Åå, vakre vakre Bali!

Nå har vi akkurat stått opp, spist frokost og jeg har tatt litt bilder. Anders ligger allerede ved bassenget, og det er 30 grader!! Haha, jeg fikk helt hakeslep på morgningen i dag da jeg sjekket værmeldingen.. Det var meldt regn i hele dag, og hele uken forsåvidt. 2 stk mennesker med panikk i det vi hoppet opp av sengen og dro for gardinene. Takk gud, det var sol og varme. Jeg har ikke dratt hit for å sitte inne akkurat! Villaen vi bor i er omringet med planter, blomster og fisker under oss. Et helt fantastisk sted jeg fant på airbnb, kan linke til villaen senere – men absolutt et sted å sjekke ut om du skal hit! Det er også to soverom her, om man er en stor gjeng! Vakre senger, møbler og egen gartner, kokk og det meste! Faaaantastisk. Nå skal jeg legge meg i solen jeg også å jobbe med den seriøst likbleke huden min. Tror aldri jeg har vært så blek som jeg er nå… Herregud, I need some sun og D-vitamin! 

. . .

15 Responses to HEISANN BALI, DU ER FIN!

 1. Heisann!
  Jeg har nå bodd her på Bali i litt over 1mnd. Skal studere her i totalt 3mnd. Om det skulle være av interesse så har jeg masse tips om alt fra typiske turiststeder til litt mer gjemte perler. Finnes så masse fint her på Bali. Alt fra strandklubber til små superkoselige cafeer.
  Ta gjerne kontakt på mail, så kan jeg tipse deg(dere), eventuelt vise dere litt rundt på Bali en dag? Finnes så mange gjemte fine perler her.

 2. Anniken! Nå fikk jeg brått et innfall om at jeg MÅTTE besøke bloggen din og skrive til deg, for altså- du er FANTASTISK! Jeg har blitt «kjent med deg» for første gang via Bloggerne, og herregud for en kul, modig og jordnær jente du er! OG masse festlig humor – helt topp! Heier på deg! 🙂

 3. Kjære Anniken,
  Det undertøyet så både fint og behagelig ut. Kan du dele hvor du har kjøpt det? Kos dere på Bali og besøk Gili øyene.
  Klem fra Jeanette

Leave a reply