«jeg løper. fort, raskt, hemningsløst. jeg kan stoppe. men da vil oslotåka ta meg, og jeg blir mint på at det er ensomt på trikken. at jeg vasker den samme sokken din om og om igjen. at jeg ofte føler for å ta på personen ved siden av meg på flyet, fordi jeg er så vant til at du satt der. stopper jeg nå må jeg ta på parfymeflasken din, den jeg ikke tør å røre. jeg må kjenne at solen treffer ansiktet mitt ganske fint klokken 07, men jeg tar fortsatt ut to tallerkner når jeg skal spise frokost. eller hvordan jeg svimler rundt i rommet, fordi jeg ikke vil sove alene. jeg løper fordi jeg er livredd for å treffe veggen. Kjærlighetssorg?»

husker du det anniken

21 Responses to HAR DU IKKE KJÆRLIGHETSSORG?

  1. Har det på akkurat samme måte, har vondt i hele kroppen, føles ut som noe innvendig er ødelagt. Uansett hvor jeg går, kommer jeg over noe som minner meg om han. Vil dette ta slutt, er det mulig å komme forbi noe slikt?

  2. Du er helt sinnsykt flink til å skrive. Du har virkelig talent. Tar meg selv i å lese mye av det du skriver både tre og fire ganger, fordi det er så utrolig bra formulert

  3. Jeg unner ingen å oppleve kjærlighetssorg. Ingen. Ikke en eneste. Det er noe av det verste som fins. Tusen takk for at du deler av deg selv! Du har hjulpet meg i min egen sorg. ❤️

  4. I hold it true, whate’er befall;
    I feel it when I sorrow most;
    ’Tis better to have loved and lost
    Than never to have loved at all.

Leave a reply