17 Responses to HVOR ER JEG PÅ VEI?

 1. Du må høre sangen «Winchme – Dousk», den minner meg av en eller annen grunn om deg. Fått helt sansen for svevende minimalistisk teknologisk musikk, eller sjangerblanding mellom jazz/klassisk/bohem og elektro (Bonobo / Emancipator o.l.)

 2. Fine Annniken!! Håper ting blir litt roligere for deg snart. Bare fortsett å snakke om alt og ingenting på Snapchat, digger det. ❤❤

 3. Likte mystoryen din i kveld, kjenner meg igjen i nesten alt du sier. Om kaos i hodet, at du er en tikkende bombe og kan føle deg gal. Takk, trengte det

 4. Hei Anniken!
  Ville bare poppe innom for å fortelle meg hvor mye du betyr for meg i livet mitt. Selv om vi aldri har møttes, beundrer jeg deg mye. Du skriver så mye fint, og du er så utrolig klok. Du treffer meg midt i hjertet når du skriver personlige ting, og hvordan du formulerer ting på. Jeg håper du blir fortalt hver dag om hvor snill, god, omtenksom og smart du er. Jeg har sett deg i tidligere episoder av Bloggerne, og jeg håper selv at du forstår hvor herlig du er som står fram. Du står fram som en utrolig sterk person. Du viser oss sårbarhet, du viser oss glede, du viser oss depresjon, du viser oss humor, du viser oss ærlighet. Jeg er evig takknemlig for at akkurat du er den du er, og at du viser oss at selv de «store» folka, sliter med sitt. Livet er desverre ikke en dans på roser, men du har vist meg at det er greit, det er greit å ikke ha det bra hele tiden.
  Så jeg ville bare takke deg.
  Takk, Anniken, for at du er den du er. Du er fantastisk, stå på, ta vare på deg selv, vær litt egoistisk, ha det gøy!
  Stor klem fra meg ❤️

 5. Jeg pleier sjeldent å legge igjen kommentarer. Men nå følte jeg bare at det var på tide, du virker så utrolig flott og ydmyk Anniken. Og du berører så mange mennesker der ute med din fantastiske væremåte, du inspirerer og får meg til å ville jobbe for å bli det beste mennesket jeg kan bli. Vær stolt av deg selv, og aldri la noen ta fra deg det du er og det du gjør! Jeg heier på deg!

 6. Vakreste Anniken. Skulle ellers bare mangle at vi lesere «lyser» opp dine dager, når du selv er kilden til at så mange andre blomster. I alle fall er du en stor hjelp for meg. Og takk skal du ha for det.

  <3

 7. du er så vakker at man nesten ikke får puste, både utseendemessig og sjel. Aldri glem det, og aldri i livet mist det. Du er et av de vesnene man lurer nesten på hvorfor ble skapt, så komplisert men så vakkert, at det nesten er ødeleggende for deg selv og tar pusten fra andre.
  Men kanskje det er meningen… at det skal finnes noen som deg, så sårt og komplisert. For du viser gang på gang at sårt og komplisert kan gi oss andre så mye vakkert. Men uansett hvor mye det gir oss, så håper jeg du ser det selv og føler selv på hvor et fantastisk vesen du er.
  Igjen, du tar pusten fra meg stadig.. ikke slutt med det.

 8. Du er så vakker Anniken! Bare ikke glem deg selv, husk det bare er en av deg <3
  Ta vare på deg selv midt i alt som skjer. Du er fantastisk og en stor inspirasjon!
  Lykke til videre:)

 9. Kloke, vakre og ærlige Anniken; jeg titter innom for å gi deg en stor klem etter å ha sett mystoryen din ikveld. TAKK for den fantastiske jobben du gjør. Men du – husk at du også er viktig oppi det hele. Klapp deg selv på skuldra og husk å puste. Du er en stor inspirasjon og et godt forbilde!

Leave a reply