110 Responses to HVORFOR HAR JEG IKKE BLOGGET? (VIDEO)

 1. Så fint å se hvor ærlig og åpen du er, Anniken! Du er nydelig på innsiden og utsiden, aldri glem det! Heier på deg <3 Begge prosjektene høres veldig spennende ut og jeg gleder med til å få se nærmere på de! Klem

 2. Anniken! Du er sterk og modig og du har mer viljestyrke enn du aner. Jeg kjenner meg igjen i måten hodet ditt tar overhånd over tankene og livet ditt. Jeg er der selv, men på en litt annen måte.
  Jeg gleder meg til dine to «nye» prosjekter blir satt ut i livet. Jeg digger at selv om du sliter med ditt, så finner du glede i å være kreativ og utnytte ditt fulle potensiale<3 stå på, jeg har troa. Skulle ønske jeg kjente deg og at vi var gode venner <3

 3. Dette bilde viste psykologen min meg og det hjelper meg veldig når jeg kjenner panikkangsten komme.. Bilde viser veldig lett hvor følelsene kjennes i kroppen, og det kan virke veldig roende når man kjenner smerte mtp angstanfall. Lykke til videre!! Gleder meg til kolleksjonen og boka.

 4. Du er jo bare SÅ herlig! Takk for at du deler så personlige tanker, noe som er så viktig for unge og eldre. Det er ikke mange som tør det, og det er beundringsverdig. Også utrolig inspirerende at du skal gi ut bok og egen kolleksjon, tøft at du bruker bloggen din for det den er verdt 🙂

 5. Wow!!!! Fiiiine Anniken jeg heier på deg med hele meg og kjenner meg igjen i så mye av det du forteller om angst og sosial angst, du gir det ett ansikt om jeg får si det❤❤ser virkelig opp til deg og håper du får det bedre etter hvert! Ble skikkelig glad av å høre at du skriver bok den gleder jeg meg til er å finne i butikken og daaa skal jeg kjøpe den med en gang!! Samme med kleskolleksjonen Wii det kommer til å bli så braa!! Husk på hvor fantastisk du er og vit at vi er mange som heier på deg og ser opp til deg som klarer å vise andre at livet ikke bare er ok og bra men også skikkelig vondt og vanskelig til tider!

 6. Ååh du er så flott! Ikke press deg, ta den tiden du trenger! Vi vil alltid vente på deg, uansett <3
  Gleder meg så så mye til å følge prosjektene dine! Bok og kleskolleksjon!! Ååh så spennende det blir!
  Stå på! Forbilde mitt.

 7. Gleder meg masse til å se de nye prosjektene dine. Flott at du setter fokus på sosialangst da dette er veldig relevant i dagens samfunn. Det er så dumt at det er så stort press på å være perfekt. Jeg kjenner selv på de samme følelsene som du beskriver og jeg skulle jo selvfølgelig ønske at jeg turde å leve litt mer. Håper du snart føler deg sterkere og bedre og at du får masse positivitet inn i livet ditt.

 8. Du er fantastisk! Takk for at du er du, akkurat som du er <3 Du inspirerer på din helt egne, unike måte, og jeg er så takknemlig for måten du beriker livet mitt på. Takk <3

 9. Ååå takk for at du er tilbake. Høres så sykt ut, men jeg trenger deg. Gleder meg ekstremt til både bok og kleskolleksjon. Skal kjøpe begge <3 Ta vare på deg selv, du klarer dette, det vet jeg du gjør

 10. Jaaa, har virkelig troa på prosjektene dine! Gleder meg sikkelig til kleskolleksjon. Det er ikke lett å finne gode etiske klær som det er nå og jeg elsker at du tar tak i det så «hands on». Jeg er sikker på at boka blir kjempebra, du er en dyktig skribent. Jeg vet ikke om det er veldig omfattende muligens, men det kunne kanskje vært mulig å få den som e-bok i tillegg? (Hvis det er noen som heller bruker e-bøker for å spare litt papir)
  Takk for fin film. Ikke stress, det går så bra.

 11. Dette er faktisk det beste som kunne ha skjedd! Gleder meg masse til å lese boken og å se klærne <3 Er sikker på at dette blir kjempe bra!

