//English: What do u want from me//

xxx

Jeg hater at mediene må skrive om det, skriver at jeg er singel som en viktig nyhetssak. Jeg skjønner ikke hvorfor dere gjør det når jeg pent spør om å ikke, ikke, bare ikke. Men nei, siden dere lurer. Anders gjorde det ikke slutt med meg, jeg tok kanskje det siste lille steget, men dette var vi enige om. Selvom vi tviler hver for oss, annen hver dag. Tanken på han med noen andre kan til tider spise meg litt opp, eller tanken på alle de andre tingene jeg ikke før brydde meg om. Som om en bøtte med vann rant over hodet mitt og noen sa «hæ, vil du virkelig være ensom?«, det er sant at jeg har glemt hvordan det er. Jeg har glemt smerten i brystet også, at det faktisk kan være fysisk vondt. Jeg tviler skikkelig på meg selv om dagen og har en liten eksistensiell krise. Vil jeg skrive den fordømte boken? Vil jeg lage denne kleskolleksjonen? Vil jeg fortsette med bloggen? Sosiale medier? Alt? Jeg trenger mer enn noen gang at dere forteller meg hva dere vil ha av meg, hva dere forventer. Hva dere vil lese om, hva dere lurer på og hvordan jeg inspirer dere. Jeg trenger å vite at dere vil ha meg her, at jeg gir dere noe. At jeg betyr noe for dere. Jeg trenger å vite det, jeg mener det. Si hva dere vil ha og jeg skal gi dere det. Så kommer kanskje dette kalt inspirasjon tilbake, tilknytningen jeg har til å dele.

// I hate that the media want to write about it, writing that I’m single as an important news issue. I do not understand why you do it when I’m asking you not to do it. But no, since you wonder. Anders did not left me, maybe I took the last step, but we agreed. Even though we doubt each day. The thought of him with somebody else can sometimes eat me up, or the thought of all the other things I did not even care about before. As if a bucket of water ran over my head and someone said «hi, do you really want to be lonely?», It’s true that I’ve forgotten how it is. I’ve forgotten how it also can be a physical pain. I really doubt myself during the day and have a small existential crisis. Do I want to write the damned book? Will I finish my clothing line? Do I want to continue with the blog? Social Media? Everything? I need more than ever that you tell me what you want from me, what you expect. What you want to read about, what you wonder and how I inspire you. I need to know that you want me here and that I give you something. That I mean something to you. I need to know it, I mean it. Say what you want and I’ll give it to you. Then maybe this thing called inspiration, the connection I have to share.. Will come back to me //

Fant også akkurat ut at jeg kan ta bilder via mobilen min med kameraet mitt, ehey you go Leica og gjorde livet mitt x antall ganger lettere.
// Also found out that I can take pictures with my phone trough my camera, ehey you go Leica and made my life x number of times easier //

113 Responses to HVA FORVENTER DU AV MEG

 1. Kjære vakre du!
  Je ha fulgt bloggen din i lang tid, fulgt deg på bloggerne, og virkelig, du trengs! Meningene dine, åpenheten din, måten du skriver på, ditt vesen, alt. Du er så ekte.
  Du har inspirert meg til så mye, bare det å tenke litt mer over miljøet. Stå på lille venn, je ser så opp til deg!

 2. Jeg håper virkelig du fortsetter med bloggen! Og alt det andre så lenge det gir deg noe også <3 Jeg hadde løpt i butikken å kjøpt boka di, for du skriver så genuint bra og forklarer selv de dypeste følelser så fint. Jeg føler meg ikke alene lenger når jeg leser innleggene dine, så det gir meg og mange andre MYE at du eksisterer i bloggverdenen. Kleskolleksjonen blir sikkert magisk med din smak, men som sagt så er det viktig at det gir deg noe også? Jeg håper du fortsetter med alt du gjør, for du er dyktig. En "taunted artist" (hvis du skjønner hva jeg mener?) Ekte, følsom, sterk og genuin. Du er tvers igjennom inspirerende for meg. Forsett å skriv ekte og alt du har inni deg og utenpå 😀 Jeg følger deg uansett!

  Det er trist å høre at kjærligheten er ugrei om dagen, men bruk smerten til noe – noe kreativt, til boken og alt det andre? Kjærlighetssorg er det verste, men det trenger jeg jo ikke å fortelle deg <3 Håper det ordner seg uansett hvordan det blir!

 3. Elsker innleggene dine og tekstene dine. Du er så inspirerende og bare åpner hjernen min opp, hvis det ga mening? Jeg gleder meg enormt mye til å lese boka di, og har gjort det siden den dagen du fortalte du en gang skulle skrive ei bok. Jeg håper virkelig du vil fortsette med både boka og bloggen, men så klart er jo helsa di viktigst, så du må gjøre det du klarer og føler for! Håper det går bra <3

 4. Jeg syns du er fantastisk inspirerende, både når det kommer til det «overfladiske» som stil, interiør og skjønnhet, men også det å «bare være». Videoene du har laget om yoga, ansiktsmaske – den roen om skinner i gjennom videoene dine har blant annet inspirert meg til å stresse mindre. Ta vare på stundene man har alene, til finne inspirasjon, gjør noe kreativt, eller bare lese en bok. Du er kjempe dyktig, og vi trenger både deg og flere som deg til å minne oss på hvor fint, sårt og ekte livet er gjennom bilder og tekst. Stor klem til deg, fine Anniken!

 5. Hei Anniken

  Siden du spør.

  Jeg tror verden trenger deg.

  Du er så tankefull, så kompleks, så nydelig og så ekte. Det er så fint å følge deg på Bloggerne, den sprudlende personligheten din, måten å snakke på, å være tilstede på, og så vet vi som leser bloggen din at det rører seg så ufattelig mye inni deg. Du skriver ekte, du viser unge jenter at man ikke alltid må bruke massevis av sminke for å møte verden. Du viser unge jenter at selv om alt kan se perfekt ut på Insta så er det ingen som lever perfekte liv. Du viser folk at livet byr på dype daler og høye topper og at hvis man våger å leve så får man smake på alt. Livet er (dessverre) ikke alltid komfortsonen, men da setter man jo ekstra pris på de fine stundene, lykken, når man får føle på den.

  Jeg vet ikke. Du får meg til å tenke. Jeg er «gammel» (29), men jeg kjenner meg igjen i deg. Egentlig enda mer tilbake i tid. I starten av 20-årene da alt var så stort og jeg ikke ante hvilken retning jeg skulle gå. Jeg vet fortsatt ikke hva som er mitt mål i livet, men nå har det hvertfall falt flere brikker på plass. En stund trodde jeg at jeg skulle leve alene for alltid, perspektivet mitt er som regel at det jeg står i er «for alltid». Men det er jo sjeldent sånn. Jeg synes du burde fokusere på de tingene som får deg til å føle deg bra, det som gir deg noe, det som gir energi istedet for å ta. Det tror jeg gir det beste livet.

  Uansett hvor travel hverdag jeg har så klikker jeg inn på bloggen din. Vil lese hva du har på hjertet, vil hente inspirasjon til klær og stil, vil se hvilke tips du har å dele og hvor du reiser. Jeg tenkte bare jeg skulle si det siden du trengte å høre det. <3

 6. Kjære fine deg.
  Deg og bloggen din er den eneste offentlige personen jeg har følgt med på de siste årene. Det er fordi du er ærlig, inspirerende, sterk, vakker og dyktig. Du inspirerer meg, samtidig som vanskelige ting føles mer normalt når du skriver rundt det. Jeg forstår at sorgen er stor nå, men det er alltid lys i enden av tunnelen. Det har du vist selv! Saml krefter og gjør det du liker og som gir deg glede. På bloggen ønsker jeg at du fortsetter slik du har gjort, masse variasjon og dele dine tanker. Kunne ønske jeg kunne gitt deg en stor klem(selvom jeg nettopp fikk meg meg på podcasten at du ikke er så glad i klemmer) stå på Anniken, du er fantastisk som få❤️

 7. Hej
  Jeg er dansk, men jeg håber du forstår min kommentar alligevel.
  Den måde du kan formidle ord på er helt fantastisk. Du rammer plet hver gang og jeg håber at du ved, at du ikke er alene med dine tanker. Det hjælper mig at følge med i dine tanker og overvejelser omkring stort og småt i livet. Det får i hvert fald mig til at føle mig mindre alene. Du er stærk. Det ved jeg bare. Gør hvad du har lyst til. Skriv den bog, fortsæt med bloggen. Tag en pause. Stop med at tænk så meget. Alt kommer i bølger. Lige akkurat nu føles det måske som at du drukner. Men en bølge er ikke konstant.

