G R A T E F U L

Kanskje en av de beste lunsj stedene i Los Angeles! Haha, nå prøvde jeg å skrive den samme setningen typ 4 ganger før jeg klarte å komme frem til noe. Grusomt å si at jeg er der jeg slapp sist, but I am. Dødstrøtt og har egentlig bare lyst til å legge meg. Klarer likevel ikke å legge fra meg pcen når behovet for å dele noe på bloggen er stort. Jeg og Joakim har akkurat kommet frem til Las Vegas, og gud.. Jeg har kjørt omtrent hele veien. Vi reiste rundt 09 på morgningen, og var fremme 22:00 i Vegas. Ikke engang spør hva vi har surret med hele veien. En ting er sikkert, og det er at jeg kommer bokstavelig talt til å sove som en stein. Vi har akkurat bestilt roomservice, og det var en nogenlunde stiv pris. Guud, må få i meg noe mat og så, snork. For det jeg egentlig skulle fortelle dere er at denne lunsj plassen i LA mååå dere dra på om dere er på tur. En vegansk restaurant (om jeg ikke tar helt feil) i hjertet av LA. De har så utrolig mye godt, samtidig som det er små skrifter gjemt overalt. I tillegg er menyen veldig morsom da man sier «I AM…» også navnet på retten du skal spise. Som f.eks grateful. De har også alltid «dagens spørsmål» som gir deg noe å tenke på. Alt i alt, veldig hyggelig! Sånn, nå må denne lille kroppen få seg litt søvn. Er ikke mange dagene igjen før jeg er hjemme!

.  .  .

// Perhaps one of the best lunch places in Los Angeles! Haha, I tried to write the same sentence 4 times before I managed to get something. Terribly to say I’m this tired again, but I am. Deadly and really just want to lay down. Still, I can not get rid of my computer when the need to share something on the blog is big. Joakim and I  just arrived in Las Vegas, and god .. I’ve drove all the way. We traveled around 09 in the morning, and were attending 10 in Vegas. Do not even ask what we’ve been doing. One thing is for sure, and that is, I’m literally going to sleep like a rock. We have just booked room service and it was a fairly stiff price. God get me some food and then snore. For what I really should tell you is that this lunch place in LA must you go on if you’re on a trip. A vegan restaurant (if I’m not mistakenly wrong) in the heart of LA. They have so much good, while there are small fonts hidden everywhere. In addition, the menu is very fun when you say «I AM …» also the name of the dish you should eat. Such as grateful. They always have «today’s questions» that give you something to think about. All in all, very nice! 

.

PREKAS SNART  

16 Responses to HVA ER DU TAKKNEMLIG FOR?

  1. Hei, jeg er veldig glad for at du deler så mye om deg selv og livet ditt. Det har gitt meg masse håp når ting har vært tungt. Jeg har bare ett spørsmål til deg men jeg vet ikke om du kan eller vil svare på det, jeg tenkte bare det var verdt å prøve? ? Jeg lurte på hva som har gitt deg motivasjon til å jobbe med deg selv? Jeg har utviklet emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse med bakgrunn i at jeg ble mobbet på barneskolen og det var ingen som grep inn. Jeg synes det er utrolig vanskelig å akseptere at det er jeg som må jobbe med meg selv når det ikke er min feil at jeg har blitt mobbet og videre utviklet en personlighetsforstyrrelse. Det er så urettferdig og jeg klarer ikke forstå meningen med noe av det. Jeg aner ikke hva du har vært gjennom men jeg har et lite håp om at du har noen meningen angående dette.
    Igjen, jeg er veldig veldig glad for at du deler slik du gjør og at alt er så ekte når du skriver. Det treffer liksom rett i hjertet ❤️

  2. Litt utenfor tema da. Men lurer veldig på om du kan lage et innlegg om hvilke type maling du bruker når du maler og hvor du får tak i det ulike utstyret? Digger bloggen din og måten du skriver på. Alltid fylt med inspirasjonskilde bilder og tekst med mening:)

  3. Litt utenfor tema da. Men lurer veldig på om du kan lage et innlegg om hvilke type maling du bruker når du maler og hvor du får tak i det ulike utstyret? Digger bloggen din og måten du skriver på. Alltid fylt med inspirasjonskilde bilder og tekst med mening:)

Leave a reply