 12. Dette er faktisk det beste som kunne ha skjedd! Gleder meg masse til å lese boken og å se klærne <3 Er sikker på at dette blir kjempe bra!

 13. Jaaa herregud så fett!!! Så sinnsykt glad på dine vegne, at du får realisert to av dine største drømmer! Og shit så mye jeg gleder meg til å se plaggene!! Du er rå ass <3 Og ja, du er kun 20 år(!!) Helt vilt.

 14. Hurra!!! Jeg er helt sikker på at begge prosjektene kommer til å bli 100% vellykket. Ta vare på deg sjæl, tenk mer på deg sjæl og nyt livet ditt! Gleder meg til å se plaggene på bloggen!! :D:D:D:D

 15. Jaaa herregud så fett!!! Så sinnsykt glad på dine vegne, at du får realisert to av dine største drømmer! Og shit så mye jeg gleder meg til å se plaggene!! Du er rå ass <3 Og ja, du er kun 20 år(!!) Bow down bitches!

 16. ÅHH SÅ GØY!!! Dette blir jo bare superbra, har ventet hele livet på at du skal skrive bok! Ingen er så inspirerende, ekte, og flink til å ordlegge seg som deg. Du får frem sorg, glede, kjærlighet og «livet» på en måte ingen andre klarer. Stå på, jeg heier på deg<3

 17. Du er en utrolig fin person.. ta den tiden du trenger, Anniken.. syntes det er så fint at noen snakker om den «mørke» siden som er så tabubelagt å snakke om. Har selv slitet med depresjon og angst i lang tid, og setter utrolig stor pris på at en som deg som er i rampelyset kan snakke høyt om det.. for du gjør det får oss alle❤️ Du er 20 år å har fått til mer enn mange på 40.. jeg heier på deg!

 18. Sekundet du sa du skriver bok fikk jeg frysninger i hele kroppen. Anniken, boken din har jeg ventet på like lenge som deg. Du er en av de fineste personene jeg vet om, selv om jeg «bare» kjenner deg gjennom bloggen. Har troen på deg og det du vil oppnå, og heier på deg hvert sekund. Boken din er så etterlengtet og ønsket av mange. <3

 19. Du er helt fantastisk! Du bare står på og gir deg aldri! Du er virkelig en inspirerende person
  Jeg tror dine nye prosjekter blir helt fantastisk, jeg har trua på deg <3

 20. Du er fantastisk! Ditt pågangsmot og deg slår ingen!
  Gleder meg til å følge deg og dine prosjekter videre <3 Jeg har trua på deg!

 21. Du er helt fantastisk! Ditt pågangsmot slår ingen! Jeg gleder meg til å følge med på deg og dine prosjekter.
  Jeg har trua på deg?

 22. Om prosjektene dine inneholder bare 10% av deg, kommer de til å bli helt fantastiske! Du skulle bare visst for et forbilde du er for så mange

 23. Jeg har aldri kommentert en blogg før, men føler for å gjøre det nå. Tusen takk for at du er så åpen og deler dette, det var akuratt det jeg trengte idag.. jeg har slitt med angst siden jeg var 10, har alltid klart å leve med det på en eller annen måte.. Men for ett år siden kom panikkangsten som ett slag rett i annsiktet igjen, og jeg skal ærlig innrømme at det siste året har vært sårt, vanskelig og mørkt. Jeg vet så godt hvor vondt det kan være, hvor anderledes man kan føle seg og ikke minst hvor ensom man kan føle seg til tider. Det er så mye jeg går glipp av og så mange jeg føler jeg skuffer, når disse tankene kommer snikende og forteller meg at jeg ikke kan, ikke er bra nok, ikke tøff nok Osv.. Det er så lett å glemme at det er flere som har det sånn, og det står stor respekt av at du snakker så åpent om dette.. når det hjelper meg så vet jeg det hjelper andre også. 🙂 Så awsome at du skal gi ut bok, dette har jeg ventet lenge på! Heier på deg Anniken <3

 24. Jeg så sååå gira nå på begge prosjektene dine! Har alltid fulgt deg på bloggen, og selv om du er yngre enn meg skal du vite at jeg ser veldig opp til en som deg, nemlig deg. Du gjør alt så bra og ekte! Og den kolleksjonen din kunne ikke komt ut i morgen heller? Har sååå sansen for stilen din, så den skulle vært i en handlekurv, aller helst i går!