  Kram <3

 8. hei Anniken, du inspirerer meg hver dag. Jeg håper at du fortsetter med kleskolleksjonen, for den har jeg virkelig sett frem til! ønsker meg også en til yoga-video fra deg! men ja, klesstilen din er av egen særklasse, så fortsatt stå på! husk at vi følgerne dine bryr seg mye, og at vi tenker på deg som et ekte menneske og ikke bare en gjenstand med fine klær! ilu

 9. Kjære Anniken

  Du er den eneste(og beste) bloggeren jeg leser og forguder. Selvom du viser sider av deg som ikke er perfekte, er du MITT forbilde. Du får meg til å tenke og reflektere mye, og jeg føler meg ikke helt alene her i verden. Eneste jeg synes er litt rart er at du er så mye med venner og bekjente, men påstår du trenger mye alene tid? Er akkurat sånn som deg, men jeg prøver å prioritere alene tiden min så mye som jeg kan. Skjønner du er blogger og i´sikkert svært populær i vennekretsen din, men det kan føre til at du blir utbrent og lei, hvis du ikke unner deg noe alene tid. Du er den fineste og mest naturlige personen jeg vet om, og gud så mye jeg skulle ønske du kunne se det og. Håper du og Anders ordner opp.. TROR og HÅPER du bare er i en litt vanskelig periode i livet ditt, som vi alle iblant, og innser at han er god og snill, og perfekt for deg. Jeg gleder meg til boken din, håper du snart publiserer den. Og kleskolleksjonen blir helt amazing, det vet jeg. Norges best kledde kvinne lager vel Norges beste klær. Synes disse to tingene er viktig for deg, det virker i hvert fall sånn. Prøv heller å prioriter deg selv og hobbyene fremfor venner, spesielt med tanken på at du er litt sliten og lei. Heller hold dine bestevenner nært deg i tunge tider

 10. Jeg elsker når kommer med litt «overfladiske» innlegg også, om jeg kan kalle det det.. altså innlegg om sminke, outfits og til og med mat! Det inspirerer meg! Skjønner at det er slitsomt for deg om dagen, og at du sikkert blir veldig oppslukt av tankene dine og sliten av å tenke på alle disse valgene.. Men prøv og tenk at det er ingen verdens tind du trenger og stresse med, alle disse avgjørelsene kan du ta når du har funnet svaret på det.. og prøv og snu om tanken om at tiden går – til at den kommer, det syns jeg hjelper.

 11. Jeg elsker å lese bloggen din fordi den er veldig åpen og ærlig. Klesstilen, bildene, teksten; alt er så fint! Får alltid en form for ro når jeg leser det du skriver.
  Jeg vil gjerne at du skal blogge, snappe, være aktiv på instagram, skrive en bok – men ikke hvis det ikke er riktig for deg (oi her hørtes jeg nesten streng ut, mener ikke å være det altså!). Trenger du en pause fra det ene eller andre tror jeg de fleste/alle leserne dine forstår det! Alle trenger å gjøre ting på sin måte og i sitt tempo <3 håper det går bra med deg for tiden – klisje, men sant, tid leger alle sår selv om man gjerne ikke tror det når man står midt oppi det.

 12. Jeg elsker bloggen din uansett, men. Antrekksbildene dine og interi;rpostene er skikkelig inspirerende! Kanskje noen tips om hvor [ shoppe (i Oslo). Uansett, bare fortsett som f;r, for vi digger deg, hhe~

 13. Helst ikke gjør det som er forventet av deg. Gjør det du brenner for. Da blir ofte resultatet best. Er det å bare fokusere på en kleskolleksjon eller å skrive en bok, ja da gjør du det. Man får det ikke godt med seg selv om man bare skal gjøre det som forventes av en. Alle andre er ikke deg, og skal heller ikke leve igjennom deg. På slutten av dagen skal du ha det godt med deg selv. Du skal leve med deg selv.

 14. Kjære<3 Stå på, det er slik man vokser.
  Det jeg har likt så godt med deg er kombinasjonen av det overfladiske og det ekte. Du er så sårbar og nær, men samtidig har du drømmeutseende og en stil som tar pusten fra folk flest! Fortsett slik du alltid har gjort det: Med dype tekster som rører sjelen, beundringsverdige meninger og pågangsmot, men samtidig outfits, sminke osv. Jeg, og alle vi faste leserne (venninne dine) står støtt ved din side for alltid<3

 15. Hei Anniken.
  Jeg leste blogger når jeg var femten, seksten år, men følte etterhvert jeg vokste fra dagens outfit og puppeoperasjoner.
  I ca. et og et halvt år har jeg fulgt med deg både på instagram, blogg og bloggerne. Du er en utrolig god og ekte inspirasjon som alle burde se opp til. Måten du ser verden på og tankene dine gjør at jeg stiller meg selv viktige spørsmål.
  Fortsett som du gjør og gi oss både dype tanker, fine inspirasjonsbilder og din måte å leve på når det kommer til mat og organiske produkter. Du er ekte, og det liker jeg. Det er lov å ikke være på topp hele tiden.
  takk.

 16. Hei Anniken.
  Jeg leste blogger når jeg var femten, seksten år, men følte etterhvert jeg vokste fra dagens outfit og puppeoperasjoner.
  I ca. et og et halvt år har jeg fulgt med deg både på instagram, blogg og bloggerne. Du er en utrolig god og ekte inspirasjon som alle burde se opp til. Måten du ser verden på og tankene dine gjør at jeg stiller meg selv viktige spørsmål.
  Fortsett som du gjør og gi oss både dype tanker, fine inspirasjonsbilder og din måte å leve på når det kommer til mat og organiske produkter. Du er ekte, og det liker jeg. Det er lov å ikke være på topp hele tiden.
  takk.

 17. Hei Anniken.
  Jeg leste blogger når jeg var femten, seksten år, men følte etterhvert jeg vokste fra dagens outfit og puppeoperasjoner.
  I ca. et og et halvt år har jeg fulgt med deg både på instagram, blogg og bloggerne. Du er en utrolig god og ekte inspirasjon som alle burde se opp til. Måten du ser verden på og tankene dine gjør at jeg stiller meg selv viktige spørsmål.
  Fortsett som du gjør og gi oss både dype tanker, fine inspirasjonsbilder og din måte å leve på når det kommer til mat og organiske produkter. Du er ekte, og det liker jeg. Det er lov å ikke være på topp hele tiden.

 18. Anniken,
  Du er så sykt ekte. Du er så ærlig. Du er inspirerende.
  Du og tankene dine fascinerer meg, og da du fortalte at drømmen om en bok begynte å gå mot virkelighet, gikk en drøm i oppfyllelse for meg også. Jeg ønsker selvfølgelig at du følger hjertet ditt, og gjør det som kjennes rett for deg, men håper du aldri gir opp på drømmen om å skrive en bok. Jeg (og sikkert tusenvis av andre) drømmer om å få kunne ta en reise inn i hodet ditt og dine reflekterte tanker.
  Du gir meg lyst til å inspirere andre. Du gir meg lyst til å bli et bedre menneske.
  Fortsett å vær deg, og følg drømmene dine.

