Tenkte å dele noen små favoritter jeg har i sminkepungen min! Jeg har rett og slett fornyet ganske mye, og i dag lagde jeg en liten sminkevideo til dere (på norsk) der jeg skravler HØL i hue på dere, samtidig som jeg viser dere en ganske natural everyday sminkelook jeg har blitt veldig glad i. Men! Det er noen favoritter, og det må bli disse. CC Créme fra Erborian er en krem som tilpasser seg din hud, og egentlig hater jeg slike kremer. Jeg har prøvd mange, men dette er desidert min favoritt! Den fukter, ser bra ut og dekker akkurat passe. Den får vekk blå og røde punker i ansiktet, og den gjør deg bare så utrolig fresh! Next up er Make Up Store sin leppestift i fargen «silk». Denne har blitt min favoritt for en litt dus nude farge, med et bitte bitte lite hint av orange. Det får deg til å se mer våken ut, og huden gløder mer! Virkelig et tips for dere nude elskere der ute! Så tilslutt har vi min favoritt sminke»svamp» crystal puff! Denne er noe helt annet enn en vanlig beauty blender, og resultatet er perfekt! Du har helt sikkert sett denne florere rundt om på videoer, men den er så god! Sminken forsvinner ikke inn i en svamp, og denne blir aldri uhygenisk da du bare skyller den før og etter bruk. Genialt! Den flyter også fint i ansiktet, love it!

Cc créme fra Erborian: HER 
Make up store leppestift: HER
Crystal puff: HER

Noen som gleder seg til sminkevideo?

 

4 Responses to FAVORITTER I SMINKEPUNGEN!

  1. heii! er dette sponsede produkter? bare lurte ettersom innlegget hadde malen til et typisk reklameinnlegg, men så ikke at det stod merket noe sted – hadde vært chill å vite bare ettersom produkter bloggere har kjøpt selv på eget initiativ og for egne penger er mye mer interessante å prøve ut selv:-)

Leave a reply