  Ta den tiden du trenger! Kjedelig å logge seg inn 5 ganger om dagen uten noe men det er vært det når det kommer en oppdatering ?⭐️ Du er UNDERBAR!

 25. Livet går i oppover og nedoverbakker for alle, sånn er det bare dessverre.. Jeg synes du er en sterk person som deler dette så personlig som du gjør, og tar gode valg for å komme deg gjennom kjipe perioder som nå<3 føler med deg og beundrer deg.

  Beste nyhetene jeg har hørt på lenge fra en offentlig person begge to! Dette gleder jeg meg EKSTREMT mye til, jeg vet jeg kommer til å elske både boken og klærene, uansett presentasjon, nettopp fordi det er du som er skaperen. Tusen takk for at du er deg og kommuniserer så godt med dine lesere<3

 26. ble dritglad når du sa du skulle lage kleskolleksjon!! herregud jeg gleder meg ekstremt mye til å se hva du har laget:D og jeg regnet jo med du skulle skrive bok, men at den kommer til neste år er jo amazing. du er sykt bra og håper det går bedre med deg snart. vi leserne dine er superglad i deg anniken<3

 27. Jeg ser godt på øynene dine at du ikke har det bra, du er en trist sjel. Jeg har det akkurat på samme måte. Jeg har tatt alt for mye dritt alt for lenge, og nå som ting endelig begynner å gå min vei så klarer jeg ikke å glede meg over det, for jeg er så vant til å være trist at det er det som er blitt min kroniske tilstand. Bak sminken er vi bare oss selv, så deppa og med så mange tanker, og helt tomme for energi å gi til verden. Det eneste vi trenger er ordentlig kjærlighet (fra andre) og ikke minst å lære oss å være glad i oss selv på nytt. Små steg. Husker du da vi var små da, når vi brydde oss mer om at dukkene våre lå godt i vogna enn hvordan vi selv så ut. Det var tider det! Jeg hadde også kaninblogg som betydde alt i verden, og så lenge kaninen var heldig på bildet så ga jeg faen i hvordan jeg fremstod. Ser på bilder fra jeg var 6 år på stranda med sixpack. Tenker «damnnn hvordan jeg så ut!». Den gangen ofret jeg ikke det en tanke, jeg visste ikke at sixpack var en greie engang. Vi må ikke tenke så mye… vi må finne fram barnet i oss igjen, Anniken!! Og la folk få elske oss! Omgi oss med de som liker oss sånn som vi er på ekte.

 28. Du er tøff som deler dette! Håper tankene dine blir lysere og lettere snart ❤️
  Veldig spennende med bok og egen kleskolleksjon. Gleder meg til begge kommer ut!

 29. Håper tankene dine blir lysere og lettere snart ❤️
  Veldig spennende med bok og egen kleskolleksjon. Gleder meg til begge kommer ut!

 30. Stå på Anniken. ❤️ Var selv i en dårlig periode, men har endelig begynt å komme ut av den. Jeg prøver å tenke at jeg IKKE skal tenke så mye. Heller bare kose meg med det jeg gjør og fokusere på ting jeg elsker å gjøre.
  Gleder meg til å se kolleksjonen din! ?

 31. Du er så vakker, reflektert, talentfull og klok! Helt utrolig at du bare er 20 år. Stå på videre, alt blir bra skal du se❤️

 32. Tusen takk for at du deler, og at du er så ærlig 🙂
  Ønsker deg alt godt for tiden fremover, og jeg heier på deg og de nye, spennende prosjektene dine!
  God klem <3

 33. Tusen takk for at du deler, og at du er så ærlig 🙂
  Ønsker deg alt godt for tiden fremover, og jeg heier på deg og de nye, spennende prosjektene dine!
  God klem <3

 34. Du snakker om så mye vikitg! Det er så viktig at noen snakker om angst og hvor skummelt det er med «generasjon prestasjon».
  Gleder meg til bok og kleskolleksjon!