 19. I want you to inspire me! Your beautiful natural face without make up has given me courage to be without make up too. Big thanks for that. I would love to watch your english vlogs. And I think that would be good thing to you too. Because there is so much potentional in you to influate internationally. Your style is so very great.

  Kisses from Finland. And sorry about my english.

 20. Er det noe jeg håper du aldri gjør, så er det å slutte å dele. Vi trenger deg og ordene dine. I en verden av fjas og falske fjes trenger vi en sterk stemme, og det har du! Du er en fighter, en influencer, et moteikon, en poet og rett og slett en sabla bra dame! Du har mange bein å stå på, mange kort å spille med, og jeg håper virkelig at du finner tilbake til gnisten og gleden i hverdagen igjen❤️

 21. Hi, your blog is my favorite of all! And I would love if you always translated your blog to english!!

  I follow your blog because you are different in many ways, you write more about fashion and personal style (which I love, your style is the most inspirational for me) and I also love when you write more about different feelings and what you think about certain things. I follow you on Instagram as well and your account is my favorite. I think it’s mostly because you have a different style, you dare to stand out and you always find new ways to dress yourself that I like your blog. I love the mix of content on your blog, and also that you don’t have these perfect photoshoot photos of yourself, and that you sometimes don’t even wear make up. That is something I have started with, always go one day or two without makeup. I got some inspiration from you.

  You’re such a inspiration and I hope this helped a bit and gave you some inspiration to keep going!

  Love from Sweden!

 22. Kjære Anniken.
  Dette er første gang jeg legger igjen en kommentar, men det virker som om du trenger det.
  Jeg følger bloggen din fordi du er genuin, ærlig og åpen om vonde ting. Du viser verden at det ikke er en dans på roser selvom man er topp blogger, og det tror jeg det er mange som ikke klarer å se selv.

  Jeg liker veldig godt måten du skriver på, måten dine innlegg alltid er litt dypere. En bok fylt med dine ord ville gjort mange bra. Jeg liker også veldig godt å følge med deg på Snapchat og bloggen, da du viser deg selv fra alle sider. Håper du fortsetter reisen din.

 23. Måten du så unik på, måten du ser verden på og kreativiteten din er inspirerende. Og at du klarer å sette ord på følelser som er så utrolig vanskelig å beskrive, tekstene dine er som kunst i mine øyne. Du prøver ikke å være som alle andre bloggere, du følger ikke etter alle andre og du klarer å være deg selv under et ekstremt press der alle vil være like både innvendig og utvendig. Det inspirerer meg at du tør å være så åpen og sårbar foran så mange øyne. Jeg får ro i kroppen når jeg leser innleggene dine, du er virkelig gull verdt. Det er greit å ikke føle seg like sterk hele tiden, men du må aldri glemme styrken du har i deg og du blir bare sterkere av alt du opplever. Det er mange mennesker som støtter deg, selv om det kanskje føles veldig fjernt.

 24. Hei Anniken!
  Jeg vil gjerne lese om hvordan det er å jobbe som influencer, både positive og negative sider. Vil også gjerne lese om dine reisemål, dine drømmer og hva du har satt deg som kortsiktige og langsiktige mål. Hva er din bucketlist for eksempel? Gleder meg til å lese mer❤️
  Klem

 25. Kjære fine Anniken <3

  Det er så trist å lese at du har det sånn. Samtidig så er det akkurat dette som gjør deg til min favoritt blant bloggerne. Du er alltid så ærlig, får en skikkelig følelse av fellesskap på bloggen din, at vi er venner på en måte, haha. Du skriver ting som jeg kan kjenne meg igjen i, og viser både gode og dårlige dager og perioder. Og jeg ville kjøpt boka di, for å si det sånn <3 ingen som skriver så dype og fine innlegg som deg, og antar at en bok ville blitt utrolig bra. Så, hvis det føles riktig for deg, og hvis det gir deg noe, kjør på med bok og kleskolleksjon<3
  Mange klemmer<3

 26. Jeg gir det 3 måneder også er dere sammen igjen. Dere har kranglet før, slått opp og likevel endt opp sammen igjen. Gi det litt tid Annikken, han kommer tilbake skal du se❤

 27. Jeg gir det 3 måneder også er dere sammen igjen. Dere har kranglet før, slått opp og likevel endt opp sammen igjen. Gi det litt tid Annikken, han kommer tilbake skal du se❤

 28. Jeg trenger deg, midt oppi en vakker instaverden og en gal verden – så trenger jeg noen som skriver om livet, skriver om kjærlighetssorg og tvil. Står selv midt oppi det og føler at jeg balanserer på en knivsegg hver dag. Jeg trenger å lese om ekte tanker og følelser.

  Så jeg håper at du ikke kobler deg av – men samtidig så forstår jeg at alt er overveldende til tider. Og du må til syvende og sist gjøre det som er bra for deg. Og kanskje stole litt på magefølelsen – ikke stille så mange spørsmål.

  Klem

 29. Hei Anniken! ♥️ Jeg skal ikke blande inn mine tanker om hvor trist det er å høre at det er slutt mellom deg og Anders.. men jeg ønsker dere begge alt godt.
  Jeg vil besvare spørsmålet ditt. Det jeg ønsker er at du fortsetter å blogge. Er ikke så viktig at alle innlegg skal treffe oss lesere. Det viktigste er at du skriver om det du ønsker å skrive om. Dine tanker og meninger betyr noe, ikke bare for deg, men også for meg.
  ♥️

 30. Bloggen din inspirerer på så mange måte, Anniken! Stilen din, tankene dine, alt. Håper du fortsetter bloggen, hvis du fremdeles får noe ut av det, men først og fremst håper jeg du tar vare på deg selv, og rett og slett gjør det du føler for. Håper du finner tilbake til deg selv, eller til en ny Anniken. Du er hverfall utrolig klok og flink, du inspirerer meg veldig, har fulgt deg i så mange år. Skjønner det er rart at så mange «kjenner deg» mens du ikke vet hvem vi er, det må være veldig rart. Håper vi likevel hjelper deg i vonde tider, selvom du ikke vet hvem vi er. Håper dagen i morgen blir bedre<33

 31. Kjære, gode Anniken!
  Du gir så mye av deg selv, ordene dine, følelsene og opplevelsene. Det du skriver vekker så mange tanker og følelser hos meg, og det er jeg nok ikke alene om. Mitt ønske videre er at du setter deg selv først – selv om arbeidet ditt også krever at du skal nå frem til andre og deres ønsker. Ta vare på deg selv, dine nærmeste, og gjør det du ønsker på dine betingelser!
  Stor klem

 32. Jeg håper du fortsetter å blogge! Du skriver så utrolig bra.
  Podcasten på spotify var forresten utrolig bra, hjelper mye!

 33. Anniken, vi vil ha deg her. Jeg trenger deg og dine ord som du setter på tankene også jeg går og føler på. Du er så god til det, så ærlig og sårt. Så vakkert. Vi vil se alle sidene dine, også nå når du er nede og ikke føler noe er riktig. Og gjett om jeg ser fram til boken du har begynt på og ikke minst til kleskolleksjonen. Prøv å få ut tankene og følelsene, kanskje mal litt for din egen del. Ta vare på deg selv. Men vit: VI TRENGER DEG og vi vil se og høre fra deg. Du er viktig. Virkelig! Jeg kan ikke sette ord på hvor mye bloggen din betyr. Virkelig. Ikke gi opp, Anniken. Jeg heier på deg. Smertene skal forsvinne. Jeg lover deg at du skal føle deg varm og glad en dag, igjen. <3 Klem

 34. Du
  Er
  God nok.

  Vi er alltid ved din side, og venter på dine ord, dine følsomme tanker, din stil og ditt vesen.
  Vi vil ha DEG.

