Sannheten er at jeg faktisk ikke pynter leiligheten til jul, og jeg har heller aldri gjort det
// The truth is that I don´t decorate my home this Christmas, and I have never done it //

★ BUT THIS YEAR I BOUGHT A TREE ★

Vel, hva kan man si? Jeg har aldri pyntet til jul i noen av leilighetene jeg bor i. Hvorfor? Jeg vet ikke helt. For meg har det bare vært så unødvendig å kjøpe inn masse julepynt til en leilighet som ikke er min, og hva når jeg har min egen? Da er nok ikke julepynten slik som jeg ville et annet sted. Jeg elsker julen og er oppvokst til verdens mest pyntede julehus hjemme, og vet dere hva? Det er det jeg ser på som litt glede. Jeg er glad i å komme hjem til jul, og ikke bare som et ord. Men det å komme hjem til J U L. Det er der jeg får julestemningen og det er slik jeg vil pynte leiligheten min om det en dag blir slik. Jeg er 21 år, jeg trenger ikke esker på esker enda. Den dagen jeg skal handle inn julepynt skal mamma få lov å bli med å hjelpe meg. Såå.. Jeg vet mange har lurt på litt inspirasjon til juletider, og da må jeg dessverre skuffe dere. Jeg har ikke satt opp noe annet i leiligheten enn en liten spilledåse som jeg fikk av min avdøde bestemor, og julekalenderen jeg har hatt så lenge jeg kan huske. Men i går gikk jeg forbi plantasjen å så dette nydelige lille treet med glitter på. For et salgstriks, haha. Merkelig hvor tiltrekkende ting blir for meg bare noen har strødd litt glitter på. Er det mulig, kunne gjort det sjæl? Men jeg kunne ikke annet enn å ta det med meg hjem. Vakre lille treet mitt. Så er det også det.. Jeg drar jo hjem til jul og dette treet overlever nok ikke den tiden jeg bruker hjemme til over nyttår. Slik føler jeg det med julepynten også, jeg kommer på en måte ikke til å nyte det slik jeg kanskje burde. Så there u have me! En crazy jule elsker uten pynt.

. . .

// Well, what can I say? I have never decorated my home for Christmas. Why? I do not quite know. To me it has just been so unnecessary to buy a lot of Christmas decorations into an apartment that’s not mine.. I love Christmas and have been raised to the world’s most decorated Christmas home at home, and you know what? That’s what I’m looking at as a little pleasure. I am happy to come home for Christmas and not just as a word. But coming home to Christmas! That’s where I get the Christmas atmosphere and that’s how I want to decorate my apartment one day. I am 21 years old, I do not need boxes on boxes yet. Soo .. I know many have wondered about inspiration at Christmas times, and unfortunately I’m sorry to disappoint you. I have not set up anything else in the apartment than a small spill box I received from my deceased grandmother and the Christmas calendar I have had as long as I can remember. But yesterday I walked past the store and saw this beautiful little tree with some sparkle on it. For a sales outlet, haha. Strange how attractive things are for me only someone has sprinkled a little sparkle on it. But I could not help but take it home with me. Beautiful little tree. That’s the way. I’m going home for Christmas and this tree probably does not survive the time I spend at home for over New Year. That’s how I feel like Christmas decorations, I’m not going to enjoy it here. So there you have me! //

Nå skal jeg til Cornelia for en skikkelig jule sleepover, gleder mejjj!

2 Responses to HVOR ER JULEPYNTEN?

  1. Hei! Den øredobben med «dingeldangel» som du har på i storyen din, hvor er den fra? Vet du har svart før, men finner det ingen plass.

Leave a reply