 35. Wow. Du er ei så fantastisk inspirerande, nydelig og jordnær jente! ? Bruk den tida du treng. Me ventar, og heiar på deg heile vegen! ❤️❤️

 36. Gleder meg sykt, spesielt til boken!! Digger også det du sa med at det er ingen andre enn deg selv som kan styre hodet ditt. Det trengte jeg å høre. Klem

 37. Jeg ble så glad når du fortalte om ansgten din. Ikke glad, for angst er helt grusomt, men glad for at jeg, du, andre ikke er alene. Jeg er så takknemlig for at du er åpen og forteller om dette. Senest idag klarte jeg så vidt å gå på butikken alene, for angsten bare tar over kroppen min i det øyeblikket jeg skal ut døren. Jeg gikk mot butikken med tårer i øynene og måtte konsentrere meg om at jeg bare skulle handle et par ting, sende en pakke også gå igjen. Akkurat slik du beskriver det er akkurat slik jeg, og sikkert tusen andre har det. Tusen takk Anniken, jeg setter så pris på at du tok opp dette temaet. <3 Du er nydelig og virker som en så godhjertet og kjærlig person, og jeg håper både du og jeg vinner over angsten en dag! Klem

 38. Kjære Anniken. Jeg kommenterer sjeldent blogger, men dette blir et unntak. Anniken, du har en ren sjel. Ikke vær så hard mot deg selv, og ta den tiden du trenger. Måten du deler dette på står respekt ut av, og jeg kunne ikke vært mer stolt over alt du får til. Gjør det du føler du må, og stol på magefølelsen din. Vi mennesker er unike, og du skal aldri være flau over den du er <3

 39. Kjære Anniken. Jeg kommenterer sjeldent blogger, men dette blir et unntak. Anniken, du har en ren sjel. Ikke vær så hard mot deg selv, og ta den tiden du trenger. Måten du deler dette på står respekt ut av, og jeg kunne ikke vært mer stolt over alt du får til. Gjør det du føler du må, og stol på magefølelsen din. Vi mennesker er unike, og du skal aldri være flau over den du er <3

 40. Jaa! En kleskolleksjon av deg må være drømmen <3 Og bok! Masse lykke til med alt, og ta vare på deg selv. Det er viktig.

 41. Anniken – selv om jeg ikke kjenner deg, eller du kjenner meg, så fikk jeg så innmari lyst til å gi deg en god og lang klem. Du snakker så åpent og ærlig om et problem som du, jeg og veldig mange andre har. Vi er alle så forskjellige, samt så veldig like. Allikevel blir alle følelser og tanker stengt inni kroppene våre, og ikke snakket åpent og høyt om. Men dette gjør du noe med! Du viser for en så stor andel mennesker at det.er.greit. Det er ok. Sier det stopp, så sier det stopp. Har man det ikke greit med seg selv, så har man det ikke greit. Og vet du hva? Det er en så utrolig beundringsverdig side ved deg, som jeg skulle ønske flere hadde. Du er modig, og det setter _veldig_ mange pris på. <3

 42. Go vegan <3
  Meditasjon er ikke en hippie greie som trengs å unnskyldes. Meditasjon er fantastisk, og gir deg indre ro, reduserer angst, depresjon og mye mer.
  Har fått en mye bedre livskvalitet etter jeg startet å meditere, og ble veganer. Det fjernet angsten i stor grad, og har gitt meg en dypere connection og glede for livet og menneskene rundt meg. Jeg kjenner meg ikke distansert fra folk rundt meg, slik som jeg gjorde før.
  Du er en fantastisk person, og du burde vær veldig stolt over deg selv. Du fortjener det beste!
  Masse kjærlighet

 43. Vi ventet på deg under din tyngste periode, og selvsagt vil vi vente på deg nå.
  Jeg har alltid gledet meg til du skal skrive bok, fordi når du deler egne erfaringer, blir jeg stadig mer sulten på dine historier. Og anniken nå må du slutte stresse, slutte tenke på alle andre. Du er så utrolig omtenksom, men akkurat nå trenger kroppen din at du er litt egoistisk. Du er så ufattelig klok, og har en utrolig vakker sjel! God bedring kjære deg.

