Reklame – inneholder reklamelenke fra Nelly

BLUE SHIRT & PINK FLOWERS

Hello sweeties! Nå har jeg kommet meg hjem til a mor og far for 17. Mai, og jeg skal faktisk være her en stund! Jeg vinglet veldig mellom å feire i Oslo eller Drammen i år, og det hele landet på Drammen. Jeg vet ikke helt hvorfor, for jeg har aldri prøvd å feire i Oslo, men det føles bare feil. Jeg tror det blir å gi meg selv en god dose sosial angst. Av en eller annen grunn er det mye tryggere å tenke på at jeg skal se 100 andre ansikter jeg har sett før, enn å suse rundt i stappfulle Oslo for å stå i kø, ikke minst nesten ikke vite hvor jeg er. Jeg orker virkelig ikke. Så, jeg blir hjemme med fammen og skal så klart feire ute med venninner. Lurer på hvordan jeg skal få på meg den bunaden, for i fjor var den alt for liten! Jeg har forresten Buskerud bunaden for dere som lurer på det, og synes den er super fin! Veldig glad jeg fikk lande på en sort bunad med blomster. Vel, nå skal jeg ut å ta meg en kjøretur med en venninne. Klarer nesten ikke vente til jeg får satt meg i cabben igjen, har savnet bilen sååå mye! Jeez, det stereoanlegget skal på. Føles bare virkelig godt å være hjemme, og akkurat nå har jeg bare lyst til å bli her hele sommeren. Og for alle som lurer på hvor gårsdagens outfit var fra, here u go! Denne skjorten er det mest behagelige jeg har hatt på, sååå fin!

TODAY I`M WEARING:

(annonselenke) Shirt: HERE
Shorts: HERE
Shoes: Balenciaga

2 Responses to HJEMME HOS FAMILIEN

Leave a reply