Restaurant tips I Drammen: Brask og Bram - Prøv vegetar burgeren med mango chutney!

GODE, NYE & GAMLE

I helgen var jeg en tur hjemme for å besøke mamma og pappa, ikke minst feire bursdagen til minstemann i familien Hermine, datteren til kusinen min på 3 år! Rart at det har oppstått et nytt lite frø i familien da jeg alltid har vært minstemann. Kan ikke vente til hun ringer meg for å hente hun på byen en eller annen gang, rådvill haha. Neida, joda. Det kan bli spennende. På lørdagen tok jeg en tur ut med jentene. Vi spiste først på Brask og Bram, som deretter blir til Z på kveldene. Eller, egentlig er vel Z oppe, og brask nede. Deilig at alt er på et sted, og at man rett og slett bare kan gå opp etter en god del drinker. For det skal sies, det er fantastiske drinker der, og med den morsomme menyen ser alt veldig innbydende ut. Noe som nesten kan bli litt skummelt, hehe. Det var så godt å se noen av jentene igjen, og etter jeg flyttet til Oslo har det blitt noe vanskeligere. Spesielt når bilen min også ble satt igjen der, og vi alle har mye å gjøre. En veldig veldig veldig hyggelig kveld jeg håper gjentas veldig snart. Nå må jeg pakke, jeg skal nemlig en liten tur til Stockholm!

5 Responses to GIRLS NIGHT & TIPS

Leave a reply