15 Responses to HELE HELGEN (VIDEO)

  1. Du er bare så utrolig vakker! Elsker stilen din🙏🏻😍 du og Anders er et så fint par. Du ser laaang vei at han elsker deg❤️ Pass godt på deg selv og nyt å være ung,vakker og in love.

  2. Lite tips til ansiktmaske som er helt FABELAKTIG! Jeg drikker en del pukka te! Men bruker de og til ansiktmaske / skrubb. Da tar eg honning , varmer den i mikroen, så tar eg 2 poser av 2 forskjellige pukka te. Blander inn. Stikker i dusjen, åpner porene med godt varmt vann. Tar den på skrubber inn i huden, la den sitte litt mens eg gjør andre ting.. å vasker av 🙂 etter på smører eg huden godt. Av og til bruker eg den svarte peel off masken i tillegg. Å alle de sorte prikkene forsvinner, kviser har faktisk gått vekk! Og huden blir så utrolig myk og deilig 👏🏼😍 den bør du absolutt prøve.

  3. Så fin vlog! Det er så koselig å se hvor godt du og Anders har det i lag. Dere er fine sammen og jeg tror dere er så bra for hverandre når!! Du er flott Anniken. Det er utrolig hyggelig å se på videoer fra livet ditt. Og de er så bra redigert!! Fortsett med sånne videoer :))

  4. Hei, skjønte det så at du bruker Leica Q, er det bare en type kamera de har ( det du bruker) og/eller har du objektivet som følger med eller et annet, isåfall hvilket? Helt rå kvaltiet, trenger det så sårt!

Leave a reply