 35. Syns virkelig du skal fortsette å dele tekstene dine her eller i form av en bok. Du klarer virkelig å berøre folk med ordene og tekstene dine. Jeg liker også veldig godt at du deler hvordan du blir mer og mer opptatt av det naturlige og de fine skattene av klær og tilbehør du finner. Så stå på, du vil klare deg gjennom dette. Etter stormen kommer jo regnbuen 🙂

 36. Jeg elsker at du er åpen og ærlig om ting. Jeg vil du skal være ekte, en ekte deg. En ekte deg som ikke trenger å pynte på sannheten fordi leserene/media forventer det. En ekte deg som du er glad i og som du trives i. Du er enestående og unik bare på å være deg selv. Vil ha ekte innlegg, om følelser, tunge dager, livet generelt.

 37. Hei. Jeg har aldri kommentert før, men nå føler jeg det trengs. Jeg trenger å si takk. Ikke fordi du deler lekre outifts og nyttige tips om sminke, men fordi du turte det jeg aldri turte.
  Jeg ble også mobbet. Jeg var også alene. I dag er jeg ikke det lenger. Men jeg var det, i mange år. Og vi er like gamle, jeg vokste opp med bloggen din, og du klarte bestandig å sette ord på alle de tingene jeg aldri klarte. Det har betydd noe for meg. Mer enn du noen gang kan forstå. Det må du aldri tvile på.
  Det er noe rart med det, jeg har sett deg et par ganger og hver gang har jeg hatt lyst til å gå bort å gi deg en klem. Jeg klarte det aldri. Det du har gjort for alle oss som har vært utenfor, kan aldri måles i klemmer eller koselige meldinger. Jeg kommer aldri til å klare å fortelle deg hvor viktig det er, eller hvor mye jeg beundrer deg for det.
  I dag har livet mitt gått videre. Jeg studerer medisin, og jeg betyr noe for noen. Men jeg vil alltid være et mobbeoffer, og jeg vil alltid ha tøffe dager. Da er det deg jeg snur meg til. Det er hit jeg kommer for å høre at alt vil ordne seg, og at jeg ikke er alene. Mest av alt det siste.
  Din blogg og det du kjemper for, er noe jeg aldri hadde klart. Og jeg skjønner trolig bedre enn de fleste hvor mye det krever av deg, men samtidig tror jeg ikke du forstår hvilken enorm styrke du har i deg selv. Du har overlevd. Du er her. Og du klarer deg så forbanna bra, med eller uten en vakker mann ved din side.
  De kampene du har kjempet og fremdeles kjemper for alle oss som har følt oss stemmeløse, om det er i Kambodjsa eller lille Norge, skal du aldri tvile på betyr noe. Ikke la noen eller noe få deg til å tro at det ikke gjør det.
  Vi er her fremdeles, Anniken. Kanskje med et par kilo ekstra i bagasje og noen frostskader etter all kulda fra ensomheten, men vi er. Og vi er gode nok. Så håper jeg til tross for at dette er år på overtid at du tar til deg hva jeg sier nå; tusen millioner takk.

 38. Du er den eneste offentlige personen jeg følger til en hver tid fordi du er så ekte! Tekstene du skriver røre noe hos så mange mennesker, og du setter ord på det ingen andre klarer. Du skriver så åpent og fint om både oppturer og nedturer, og det er det vi vil se! Vi vil se deg på godt og vondt, glad eller trist. Bloggen din gir så mye håp og glede til så mange, vi trenger deg og setter så enormt pris på deg. Håper alt blir bedre snart, og at du kommer sterkere ut av smerten. Du betyr så mye for så mange, ikke gi deg!

 39. Elsker å lese om de mange tusen tankene dine, vakre flinke deg <3 Elsker også å se antrekksbilder. Du gir meg så mye inspirasjon?

 40. Du er nydelig ❤️ Veldig reflektert… Klok.. Inspirerende.. Du inspirerer meg.. Take care & mediene kan ta seg en bolle.. Seriøst.. Opplever at mange bloggere fremstår veldig overfladisk, men din blogg gir meg noe.. Viser sårbarhet, og det tror jeg mange trenger.. At flere kan kjenne seg igjen og ikke føle seg så alene!

 41. Jeg har ikke fulgt så mye med på bloggen før den siste måneden, men jeg kan med hånda på hjertet si at jeg virkelig har gått glipp av noe. Måten du skriver på, er så fantastisk fin. Du må aldri la noen fortelle deg noe annet. Jeg har ikke opplevd akkurat de samme tingene som deg, men jeg kjenner meg igjen i mye av det og tusen takk for at du er så åpen, og velger å skrive om dette. Du er fantastisk, Anniken! Og stilen din, btw er noe av det råeste jeg har sett. Kjør på!
  Klem

 42. Jeg håper du fortsetter med sosiale medier, du er en så stor og viktig stemme for veldig mange! I tillegg til å være ufattelig inspirerende når det kommer til mote og skjønnhet, skriver du fantastisk fint og viktig og du tørr å ta i ting ikke alle andre vil legge hendene på. Det synes jeg er fint og inspirerende! Det viktigste er at du gjør ting på DIN måte, det er det som gjør denne bloggen spesiell, unik og interessant!<3

  Ønsker deg en fantastisk dag!<3

 43. Hei Anniken

  Jeg syns du skal gjøre det du ønsker uten å tenke på hva vi lesere skulle ønske. Det er ditt liv og du som må ta vare på deg selv. Jeg syns det blir feil å si jeg ønsker du skal fortsette med det og det, for det er ikke opp til oss. Du skylder oss ingenting.
  Det jeg har lyst til å påpeke er at du er utrolig dyktig i det du gjør og jeg har stor tro på at du kan få til akkurat det du ønsker. Og hvis du ønsker å fortsette med alle prosjektene dine så gjør du det, men husk at det forventes ikke at du skal være en vellykket designer, forfatter eller Norges største blogger. Pust dypt inn og tenk over hvorfor du gjør det og for hvem.

  Du er jo bare et menneske.

 44. jeg trenger så sårt at den kjære boken din kommer ut <3 ikke gi deg, stå på! Jeg trenger å høre tankene dine, følelsene dine og hjertet ditt. Du er en så stor inspirasjon for meg. jeg trenger bloggen din for å komme gjennom tenårene.

  klem fra meg

 45. Hei Anniken,

  Ser fler har skrevet det før meg, men du er den eneste bloggen jeg leser, fordi den er så bra – allsidig og bra. Man kan få boktips, klestips og følelser på samme tid! Jeg er midt oppi en kjærlighetssorg selv, dvs at jeg driver vel litt sånn som deg og Anders før det ble helt slutt, holder meg fast i siste lille håpet. Tenker at Joda, han vil forandre seg som om jeg er en hvilken som helst dust jente som jeg selv ville ha rådført til å dumpe den idioten. Så poenget mitt er at det i denne sosiale medier tiden er litt digg å lese om noen som går igjennom det samme og som klarer å sette ord på hvor mørkt og kjipt det faktisk er. Veldig synd å høre om tanten din, det gjorde vondt å lese om.

  Håper hvertfall du fortsetter med bloggingen!

 46. Kjære Anniken,
  For en inspirasjon du er!

  Selv ved dine mest deprimerende eller sårende dager, klarer du å inspirere. Din åpenhet, dine ord og din skjønnhet skinner rett igjennom. Vi møter deg gjennom ordene, og du rører oss ved dine vakre tekster. Du skriver vanvittig bra, det er helt fantastisk. Men ikke nok med det, du deler det såre og du deler det gode- det er nettopp dette som gjør deg så skjønn. Du er så nydelig og så vakker, ikke bare på utsiden men også på innsiden. Selv ved tunge tider, tar du deg tid til oss. Du kunne låst deg selv inne, og blokkert deg fra alt. I stedet skriver du om det og inkluderer de som virkelig ser opp til deg. Du er så sterk, vanvittig sterk. Jeg kjenner deg godt nok etter å ha fulgt deg i så lang tid- dette tror du ikke på selv. Du skjuler smerten, du har blitt god på det, sier du. Men det er ikke det jeg mener, selv om du er langt nede deler du det med oss. Det er nettopp åpenheten din som beundrer meg. Du er sterk, du er bra nok.

