IMG_9289IMG_9292


Åh, jeg har savnet denne smaken så lenge. Etter å ha laget brød for sikkert 100ende gang bestemte jeg meg for å spørre pappa om han fortsatt hadde oppskriften på prim i skuffen hjemme. Dette er en oppskrift vi faktisk fikk av moren til en jeg gikk på skole med når jeg var mindre, nettopp fordi jeg elsket primet deres sååå mye haha. På den tiden var det det beste jeg noengang hadde smakt, mm! Tro meg, jeg liker egentlig ikke prim. Jeg liker ikke det man får i butikken, men dette her? Dette er en helt annen dimensjon av hva som er godt og ikke. Dere må faktisk bare prøve, for super enkelt er det også. Jeg ble så glad i det jeg stakk fingeren nedi kjelen for å smake. Kjentes ut som om tiden sto stille og jeg sto ved siden av pappa og spiste prim. Haha, ååh, savn. Skulle gjerne vært sammen med pappa i morgen på farsdag, men jeg håper han klarer seg uten meg litt til. Oppskriften på brødet finner dere HER


PicMonkey Collage

125g fløtemysost (geitost)
2 ts vaniljesukker
1 boks kremfløte 
2 ss sukker

IMG_9301IMG_9269

 SÅNN GJØR DU:

Del geitosten i biter i en liten kjele og ha i fløten. Kokes opp på middels varme.
La det småkoke i 20 min rør godt og ofte! Ta kjelen vekk fra pannen og tilsett sukker og vaniljesukker.
Rør til alt har løst seg opp, og la det småkoke i 5 min. Helles deretter i en glass/plast bolle som tåler varme.
Legg det i kjøleskapet og spis dagen derpå! Totalt verdt det. YUMMY!
Min lille glassbolle er fra Clas Ohlsen!

13 Responses to HJEMMELAGET PÅLEGG

  1. Hei 🙂 Når det står 1 boks kremfløte, hva er kvantum da? Mener du sånn liten kartong eller sånn 1 liters-kartong? Hehehh har så lyst å prøve

Leave a reply