7 Responses to HVA FIKK JEG TIL BURSDAGEN MIN? (VIDEO)

 1. Og vi ber Kaia og Anniken komme på dansegulvet for sin versjon av «Hips dont’t Lie».
  Shakria, shakira ❤️❤️❤️
  Takk for en nydelig dag!

 2. For en fin video! Høres ut som du har noen fantastiske mennesker rundt deg!
  Klarte ikke å la vær å legge merke til den fine oppskriftsboken på kjøkkenet! Vil gjerne vite hvor den er fra 🙂
  Og så vil jeg veeldig gjerne høre litt mer om erfaringene dine ang. hormonfri prevensjon (temperaturmåling). Sluttet på p pillene mine i dag og tenker jeg vil prøve ut det samme. Men er fortsatt litt usikker på hvordan jeg skal gå frem, om jeg skal kjøpe spesielt utstyr osv. Har lest mye om det på nettet, men har veldig gjerne lyst til å høre deg snakke om det. Det høres ut som du kan mye.
  Ha en fortsatt fin kveld 🙂

 3. Så fine ting, hvor er alle gulløredobbene fra? Sliter faktisk med å finne slike vanlige, gullringer i forskjellige størrelser! Og hvor er den tingen til å ha rundt når du løper fra? Sykt smart!

 4. Jeg er så utrolig glad for måten du lager filmer på. Jeg har nevnt det før, men jeg liker så godt tempoet på bloggen din, det er så lite mas. Du stresser ikke med å få mest mulig inn på kortest mulig tid, og det er veldig deilig.
  Gratulerer med overstått <3

 5. Du er et fint menneske Anniken. Når andre bloggere er sykt lykkelige tenker jeg ‘selvfølgelig er de det’. Når du er det tenker jeg ‘så utrolig bra at Anniken er det!’ Og det gir meg en god følelse på at også jeg kan ha det slik.

Leave a reply