 44. Dette gleder jeg meg virkelig til, skal både kjøpe boken og prøve alt jeg kan for å sikre meg hvert fall et plagg! Jeg føler meg så igjen i det du sier, du greier å sette ord på følelser som jeg ikke greier. Tusen takk Anniken! Stå på masse videre!

 45. Noen gode ord til deg, som har hjulpet meg masse:
  «Du kan ikke ta vare på andre før du tar vare på deg selv»
  «Egenomsorg er ikke det samme som egoisme»
  Du imponerer Anniken❤️

 46. Åååh, Anniken!! Nå ble jeg så glad. Gleder meg allerede til å lese boken din og kjøpe HELE kolleksjonen. Utrolig kult at du tar det videre og viser at man faktisk kan lage klær på riktig måte og tenke på de som faktisk produsere klærne vi bruker også. Jeg er helt sikker på at du kommer til å finne ut av alt, og at du klarer å finne en fin måte å leve med angsten på. Jeg heier på deg og det vil jeg alltid gjøre. Stå på – det blir ekstra spennende til å følge deg på reisen din videre!

 47. Jeg skriver sjeldent kommentarer, rett og slett fordi jeg føler meg for gammel. Jeg er 23, så ikke sååå gammel, men fortsatt.

  Uansett. Du sa du trengte å høre hva vi syntes, og det tror jeg på, så da trer jeg utenfor min komfortsone og kommenterer tilbake.

  Er det én blogger jeg ønsker å lese boken til, så er det deg. Jeg har fått inntrykk av at du føler kjærlighet på en unormalt dypt nivå, noe som er fint, fordi jeg tror jeg gjør det samme. Så jeg kan ikke engang vente til boken kommer ut slik at jeg virkelig kan lære hvordan det er for andre enn meg selv.

  Når det gjelder kleskolleksjonen, så er det samme greia. Du er den eneste bloggeren jeg også har som et stilikon (lol, jeg trodde nettop jeg skrev silikon). Stilen din er fantastisk! Jeg mener. Jeg har lagret outfitbilder på «style»-mappa mi på pinterest liksom. Huff. Dette høres så sykt ut som stalking. Men det er sant. Jeg gleder meg såååå mye til å se hva som kommer.

  Stå på. Jeg ser så opp til deg, og du får til så mye bra.

  Kjenner jeg blir flau over meg selv på grunn av denne kommentaren. Vel. På tide å avslutte. Nyt «ferien» og masse lykke til fremover!

 48. Kjære Anniken. Fine Anniken! Jeg har fulgt deg i så mange år, så mange år at jeg føler jeg kjenner deg. Du er min definisjon på et godt forbilde. Du inspirerer meg og så mange andre med den jobben du gjør, hva du får til og hvem du er som person. Jeg beundrer deg, din åpenhet, din ærlighet og din viljestyrke til å få til det du virkelig brenner for.
  Jeg gleder meg til å følge deg videre og være en del av denne spennende reisen du har foran deg. Hvil deg og ta deg den tiden DU føler at du trenger, og kom tilbake når DU føler deg klar for det. Vi heier på deg og venter på deg til DU er klar. DU er unik ♡

 49. Herregud anikken!! Den boken der har jeg gledet meg i årevis , det blir sykt bra og du aner ikke hvor mye jeg gleder meg!! Måten du skriver på her på bloggen er så nydelig så JA TAKK til en bok! ….. og en kleskolleksjon??? Giiiirl… da e dei to beste nyhetene eg har hørt på lenge. Stor glede meg ! Masse lykke til anikken! Stor klem <3

 50. Din stil kombinert med et etisk konsept kan ikke bli annet enn bra. Får et inntrykk av at du ofte tar deg for mye vann over hodet, Anniken, og at du dedikerer deg veldig mye til lesere og omgivelsene. Ikke gjør det, vær litt egoistisk! Håper du klarer å finne roen, på en fornuftig måte. :’) Ikke blogg om det tærer på angsten, hopp heller ut i den skumle verden og begi deg ut på de utrygge gatene. Det kan gi deg mer enn du forventer! Klem en som ser smerten du går og har gått igjennom. Masse hjerter<3