  Hadde jeg møtt deg på gaten kan jeg garantere at du hadde blitt nedløpt med verdens største klem- og den er fra meg.
  Takk for at du er deg- you go girl. Verden er din.

 47. Kjære A <3 Jeg har ikke kommentert et blogginnlegg på 2-3 år, men nå kjenner jeg bare jeg må. Du inspirerer oss ved å bare være deg selv. Du er så viktig som et talerør for så mange unge, som også har de samme utfordringer som du. Jeg er sikker på du har hjulpet så mange. Tenk på de som skriver til deg. At du har hjulpet dem, og at de er på en bedre vei i dag på grunn av deg. Det er veldig stort. En dag vil du klare å elske igjen, bare ikke nå. M <3

 48. Du gir meg såå mye gode Anniken!! Du er den eneste bloggen jeg har fulgt fast i flere år. Du inspirerer meg på så altfor mange måter! Og jeg kjenner meg igjen på mye av det du har opplevd..

 49. Jeg setter pris på alt du deler. Jeg elsker det. Om det er dype innlegg fra dype daler, eller solskinnsbilder når du er på toppen igjen. Det spesielle og fantastiske med deg er ikke måten du beskriver ensomhet, kjærlighetssorg, depresjon og angst. Det er det óg, men det er først og fremst bare åpenheten og ærligheten din. Måten du skriver på. Om livet generelt. Tekster vi kan kose oss med, kjenne oss igjen i. Verden trenger stemmen din <3 Stå på kjære.

 50. Elsker måten du skriver på, og du har en helt fantastisk formidlingsevne, som ikke er vanlig hos alle bloggere. Du er ekte og åpen, og du er en viktig stemme for mange❤️Håper du fortsetter med skrivingen, for det er du så god til! Og jeg gleder meg til boken din kommer!

 51. Hei,

  jeg tror at grunnen til at du inspirerer så mange (inkludert meg) er fordi du står frem som en normal person, med et normalt liv og normale tanker – du er deg selv uavhengig av hvor ufriltrert sannheten er. Mye av dagens bloggverden skal «sugarcoate» alt mulig, og mange bloggere skal fremheve hvor idyllisk livet er. Men det er jo ikke det som er et normalt liv? Alle har skikkelig dårlige dager der det føles som om verden går imot dem. Alle har dager der man tenker skikkelig dårlig om seg selv og begynner å tvile på alt man har formeninger om i verden. Det er det som er normalt. Jeg tror at på grunn av hvordan mange bloggere fremstiller seg selv, har lesere og følgere fått en falsk oppfatning om at det er det som er normalt.

  Du og din blogg er så inspirerende for mange fordi du rett og slett virkelig åpner sjelen din og tankene dine. Mange kjenner seg igjen i det du skriver, og du inspirerer meg til å faktisk åpne meg mer for andre. Som mange andre trodde jeg at det livet de fleste bloggere fremstiller er det livet man skal streve etter og det livet som er normalt. Så begynte jeg å lese din blogg og sluttet å lese alle andres. For dine ord gjorde at jeg skjønte at selv en så suksessfull, offentlig og vakker person som deg kan ha en like forferdelig dag som en uoffisiell, og «nobody» som meg! Du gir meg selvtillit, og det er det mange flere der ute som opplever!

 52. Du formidler tanker, følelser og erfaringer på en slik måte at selv et innlegg om hvitost eller brunost er best, vil være interessant å lese – om du forstår hva jeg mener❤️

 53. Jeg la først merke til deg via Bloggerne når du skulle flytte til Bergen. Mitt førsteintrykk var at du var skikklig negativ og altfor opphengt i en kjæreste du hadde når du var en kid. Jeg tenkte for meg selv at det var veldig rart at en person som har et slikt syn på livet kan ha en så suksessfull blogg, så jeg bestemt meg for å følge deg.

  Gjett om du raskt endret mitt inntrykk av deg! Du som skribent på din egen plattform er en helt annen person enn den som du ble redigert til via tv. Dine tekster, din estetikk og ditt herlige pessimistiske syn på det å være influencer er et friskt pust i min hverdag. Du har din egen stemme i dette havet av Influencere og jeg håper du aldri mister det:)

 54. Nå elsker jeg alt du skriver da, men skal jeg velge noe må det være de dønn ærlige tankeinnleggene hvor jeg virkelig føler at jeg leser en bok. Det er så rått, ekte, vondt, godt og befriende å vite at andre føler det samme, tenker samme retning og bare ER. DET er vakkert, det.

 55. Kjære du, du skriver så fint! Det er nydelig å høre om livet ditt, hvordan du ser på ting, se hvordan du forandrer deg. Herlig, herlig, herlig. Jeg vet du snakket en gang om å lage en video om hvordan du såg på livet/ verdenssyn. Noe sånt hadde vært sikkelig morsomt å sett.

 56. Eg vil fortsatt ha deg her på bloggen, Anniken. Eg setter sånn pris på din ærlighet, og måten du klara å formidla både det vonde og det gode i livet. Tekstane din er ufattlig gode, og du ER inspirerande, aldri gløm det.

 57. You’re one of the few bloggers who naturally have great style that I actually love. So please don’t stop posting amazing outfit photos and just being you. Shit gets tough but you’re never alone when you have yourself on your side. Please don’t stop posting cuz you give me so much inspo.

 58. Åpenheten din om angst betyr mye for alle.
  Du er ikke redd for å vise at du er et sårbart menneske.
  Du beviser at selv om du er en blogger, er du også en ekte person som også sliter med dagligdagse problemer.
  Gjennom den naturlige skjønnheten din og klesstilen din vises en kvinnelig eleganse som er veldig unik og inspirerende,
  Den måten du velger å skrive på er poetisk og kreativ.
  Du er den personen og den bloggeren som det finnes lite av.

  Ta den tiden du trenger
  Ikke gi opp

 59. Hei Anniken

  Jeg tror ikke du vet hvor mye du faktisk Betyr for dine lesere. Din ærlighet, din åpenhet og hvordan du er så utrolig dyktig i det du holder på med. Du skriver virkelig bra. Det gjør du! Og du inspirerer! Du er en av få bloggere som prater om livet, slik som det faktisk er. Alle de tankene du har, er ofte noe alle mennesker kan kjenne seg igjen i. Ikke bare fordi du er en god skriver, men fordi du er så ærlig og åpen. I tillegg skriver du om helt vanlige ting, som sminke, produkter, oppskrifter og outfits- Det gjør at dine lesere forstår at du også bare er et menneske med vanlige hobbyer og interesser. Men du engasjerer det også for ting, og skriver mye bra som vi lesere kan lære av og om.<3<3

  Det er noe med deg Anniken, som jeg ikke helt klarer å sette ord på. Men jeg liker deg virkelig! Og det vet jeg at også mange andre gjør. Du virker så jordnær, smart og snill! Og om jeg skulle ønsket noe fra deg, så hadde vært dine innlegg der du skriver og meninger og tanker som du har til forskjellige tema. Videoer faller også alltid i smak!
  <3<3

 60. Anniken!
  Du inspirerer meg på så mange måter. Du inspirerer meg til å gi faen og til å stå opp om morgenen. Ordene dine får meg til å føle meg litt mindre ensom, du skriver de tingene jeg tenker, di tingene jeg er redd for å si høyt.
  Du skriver så nydelig og uten bloggen din hadde jeg nok ikke vært her.
  Takk for at du er du?

