Annonse – I samarbeid med Bianco

De fineste skoene jeg har akkurat nå finner du: HER

ER IKKE HAT EGENTLIG BARE SKIKKELIG TEIT?

Sammen med Bianco har jeg fått lov til å skrive om en ganske kul kampanje de har nå. At hat er så sykt 2018. Noe som har sant, men kanskje har det vært alle årene før det også. For er en pris å utrykke hvem man er, jente, gutt eller kanskje man bare kaller seg et menneske? For hva er et menneske? og hva er det ikke? Alt er galt. Det er galt å stå for en mening også, for det er det jeg endelig har lært. At det å stå for en mening betyr at noen andre kommer til å være uenig, men likevel klarer du å holde hode hevet. Det er ganske vanskelig, og det vil jeg at du skal lære deg. Det er så rart for meg å se disse Instagram kontoene som skal hedre jenter med litt kurver, men som mobber the skinny ones. Det er her det blir feil. Kropp er fint uansett. Den er veldig rar, men også veldig fin. Og den er faktisk bare din! Når jeg gikk på ungdomsskolen klarte jeg ikke utrykke meg på andre måter enn at jeg kjøpe den samme juicy couture joggedressen, Ralph lauren skjorta eller Abercrombie buksa som alle andre. Det var det som var kult, og ikke minst populært. Så teit? Jeg har også alltid innbilt meg at hvis jeg først får en stygg kommentar om kroppen min, eller utseende, er det verre for meg enn noen som har fikset på seg selv. Nettopp fordi at det er mine pupper, rumpe eller ansikt. Det er liksom ingen filter over det, det er ingen ballong mellom meg og kjøttet mitt. Kanskje tar jeg feil, men jeg ser når du tagger venninnen din i bilde mitt, og jeg blir helt svett fordi jeg lurer på hvorfor du gjorde det. Poenget mitt er vel kanskje akkurat det, at vi kan hate alt. Vi kan strø hat rundt oss hver eneste dag. La være å si at noen var pene, eller snakke om en person fordi hun selv ikke er der å hører. Det er rart å gå i Oslos gater å høre folk snakke om bloggere på trikken, uten at de vet at jeg sitter med samme yrke bak de selv. Vi kan være så fæle, så hvorfor ikke være litt grei. Skader deg ikke. Noen hater sikkert dette blogginnlegget også, skoene.. ja, til og med hele drittkampanjen sant? Irriterte du deg over kaffeflekken på bilde? Ikke jeg. Synes det egentlig var litt kult.

Når det er sagt, så sier jeg som carrie sier. At det er forbanna viktig med flotte sko når man er singel, for det er ganske tøffe veier man må gå

Fake fur loafers finner du: HER

ELSK LITT MER   

6 Responses to HATE IS SO 2018

  1. So beautifully written! Very relevant to society, a modern campaign with a message that actually means something and is relevant to todays society and social media! Loved it.

  2. Hei Anniken! Har prøvd å poste samme kommentar flere ganger nå, men den ser ikke ut til å komme gjennom, prøver derfor på dette innlegget. Jeg lurer altså på hvor mye vesken du har på bildet to innlegg under her rommer? Jeg synes det er fryktelig fin, men fryktelig upraktisk om den ikke har plass til det mest nødvendige! Krysser derimot fingrene for at den har plass til både en iphone 8+, en liten lommebok og litt småsminke…?

  3. Ah, fantastisk! Du er fantastisk ♡
    og! jeg har tid til å vente i 10år på boken din, uansett om jeg blir 90år før den blir utgitt, så gleder jeg meg!

Leave a reply