 51. Jeg var på en veldig fin yoga time igår. På slutten av timen snakket instruktøren om «hjemmet hvor vi bor». Og med dette mente hun inne i oss selv. Jeg har litt samme historie som deg, ingen er det samme men en gang trodde jeg også kjærlighetsorgen skulle ta livet av meg. Det varte i flere år og var bare en skygge av meg selv, av og på med anti-deppresive og hadde en gang bestemt meg at jeg skulle gi opp. Men så gikk et par år, hehe.. Flere år faktisk. Så ble mye, mye bedre. Helt til det kom tilbake, så holdt det på en stund til med ekstremt seldestruktivt livsstil. Ifjor satt jeg med en veninne og forklarte hvordan jeg hadde det inne i megselv. Angst, svarte hun. Tenkte egentlig «jeg har ikke no angst..» men det var egentlig ingenting annet som forklarte hvorfor jeg ikke fikk puste når ingenting fra utsiden egentlig var gale. Det kommer og går noe sinnsykt, panikk anfall som det er ytterst få jeg egentlig forstår seg på. For de gir ikke alltid helt mening. Det føles ut som lungene fylles av vann, sammtidlig som alt rundt en står i brann. Man blir helt lammet, på samme måte som en prøver å bryte seg ut av et tornekratt.

  Har siste årene reist mye, bodd mye vekke. Jeg tenker ofte at om jeg reiser så klarer jeg å reise vekk angsten, men angsten er jo inne i meg. Om jeg jobber nokk har ikke jeg tid til å reise inn i meg selv. Det lille hjemmet inne i meg. Derfor var den timen så fin, for når angsten krypte inn idag tidlig så prøvde jeg å visuelt se for meg et fint lille hjem inni meg. Pynta med blomster, hjemmekoslig… Så tenkte jeg at jeg ikke ville ha den jævelen på besøk.. Hjemme, der skulle jeg ha det koslig. Ikke plage meg selv med vonde tanker om hvem tenker hva om meg, venner jeg har mistet, valg jeg har tatt feil. Ofte fokuserer den jævelen av en angst på alle feiltrinn – glemmer virkelig alle de gangene hvor mange venner har sagt fine ting til meg, hvor mange gode venner jeg har eller hvor mange valg jeg har tatt som jeg er stolt av.

  Lykke til med boken & kleskolleksjonen. Takk for at du forteller din historie. <3

 52. Du aaaner ikke hvor mange mennekser du faktisk snakker for. Ja, livet er jævlig komplisert til tider, men det er ingen som snakker om det. Men det gjør heldigvis du. Takk. Sånn seriøst. Tusen takk

 53. NÅ BLE JEG SÅ GLAAAAD ANNIKEEEN!!!!!
  Åh, siden jeg startet å lese bloggen din for ca 1 år siden, har jeg blitt fascinert av generelt sett «deg». Jeg har ei bestevenninne som er kjempe lik deg, og det er et menneske jeg ønsker å ha ved meg livet ut. Jeg har tenkt helt fra starten; hvis du hadde skrevet ei bok, hva ville den handlet om? Livet ditt? Kjærlighet- den mørke siden ingen forteller om? En psykologisk roman hvor man kjenner at hjernecellene blir ristet av forbauselse? Jeg vet ikke, men jeg visste og ønsket innerst inne at den skulle komme ut.
  Kleskolleksjonen er bare prikken over i´en. Jeg har troen på at det er noe du kommer til å lykkes med, uansett hvor bra eller dårlig det går. Jeg vet, ut fra det du forteller, at det er noe du oppriktig brenner for. Ambisjonen og begjæret ditt for dette følsomme tabu-temaet ingen snakker om, er noe du vil skrike ut så alle kan høre. Dessverre, vi- mennesker vandrende uten betydning, har ikke høy nok stemme så alle kan høre. Du har en annen måte å formidle problemet på, og det vil jeg at du skal gjøre, på tykt og tynt, for dette kan du.
  Lykke til, og jeg gleder meg til å følge med på din, eller litt vår, reise.
  Og en liten ting til… Alderen din skal verken stoppe eller forskyve deg. Jeg er selv 20 år gammel. Jeg synes det er fint at jeg er litt mer moden enn resten av mine venner på min alder, de få jeg har, eller mine kollegaer. Bruk det som en fordel, ikke som en brems!
  #TEAMANNIKEN

 54. Er så glad for at du arbeider med to prosjekter som gir deg motivasjon og glede, det er det som teller! Vet du får mange anbefalinger, men tror og håper at du kan få noe ut av å se serien «jeg mot meg» på nrk. Du er bra nok akkurat som du er NÅ, Anniken.

