IMG_8124

· THE BODY SHOP – TEA TREE OIL ·

Som mange av dere vet så hadde jeg et lite kviseproblem i sommer. Egentlig helt siden april – mai! Jeg vokset brynene mine og tålte ikke voksen. Det endte med 5 måneder med litt små tårer her og der. Det er ikke kult å se seg i speilet å ikke kjenne seg selv helt igjen. Det var voldsomt når det var voldsomt, og det var mye. Hele pannen min var dekket av store og små knallrøde kviser, og i mellom disse la mange mange små sorte prikker i tillegg. GREAT. Etter mye om og men kontaktet jeg en hudspesialist som kunne få sett på det. Jeg prøvde jo å gi blanke F å tenke at det hele ikke var så viktig, men det ble bare ikke bedre. 5 måneder tok det, med behandlinger, kremer og preparater til jeg nesten gå opp. Ingen virket til å fungere. Det ble noe bedre en liten stund, men så dukket det opp igjen. Så! Når jeg dro til USA satt jeg ved siden av en jeg kjenner litt fra før. Hun hadde med seg denne lille saken i vesken, og nysgjerrige meg lurte på hva det var. Lang historie kort, jeg lot hun smøre det på pannen min med en liten q-tip. Dette gjorde hun kanskje annen hver time helt frem til New York. Den siste gangen måtte jeg på do, å i det jeg så meg i speilet fikk jeg helt sjokk. Hva i alle guds navn og rike? Okey, det var ikke sånn at kvisene var borte. Men de var halvert i størrelse. Det sykeste noengang, jeg fikk sjokk. Det verste var at mange hadde fortalt meg om denne lille saken før, jeg bare trodde ikke på det. Jeg tror som regel på lite vidunder saker.. Nå angrer jeg bare på at jeg ikke brukte den tidligere. 2 flasker er brukt opp og pannen min er bedre enn noengang. Jeg har fortsatt små «arr» som sagte men sikkert går bort, men alle kvisene er borte. Jeg startet å påføre det morgen og kveld, nå gjør jeg det kun på kvelder. Å jo forresten, dette er ikke spons haha! Bare meg som prøver å virkelig hjelpe alle med et forbanna kviseproblem! 

. . .

PicMonkey Image

· Verdens sterkeste, naturlige antiseptiske middel 
· Sopp og virus drepende egenskaper, uten å drepe de naturlige helsefremmende bakteriene
· Brukes mot bakterieinfeksjoner på hud og negler, men også flass
· 1-3 ganger om dagen i 3-4 uker av gangen

IMG_8105

MASSE LYKKE TIL! 

31 Responses to HVA SKJEDDE MED KVISENE MINE?

 1. ÅH! Denne MÅ jeg prøve!! Jeg bikker snart 26(!!) år og plutselig fant huden ut at den skulle attakkere trynet mitt med kviser. IKKE greit. Det går så siinnsykt mye utover selvfølelsen.. Men takk! Detta skal prøves! 🙂

 2. Kan man bruke den selvom man ikke har sånn veldig mye kviser, eller er det bare et produkt som er egnet for de som sliter mye med kviser?

 3. Jeg pleier å bruke tea tree oil mot forkjølelse!! Klar over at det står at man ikke skal inhalere det, men pappa har i alle år kjøpt en veldig sterkt konsentrert tea tree oil i Australia. Funker fett å blande ish 5 dråper tea tree oil(avh. av konsentrasjonen da, aner ikke hvor sterk den fra Body Shop er) med kanskje 2 dl vann, også gurgle det i noen minutter(ikke svelg!!). Gjør du dette i starten av forkjølelsen dreper den alle bakteriene før de får satt seg!!:)

 4. Har denne stående på badehylla og jeg sier det EN gang: Denne har reddet meg sikkert 40 ganger siden jeg kjøpte den i sommer! Jeg elsker den, og det har gjort at mye av kvisene jeg fikk av p-piller og diverse har bare sunket i jorden!

 5. Påfører du oljen på kvisene og lar det være på hele dagen og natta, eller lar du den virke litt og så ta skylle det av etter eks. 1 time? 🙂

 6. Har hatt denne selv i flere år, og når det kommer en idiotisk kvise ut av det blå så bare tar jeg litt på den før jeg legger meg! Prøvde mye rare kremer og tips helt til jeg fant denne, fungerer så bra og er så enkel!
  Så jeg støtter anbefalingen, det FUNKER!

 7. Vurdert å kjøpe den en stund siden The body shop ofte nailer «kvise-produkter». Funker det på sånne svarte hudormer anniken? 🙂

 8. Lifesaver! Du er rett og slett en engel, Anniken. Alt du gjør er så troverdig. Har ikke noe tro på dette skin-repair som alle andre fabler om. Men dette; MÅ prøves! Etter at jeg startet på p-sprøyte har mine år med baby-skin forsvunnet og små nupper/kviser har poppet opp som små minefelt 🙁 Dette trengte jeg! Forresten, du nevnte i videoen din at du hadde et vippeserum som funket som bare f, hva heter det? Trenger å komme meg vekk fra disse falske dukkevippene…

 9. Denne fikk jeg en prøve på hos The Body Shop bare noen dager før du la ut denne posten. Den funker HELT FANTASTISK! Jeg har slitt med kviser veldig veldig lenge og gikk på p-pillen Diane i flere år men sluttet på pillen i August. Etter det har det vært helt krise! Jeg har slitt med å komme meg på skolen, sminken har føltes som et lag med leire og til og med samboeren min sa det s ut som jeg hadde vannkopper. Ikke på en stygg måte, han er veldig støttende og oppmuntrende. Han var til og med lei seg på mine vegne, men sa jeg var vakker likevel og han så hvor hardt jeg slet. Etter ca bare 2-3 dager så jeg en drastisk bedring i huden min, kvisene er så å si borte, bare et par pittesmå igjen. Men jeg vil også anbefale å kjøpe med fuktighetskrem, som hun sa på The Body Shop så bør man ikke behandle hele fjeset, men bare der kvisene er. Oljen gjør deg veldig tørr i huden, så det er viktig med en krem som også fukter godt. Hun anbefalte da dag- og nattkrem med Aloevera (står rett ved siden av Tea tree serien, hvertfall på Galleriet i Bergen, hvor de for øvrig er tom for oljen pga blogginnlegget ditt). Du har hjulpet mange her Anniken! 🙂 Tror du har noen lesere som blir evig takknemlig!<3
  – Marie

 10. Jeg ser du skriver at at man skal bruke det 1-3 ganger om dagen i maks 4 uker, men gjorde du det bare i så kort tid eller lenger? Og har du sluttet nå? Har det holdt seg bra i så fall? 😁 Ser noen skriver at det kan skape mer kviser og det er jeg livredd for!! Takk på forhånd! Du er SUPERB

 11. Haha men hvor lenge har du brukt det? Og tok du det på flere ganger om dagen i starten? Hvor mange ganger tar du det på om dagen nå?😁😁 må bar vite litt detaljer jeg hehe.

Leave a reply