jeg har funnet», karen har dessverre ikke så mye å si denne runden, hehe. Så jeg krysser fingre og tær for at vi velger oss. En helt nydelig leilighet med flere soverom, balkong og ikke minst peis. Nytt, rent og utrolig vakkert. Kan se for meg Anders sitte å male, mens jeg surrer rundt i min egne komfortable tankeboble. Vel, det er sånn jeg ser det hele for meg.. Jeg har blitt flink til å ikke forvente for mye, å være skuffet er kanskje en av de vondeste følelsene man kan føle.

I kveld skal vi en tur på kino, så turer vi hjem i morgen!

9 Responses to FAVORITE LUNCH PLACE

  1. Disse bildene ble i hvertfall bra! Deilig med de lyse 🙂 Håper du og Anders finner et sted snart. Vil see! Og så synes i alle fall jeg at det er deilig å drømme og skape forventinger, en fin greie. Og heller kjenne på den skuffa-følelsen, godt av det og. Håper du får en fantastisk uke x

  2. Ahhhh så deilig med maten!! Jeg og kjæresten lette etter en leilighet å leie i Bergen for en stund siden, og det var såååå vanskelig!! Det fantes ingenting som passet for oss, men nå har vi funnet et nydelig sted å bo. Ønsker dere lykke til med leiligheten deres <3

  3. Hei! Jeg lurer på om du ikke var med på eller fikk oppleve noe litt mer kultur eller serverdigheter i denne byen som du kunne anbefale? Jeg har hørt at budapest er en bra plass for både turister også, og jeg skal tilbringe 3 uker der om ikke så lenge. Så jeg håpte at kanskje du hadde noe å vise fra byen. Om du ikke fikk muligheten er jo det noe annet, men kanskje du har noe inntrykk å si om byen..

Leave a reply