 61. Hey! Love it that you’re beginning to do more english posts! Tbh I’ve been following you for a couple of years now because you inspire me the most, with your story, your projects, your style (unique and gorges!♥). Ever since I’ve been translating your blog into English so, I could understand what your were sharing! I would love you to share more recipes… I really enjoyed the last couple of vlogs in english!
  I send you all my love from Spain! I’m not on a good period of my life right now but your posts always brings me hope and positivity! Love your shoots?

 62. Skriv om akkurat slik du har det, akkurat i det øyeblikket du skriver. Hvis du orker. Det betyr så mye for så mange av oss. Å se at vi ikke er alene om å ha det vanskelig til tider. At livet ikke er så polert og feilfritt som så mange fremstiller det. Du er fantastisk god, og jeg håper du vil fortsette.

 63. Du er så inspirerende Anniken, virkelig. Jeg har fulgt bloggen din en god stund nå og det er fordi du skriver så reflektert og tekstene dine gir meg faktisk noe. Er det en som virkelig får fram inspirasjonen i seg når tøffe tider kommer så er det deg, stå på!Du kan se det vakre i noe som er totalt ødelagt, det beundrer jeg deg for!

 64. Kjære Anniken! Vit at du ikke er alene. Jeg går litt gjennom den samme ekstensielle krisen. «hva er vitsen med alt jeg gjør?». Det er ikke vits å skrive den teksten eller filme den videoen, ingen bryr seg uansett. For min del er jo det faktisk tilfelle siden jeg ikke har så mange følgere som deg. Men, likevel skjønner jeg hva du går gjennom. Det hele kan føles meningsløst. Men, vit at den boken kan bety MYE for oss som leser. Vit at blogginnleggene dine og din autentisitet betyr mye for leserne dine fordi det er sjeldent i dagens samfunn. Du må ikke glemme hvorfor du startet. En ting jeg har skjønt er at den tiden du har null motivasjon og lite inspirasjon ikke er tiden for å ta store avgjørelser. Fordi du er ikke i riktig «mindset». Så vær så snill, vit hvor mye du betyr for oss som leser når du deler dine innerste tanker. Også håper jeg inspirasjonen din kommer tilbake fordi innleggene dine får meg til å føle meg mindre alene. xx

 65. Kjære Anniken! Du er bare et utrolig fint menneske. Håper du fortsetter med bloggen. Det er den eneske jeg leser, fordi den er så ekte. Du er så ekte og du har en cool-ness over deg man ikke kan kjøpe seg til 😉 Håper du fortsetter med å blogge!

 66. Jeg elsker alt du gjør, du får alt levende, vakkert og flott. Til og med de triste tingene i livet. Men her kommer de tingene som inspirerer meg aaaller mest som du gjør; antrekkene du setter samme. De klare flotte bildene. Den dype teksten. Hele den pakka gir jeg terningkast 6 på! Du må lage kleskolleksjon (og bok) siden jeg blir så aaaalt for inspirert å tar det du bruker å gjør det om til mitt eget av det jeg har, kunne jeg godt tenke meg og kjøpe hele kolleksjonen når den kommer! Hadde hatt lyst til å sett gjennom klesskapet ditt, å smykkeskrinet ditt, sett ting du har men ikke bruker. Ting du bare MÅTTE ha en gang men aldri blir brukt. Jeg vil bare si du er virkelig rå! Klem

 67. Kjære Anniken. Du er mitt største forbilde, du har en helt unik måte å formidle på. Jeg sitter å ler når jeg leser de morsomme innleggene dine, gråter når jeg leser alt det tunge du dessverre må igjennom. Ikke gi deg, jeg vet at du klarer det! Du må ikke kaste bort talentet ditt. Jeg gleder meg til å lese boken din, gleder meg til å se kolleksjonen din. Ta den tiden du trenger, ingenting haster. Ta det i ditt eget tempo.
  Stor klem from your biggest fan 🙂

 68. Kjære gode Anniken, du er en så viktig og god person! Du skriver på de fineste måter, og det er så fantastisk å kunne lese bloggen din og kunne vite at man ikke er aleine. Du er så ekte, ærlig og et virkelig et forbilde for mange der ute. Du kommer deg gjennom de tøffe tidene og har alltid støtte fra oss! Klem

 69. Å lese bloggen din er en pause i hverdagen, jeg slapper av, du får meg til å tenkte, du gir meg inspirasjon, du gjør meg frustrert og du gir meg mye spørsmål jeg ikke klarer å svare på, men det er noe fint med det. Måten du skriver på, måten du tenker på, din ærlighet og åpenhet, det betyr mer for oss enn du aner. Jeg husker fortsatt blogg innlegget du skrev om skolen, at du alltid har hatet skolen, det fikk meg til å gråte, du skriver på en så ekte måte at jeg blir helt dratt inn i det du skriver, det er litt ubeskrivelig egt. Takk for alt du gjør❤️

 70. Du er så ekte i det du skriver og det er så viktig fordi det er så mange som kjenner seg igjen. Jeg elsker å lese bloggen din. Det er seriøst en av dagens høydepunkt 😀 Gleder meg til å lese boken din! Klem <3

 71. Jeg ønsker at du skal gjøre det du ønsker. Men jeg skal kjøpe boken din så snart den kommer ut. Ingenting inspirerer meg til å bare være et menneske – rent og sårbart – som deg. Klem.

 72. Anniken. Skjøre du som faktisk tør å vise sårbarhet. Det gir meg så mye at du aner virkelig ikke. Dager jeg ikke har det så bra, dager jeg synker i meg selv, det er spesielt de dagene du gir meg noe ekstra. For da føler jeg meg plutselig ikke så alene lenger, det er som om du beskriver mine egne tanker bedre enn meg selv. Vær så snill å fortsett å inspirer, motiver og gi meg og tusenvis av andre slik du har gjort til nå!!

 73. Ja, jag är svensk, hoppas du förstår ändå❤️ Du inspirerar mig varje dag, speciellt med dina örhängen, korsen. Jag antar att du är kristen eftersom de hade varit lite motsägelsefullt annars att använda dem, eller typ att driva eller ironisera kristna vilket jag hoppas du inte gör. Jag är också kristen och som ung idag är det lite konstigt för vissa, många har dessutom kvar bilden av att kristendommen är så konservativt osv men jag tolkar det som att huvudfokuset är kärlek och öppenhet, alltså tex acceptera alla människor inklusive homosexuella, kvinnors kroppar, kvinnor och män i samma nivå, osv. Detta gör att en del försommar kan riktas mot mig ibland för att de har för lite kunskap om vad kristen kan innebära vilket är segt. Du gör det lättare för mig att bygga min tro, tack
  Kram Becca

 74. Å lese bloggen din inspirer meg på fler måter enn jeg kan sette ord på. Enten det er gjennom mat, nye tankesett eller klær. Eller videoer!! Du lager veldig fine videoer. Du er en person som inspirer alle rundt deg uten å i det hele tatt prøve eller være klar over det. Jeg tror ikke du er helt klar over hvor mye du betyr for resten av verden. Men det gjør du. Vi bryr oss om deg. Det er lett å miste seg selv i et forhold, for de kan være så altoppslukende. Jeg føler det på samme måte. Tidligere var såå glad i meg selv og stolt av den personen jeg var, men parallellt med at jeg ble glad i en annen forsvant også de følelsene ovenfor meg selv. Jeg er fortsatt stolt av meg selv, men jeg er usikker på hvem «meg selv» er. Jeg trenger også tid til å være alene. Tid til å reflektere og tenke. Tid til å føle på følelser knyttet til meg selv, og ingen andre.

  Jeg tror denne tiden fremover kommer til å gjøre godt for oss begge. Vi trenger å finne inspirasjon i nye ting. Vi trenger å finne inspirasjon i oss selv. I hvertfall jeg. Jeg trenger å stoppe opp for å legge merke til resten av verden og omgivelsene. Fremover skal jeg jobbe med meg selv de dagene jeg klarer. Jobbe med å være kreativ. Jobbe med å se det fine i ting. Jobbe med å elske alle jeg møter. Jobbe med å definere meg selv. Jeg skal skrive, mye. Ta mange fine bilder. Kjøpe nye gamle klær. Kle meg opp slik at andre ser hvem jeg er. Hvem jeg er stolt av å være.

 75. Hei! Jeg synes du er superflott og inspirerende. Jeg vil gjerne at du skriver noe om forholdet ditt til mat. Har fått inntrykket av at du spiser litt (?) vegetarisk/vegansk?? Vil lese om verdiene dine, viktige kamper du tar osv.
  Stå på. Kjenner til knekken du har. Husk og minn deg selv på de tingene du skriver i den listen over things to do. Ofte er det lett å gi gode råd til andre, men ikke selv følge dine egne råd.

 76. Jeg har ingen erfaring med kjærlighetssorg, men jeg føler at du er en så sterk person at du kommer deg helskinnet igjennom det! Det tar kanskje litt tid, men det går fint. Jeg får så masse inspirasjon av deg, kanskje spesielt av din interiørstil. Jeg kjøper det samme som deg og får så mange gode tips og ideer av bildene dine. Dessuten er du så pen og klok. Du har kanskje ikke så mye utdanning men du har virkelig gått livets skole (tidenes klisje). Du skiver så levende og flott! Du er en stor inspirasjon for meg og mange andre også! Stå på videre, fortsett med matlagingen og fotograferingen. Hilsen fast følger <3

 77. Hei! Jeg synes du er superflott. Jeg ønsker å lese om ting som gjør deg til deg, hva som gjør deg glad, hva som gjør det trist, hva du brenner for, hvilke kamper du kjemper, om holdningene og verdiene dine. Visst jeg har skjønt det rett så spiser du (litt?) vegetarisk og/eller vegansk? Jeg vil hvertfall lese om tankene dine rundt det.
  Kjenner til knekken du har nå. Stå på. Og husk! For gudsskyld, følg dine egne råd. Ikke bare kast ut gode råd til andre, ta og følg de selv.
  Heia deg. Gleder meg til å lese fremover.

 78. Bloggen din er et friskt pust i hverdagen. Jeg er noen år eldre enn deg, men kjenner meg godt igjen i mange av følelsene du skriver om. Det er godt å lese om hvordan du opplever ting. Man føler seg gjerne mer «normal». Ellers liker jeg godt innleggene dine om både mote og hår og sminke. Takk for at du deler, men har full forståelse for om du tar en pause fra sosiale medier også. Håper du vil fortsette å inspirere med kloke tanker og følelser videre.

 79. Du, kjære du.

  Vi går igjennom den samme shiten for tiden. Jeg kjenner meg igjen i tekstene dine, tankene, følelsene.
  Når du av og til føler at du er den eneste på hele planeten som går igjennom dette, den eneste som på noe som helst måte kan begynne å forstå hvor vanskelig det er, så er det deilig at en annen bare skriver de tingene du tenker stille for deg selv. Som om vi er et team.
  Jeg kan bare snakke for meg selv, men kanskje det betyr noe for deg at du bare gjorde min dag litt bedre. Enda en dag jeg kom meg igjennom, litt på grunn av de ordene du skrev.

  Så fortsett med det, plis.

  God bedring-klem.

 80. Kjære Anikken. Du er ærlig, ekte, vakker og sårbar. Du klarer å skrive ord på en sann måte, at du får mennesker til å føle seg bra med seg selv. Jeg tror ikke du vet hvor mye du påvirker mennesker positivt. Du får mennesker til å føle seg vakre, ekte og som seg selv.

 81. Kjære Anikken. Du er ærlig, ekte, vakker og sårbar. Du klarer å skrive ord på en sann måte, at du får mennesker til å føle seg bra med seg selv. Jeg tror ikke du vet hvor mye du påvirker mennesker positivt. Du får mennesker til å føle seg vakre, ekte og som seg selv.

 82. Kjære Anikken. Du er ærlig, ekte, vakker og sårbar. Du klarer å skrive ord på en sann måte, at du får mennesker til å føle seg bra med seg selv. Jeg tror ikke du vet hvor mye du påvirker mennesker positivt. Du får mennesker til å føle seg vakre, ekte og som seg selv.

 83. Tenk på deg selv først nå. Ikke hiv deg over prosjekt når du føler deg som dette, start smått. Skriv små tekster på bloggen, jeg er hvertfall fornøyd med det! Ta små steg, og når du føler deg inspirert igjen så start opp med bok og klær. For da er du garantert fornøyd med det du kommer ut med. Jeg har lest bloggen din i flere år, men har enda aldri kommentert noe her, kanskje litt creepy. Jeg går selv gjennom mitt første brudd nå, vet at det ikke er en trøst for noen av oss, men kanskje godt å vite at vi er en stor gjeng mennesker med samme smerte, tanker og følelser. Jeg har troen på deg, vi har alle troen på deg Anniken<3

 84. Det er på dette punktet du absolutt ikke må gi opp boken og kleskolleksjonen. Den boken skal du skrive, det er noe du har drømt om lenge og jeg VET du kommer til å bli så skuffet over deg selv om du «gir» opp alt nå.
  Reisen har nettopp startet for deg, og jeg vet det er så mye i vente for deg!

  Det er lov å ha det vondt. Det er lov å gråte, men værsåsnill, ikke stopp å skrive.
  Det er det som driver deg, og det som er din greie.
  Jeg kan ikke snakke for noen andre enn meg selv, men jeg trenger at du skriver, deler, og tenker med oss.
  Jeg trenger at du viser oss at dette er ikke jeg alene om, og det er ikke du heller.
  Jeg trenger at den personen som hjalp meg gjennom en tøff tid bare med noen tekster ikke gir opp.

  Håper dette går over, at du får det fint snart igjen, og blir glad.
  Kos deg i LA, nyt det. Dra vekk.
  Du er bra, Anniken

 85. Anikken.
  Du er ei utrolig inspirerende dame som fortjener kun det beste. Har lest bloggen lenge og er fast leser hver dag. Når man følger livet ditt, får man en følelse av å på en måte kjenne deg, siden du deler så mye av ditt eget liv. Du viser at du er ei sterk kvinne, men du viser også dine mer sårbare sider. Dette er noe jeg har en ekstremt stor respekt for, siden du viser oss at livet byr på oppturer og nedturer, det er ikke en dans på roser. Du gir meg mer forståelse for mitt eget liv, og tonnevis med inspirasjon.
  Begeret kan renne over og det er lov med en pause fra det vi kaller livet og hverdagen. Rett og slett bruke tid på å pleie seg selv.
  Skal ikke si at jeg er noen «Guru» når det gjelder dette, men har også kjent på følelsen av angst og kjærlighetssorg. Det er en smerte man ikke helt kan beskrive, siden det varierer fra person til person. Det blir et tomrom som sakte vil fylles opp med andre aktiviteter, men dette tar tid og man skal ikke tvinge tankene og kroppen til å gi slipp. Du tar dette i ditt eget tempo, og vit at du inspirerer og hjelper mange andre unge jenter i Norge! Man har forståelse for at livet er tøft, og det er noe som er helt greit. Håper du tar tid til å pleie deg selv og gjør alt du selv liker å finne på i hverdagen, fyll dagene med glede, men ta deg tid til å kjenne på sorgen.

 86. Ja, du betyr noe og vi vil ha deg. <3

  Liker når du skriver som det her, Q&A's, videoer av hva som helst, outfits etc.

 87. Hei. Alt blir mye lettere og enklere å forstå når du skriver om forelskelse og kjæresteproblemer. Synes du er veldig flink på å beskrive alt som skjer med kroppen når det oppstår problemer og når man er lykkelig, noe som jeg er veldig dårlig på.. Takk for at du deler livet ditt til verden, det har hjulpet meg så mye med å sette ord på følelser jeg aldri har forstått og som er vanskelig å beskrive. Føler meg også mer normal nå som jeg vet at det er flere med slike tanker og følelser. Takk <3

 88. Åh du skriver så fint❤️ Blir du å besvare litt emailer framover? Om det ikke er for slitsomt for deg – noe jeg skjønner. Jeg har nemlig skrevet en mail, som jeg tror jeg hadde fått godt av og fått svar fra deg på. Du er fantastisk Anniken! Setter sånn pris på alt du skriver, og tankene dine, følelsene og angsten er noe jeg kjenner meg veldig godt igjen i. Jeg gleder meg allerede til den dagen boken din kommer ut!

 89. Bloggen din er den jeg syns er mest inspirerende og tankevekkende. Forsett, vær så snill! Dine ord gjør faktisk verden bedre. Jeg personlig liker når du skriver om tankene dine, hva du føler og når du åpner deg opp. Stå på, jeg har troa på deg – og det vet jeg alle andre har også 🙂

 90. Jeg har prøvd å sette ord på det du ønsker at jeg skal fortelle deg. Milevis unna ligger det en sjel som har stirret tomt i kommentarfeltet litt for lenge. Det er ingenting jeg heller vil enn å ordlegge meg riktig for å lette på noe av det du føler. Saken er at ingen vil noen gang klare å sortere følelsene dine bedre enn deg selv. Ingen krever og ingen forventer. Alle føler derimot at alt du er og alt du deler er givende. Og, nei Anniken, det er ingen Gud, men det er mennesker, og nestekjærlighet. Den kjærligheten er du omringet av. Det viktigste, den drar ingen steder

 91. Liker veldig godt når du vlogger hverdagen din, reisene dine.
  Q&A
  Reisetips(!)
  Veldig artig når du og Cornelia samarbeider på filmene!
  Du er sterk<3

 92. du inspirerer meg og andre med at du er degselv, selv med denne posten om kjærleiken som kan gå i grøfta. måten du skriver på og væremåten din, klesstilen, måten du dekorerer rommet. musikken din, hva serier du ser på. storytelling, dine irritasjoner på de store verdensproblemene.. hva inspirerer deg? noen dikt?

  stå på og gjør ditt, som du sier: du har hovedrollen i ditt liv, og jeg elsker at du deler det, og måten du skriver det på

 93. Dette er første gang ever at jeg har lest en blogg eller skrevet et inn på et blogg innlegg, men du fortjener det sjukt!

  Forsett og skriv som du gjør. Jeg kjenner meg veldig igjen i mye av det du skriver og jeg kjenner meg mye igjen i deg. Jeg synes du er tøff som få og jeg håper du aldri gir deg med drømmer og kjærlighet. Kos deg i LA! Jeg er jelly as føkk

 94. Ikke tenk på hva «vi som lesere vil ha». For vi elsker jo å lese det du vil gi! Det er da annijor.no skinner – når du bare gir faen og skriver det du vil skrive. Vi er her jo uansett og suger til oss universet ditt som en liten dagdrøm og blir inspirert ? du er favoritten Anniken!

 95. Jeg elsker måten du skriver på! Bloggen din er helt unik, elsker hvordan du beskriver dagene dine og tankene:) Blir inspirert av bildene dine også<3 hadde vært skikkelig koselig med en hous tour elns, elsker stilen din.

 96. Hi,

  I’m from LA but a few years ago I was living in Europe and discovered your blog while I was there. Even though, I only speak English I loved your blog and style. It felt original and stood out from other blogs at the time. Now that you’ve incorporated some English, I can say I enjoy your writing as well. It feels real. I hope you continue with your blog through the heartbreak. I can say from experience that I’m always the proudest of what I’ve accomplished during a painful heartbreaking time. It doesn’t feel worth it in the moment but after the storm passes you’ll feel better about what were able to put your mind to through it all.

 97. Bloggen din inspirerer på ufattelig mange måter, og du er uten tvil min favoritt blogg. Du har en fantastisk evne til å sette ord på følelsene dine, og ofte føler jeg du skriver akkurat det jeg tenker.

 98. Igjen. Du skriver vakkert. Blant innleggene om realiteten legger du igjen litt håp. Jeg finner håp i at det ikke kun er meg som sørger over det som har vært og det som blir. Jeg trenger deg. Jeg trenger det håpet. At alle «driter seg ut» klokken tre om natta med nummeret til eksen på telefonen. At mange kan føle seg ensomme til tider og ikke bare jeg.
  Boken din håper jeg kommer ut. Om ikke med en gang, så senere. Jeg vil tenke og gråte og le og begrave meg under dyna med kun boken din (og kanskje et glass vin).
  Kanskje du ikke vet hvem eller hva du er akkurat nå, men veien du gir oss innblikk i er nok. Eventyrene du er på i ulike land og eventyrene du utforsker her hjemme.

 99. Hei! Jeg trenger deg. Når du er ekte. Når du er rå. Når du er «naken». Du har en unik og egen måte å skrive på, du er på en måte litt mer «intim» og bringer leserne dine nærmere tankene og hodet ditt. Du får meg til å holde føttene godt planta på bakken, og det er når jeg leser innleggene dine at jeg forstår at jeg ikke er gal. Jeg er bare en normal jente, som trengte en som deg for å forstå hva som faller innenfor det sosiale fenomenet, normaliseringsbegrepet. Jeg elsker at du rett å slett utfordrer samfunnet i forhold til tabubelagte temaer og at du er åpen og ærlig. Medie-norge trenger flere som deg! Som ikke alltid skal finpusse, og pynte på sannheten.

  Og for all del, den boken skal du skrive! Du har det i deg, helt inn til kroppens ben. Som du og din mor sier «det er føttene dine som skal bære deg» og tro meg, føttene dine bærer på noe unikt. Det er ikke alle dager forventet at du skal kjempe og presse på slik som du gjør, fordi du fortsetter å eksistere. Så vær så snill, skriv den boken! Fordi dette er den eneste boken fra en blogger jeg kan med hånden på hjertet si at jeg gleder meg til å lese. Fordi du er unik, åpen og fantastisk!

 100. Jeg kan ikke snakke for andre, men jeg tror jeg trygt kan si at mange av oss elsker Annijor.. Men kanskje det er på tide med et nytt kapittel i livet? Drive med noe som ga deg like mye glede som blogging en gang gjorde? Ingen blogg, ingen kleskolleksjon eller bok skal kunne definere deg som person. Du er du, akkurat som du er. Dette er som sagt min mening, basert på mitt synspunkt. Ikke vet jeg hvordan du har det selv om jeg leser bloggen din, det er kun du og dine nærmeste som vet. Jeg vet bare hvor lett det er å henge seg opp i et liv man skaper for seg selv, når man innerst inne vet at det beste hadde vært å gi slipp … Og at Vixen disket deg er latterlig og jeg håper virkelig de får svi for det. Hvis det er noe jeg kjenner til er det å bli urettferdig behandlet, og det er IKKE en god følelse å få smelt i trynet med tanke på de siste tøffe ukene du har hatt.
  Ønsker deg alt det beste, og støtter ditt valg uansett hvilket valg du tar. PS ta vare på deg selv <3

 101. Jeg digger deg så mye, og du inspirerer meg til å være meg selv mer(føler vi er litt like i hvordan vi er og tenker). Gleder meg sykt til boken din kommer å skal snappe den opp med det samme den er ute! Tror også du trenger oss og bloggen, ikke fordi du trenger oppmerksomhet eller likes. Men fordi du trenger å utrykke deg selv, du liker mote, å skrive og å ta bilder. Du liker å reise og ta opp viktige temaer, bloggen din er perfekt for nettopp dette! Og jeg er så glad du deler det du deler om det er ups eller downs så sluker jeg alt! Synd det med Anders, om det var meant to be kommer dere tilbake, men ikke gi opp deg selv ever, – eller det du liker!!

Leave a reply