 55. Jeg er så gira på både bok og kleskolleksjonen din! Jeg håper så inderlig du har litt «plus size» størrelser xl og xxl sånn at det kanskje er håp for at jeg også passer de 😀

 56. Skrå sikker på at du kommer til å selge ut både klær og bok. Jeg gleder meg veldig. Du er helt nydelig og det at du snakker om angst og andre ting gjør at vi andre som også har slitt i åresvis ikke føler oss så alene. Psykisk helse er utrolig viktig å sette fokus på, vi er alt for mange som presser oss selv og later som alt er greit for resten av verden når vi har det helt grusomt på innsiden. Kunne virkelig ønske jeg hadde ei venninne som deg. Mvh Marit Skree

 57. Jeg har virkelig ikke ord etter å ha sett denne videoen! Du er så innmari flott, sterk og modig og jeg tror ikke helt du vet hvor mange du inspirerer og hjelper ved hjelp av denne videoen. Det er så utrolig herlig å se deg være helt ærlig, gjennomsiktig og ekte og hvor du snakker om ting som er vanskelig, drømmer, planer, livet og i det hele tatt. Enormt spennende med både bok og etisk kleskolleksjon – jeg GLEDER meg til å følge med på alt det spennende du har gående fremover!

  Stå på, du er kjempebra!<3

 58. Så fin og ærlig film, Anniken. Kjenner meg igjen i den første delen. Håper du bruker tid på å finne deg selv og komme til hektene igjen. Jeg skal se på ‘cleveland obduction’ ikveld fra sykehuset! Gleder meg. (Lille bebis ble født dagen etter vi spiste lunsj!!) Jeg har laget en liten blogg for å dele litt tanker og bilder av han. Les hvis du vil? Håper vi kan drikke passion tower MED alkohol snart! Endelig min tur til å bli med også. Take care så lenge. Sarah

 59. Jeg husker godt den dagen livet mitt virket så på avveie at jeg ikke visste hva jeg skulle gjøre, hva som ville skje med meg eller hvorfor jeg skulle finne en løsning når det var så ille. Den dagen satt faren min seg ned med meg og vi snakket til langt på natt. Den natten snakket vi om bekymringer, noe som nesten hadde tatt knekken på han, ja i sin verste betydning.. men han lærte seg å tankle disse bekymringene. Den natten innså jeg hvor stor skade begymringer fører til og hvordan de så og si ikke gjør noe godt i det hele tatt. Jeg innså at bekymringer er unødvenidge. De gjør meg stresset, påvirker ikke et resultat i noen særlig positiv retning og stjeler tid og krefter. Etter at jeg lærte meg å legge bekymringen mine på hylla, kjenne dem igjen når de dukker opp og ikke minst å takle dem ble livet mitt mye bedre. Jeg innså at det å bekymre meg over en eksamen, over å ikke ha spart nok penger, av å ikke se bra nok ut og av å skulle være i et selskap eller liknende med mange jeg ikke kjente på ingen måte gjorde noe godt for meg. Bekymirnger er unødvendige, de fører ikke til noe godt og så fort du klarer å takle dem og vite hvordan du skal klare å legge dem på hylla kan jeg garantere deg at livet ditt blir bedre. Men det tar tid… og ting kommer ikke av seg selv som du garantert vet. Men når det er sagt ville jeg bare startet med å si til deg selv at bekymringer er unødvendige og at det kommer absolutt ingenting godt ut av å bekrymre seg for og over ting!

  Jeg har óg hatt sosial angst og det er helt jævelig. Det tror det er noe jeg kommer til å måtte jobbe med gjennom hele livet mitt og at det er noe jeg derfor må lære å takle, noe jeg gradvis har klart. Jeg startet ved å utfordre meg litt og litt. Møte venninnen min på en kaffe når det mest av alt fristet å være igjen hjemme alene hvor alt var trygt og jeg ikke måtte forholde meg til andre. Men jeg tror at siden jeg gradvis klarte å presse meg til å dra ut i mengden når den sosiale angsten var på sitt verste, så ble det med tiden bedre og bedre. Jeg satt meg selv små mål om å ikke avlyse en venninneavtale, om å gå på skolen hver dag osv. Jeg håper dette er noe du kan ta med deg og at det kan hjelpe deg på veien.

  The best of luck, du klarer deg fint xx

 60. Jeg kommenterer adri på blogger, men her føler jeg at det passer.
  Du inspirerer meg på alle mulige måter. Jeg forstår angsten din Anniken, du er absolutt ikke alene!
  Jeg har selv hatt et av de tyngste årene i livet mitt, og angsten min har blomstret opp i midten av alt dette. Om man skyver ting til side, ikke snakker med de rundt seg, takler alt man får kastet mot seg, så sier noe i hodet stopp. Dette har jeg erfart, du erfart og så mange andre erfart. Hverdagen føles så lang og engstelig og noen ganger helt forferdelig .. Personlig har jeg for første gang søkt hjelp, legetimen er bestilt, og jeg håper på det beste. Selv om jeg føler meg litt stolt over å endelig ha «godtatt» at jeg trenger hjelp, er det fremdeles en stemme som sier at legen kommer til å synes jeg er teit, at psykologen ikke vil forstå meg osv. Men man må starte «kampen» mot angsten en eller annen gang, og for meg starter den hver dag jeg står opp av sengen.

  Du er så utrolig sterk, og du er modig som kan sitte foran et kamera og fortelle hele norge, ikke minst verden, hvordan du har det. Jeg kan bare forestille meg hvor vanskelig det er å lade kameraet, sette det opp, tenke på hva du skal si osv, uten å trekke seg. For hver eneste ting du gjør er en seier. En seier mot angsten som tar så mye fra oss. Jeg håper du blir bedre, du fortjener det virkelig.

 61. Woah Anniken, du inspirerer meg! Jeg digger at du er så åpen og ærlig, det gjør alt så mye mer ekte. Du er virkelig sterk og modig, og jeg kan ikke si noe annet enn at jeg gleder meg veldig til du slipper boken din, og til kleskolleksjonen kommer! Du er min inspirasjon i hverdagen. Stå på videre, jeg heier på deg!

 62. You say you’re ‘depressed’ – all i see is resilience. You are allowed to feel messed up and inside out. It doesn’t mean you’re defective – it just means you’re human.

 63. You say you’re ‘depressed’ – all i see is resilience. You are allowed to feel messed up and inside out. It doesn’t mean you’re defective – it just means you’re human.

 64. SÅÅÅÅ fin du er,herremin <3 Ser at du gløder innmari når du snakker om både boken og klærne – Akkurat det gleder hjertet mitt tusen ganger mer enn bare tanken på disse fantastiske nyhetene gjør. WOW, DETTE BLIR BRA ANNIKEN! Har gledet meg til boken siden den dagen du annonserte at du ønsket å skrive en. Håper du får det bedre med deg selv snart og – bruk prosjektene dine til å gi deg styrke og glede fremover! Må si meg enig med en over her i kommentarfeltet: #TEAMANNIKEN

 65. SÅÅÅÅ fin du er,herremin <3 Ser at du gløder innmari når du snakker om både boken og klærne – Akkurat det gleder hjertet mitt tusen ganger mer enn bare tanken på disse fantastiske nyhetene gjør. WOW, DETTE BLIR BRA ANNIKEN! Har gledet meg til boken siden den dagen du annonserte at du ønsket å skrive en. Håper du får det bedre med deg selv snart og – bruk prosjektene dine til å gi deg styrke og glede fremover! Må si meg enig med en over her i kommentarfeltet: #TEAMANNIKEN

 66. Åååå Anniken!! Gleder meg både til bok og kolleksjonen din!! Etiske klær og produksjon er noe jeg virkelig ønsker å jobbe med selv en gang i framtiden, så er utrolig spent og glad på dine vegene! