IMG_6988IMG_6983

Du må bære deg selv

IMG_7022

· I WOKE UP WITH A BIG SMILE ·

Åhh fine Bergen, dette er jo bare helt rart haha! Jeg har flyttet til en ny by, totalt ferdig med leiligheten og titter utover en helt surrealistisk utsikt en tirsdags morgen. Jeg føler meg lett i kroppen selvom natten ga meg en tung søvn. I går lagde jeg middag for en venninne mens vi drakk rødvin, spiste trøfler og leste poesi. Haha, for en setning. Undervurdert er hvertfall et ord for kvelden. Jeg har ikke tv eller internett enda, så da blir det lesing og prat i stede. Undervurdert. Må bare si det igjen.. Så må jeg jo igjen si tusen tusen takk for alle fine kommentarer i går, dere er jo helt?! Blææ, vet ikke om jeg finner ord lenger. Herregud for noen lesere jeg har. Ædda bædda alle andre, haha dere er seriøst helt nydelige skapninger alle sammen. Jeg GLEDER meg til å vise dere hva Bergen har å by på. Så har noen av dere kanskje fått med dere at jeg er med i det nye programmet til Tv3 som heter Wingman? Jeg er med i en av episodene som kommer imorgen og deler den såklart på bloggen så fort som mulig. Dere kommer til å dø, jeg også forsåvidt. Rødmer av tanken. Dette er forresten ikke den siste hemmeligheten, den må jeg vente litt lenger med å fortelle dere.. Men det kommer snart.. I promise! Ha en SUPER dag! 

PicMonkey Image

1. HER / 2. HER / 3. HER 

13 Responses to GOD MORGEN BERGEN!

 1. Kjære Anniken! Hva heter poesi-boka du postet utdrag av på snapchat? Er selv poesi-frelst, og syntes det virket som en fantastisk samling. Jeg er utrolig glad for at du er tilbake, forresten. Du er herlig <3

 2. jeg vil være deg. du er så modig, tøff og fin, og virker som du har de beste folkene rundt deg og er flink til å ta vare på vennene dine. masse lykke til i Bergen

 3. Jeg må bare skryte litt av deg fordi du fortjener det. Du er den beste bloggeren jeg vet om, jeg blir alltid glad når jeg klikker inn og finner et nytt innlegg. Ordene dine er vakkert formulerte, du treffer meg virkelig og sitter ord på mange av tankene mine. Fortsett å være deg selv, for du er god nok som du er! Det er nettopp DIN personlighet som gjør din blogg så fin som den er. Ta deg en pause de gangene du trenger det, for vi som leser bloggen din vil alltid ditt beste. Vi blir ikke sinte om du ikke poster når du er sliten eller har det vondt. Synes det er viktig å få frem, for jeg vet ikke hvordan det er med deg, men jeg får alltid litt prestasjonsangst når folk skryter av meg. Og forresten, VELKOMMEN TIL BERGEN <3 Håper vi bergensere gir deg en varm velkomst for du er virkelig et fint tilskudd til den fine byen vår 🙂

 4. Jeg har ikke TV selv og synes det er fantastisk! Jeg har mye mer tid, nå når jeg ikke har TV, som jeg kan bruke på andre ting, som venneprat og kos for eksempel. Det er helt utrolig hvor mye tid TV potensielt kan sluke i hverdagen… Jeg trives i værtfall bedre uten!:)

 5. Hei,
  Litt relatert til forrige innlegg – hva slags serum bruker du på vippene? Jeg skal slutte med extensions selv og er smått bekymret for hvordan det står til med mine egne …

  Håper du får det fint i Bergen, kjenner på rastløsheten selv.

 6. Jeg digger deg og personligheten din, Anniken! Du skriver så godt og reflektert, og jeg elsker hvordan du står frem i videobloggene dine, du er så ekte, det virker som at du er hundre prosent deg selv. Også må jeg skyte inn at jeg holdt på å dø litt av wingman episoden med deg og Audun, samtidig som jeg ble litt smålig nysgjerrig. Hm. Gleder meg til å se mer av deg fremover.
  Masse lykke til i Bergen by❤️

 7. Håper du snart lager en ny sminkevideo! Synes du sminker deg så pent, og nå er det en stund siden den forrige! Håper alt står bra til i Bergen <3

Leave a reply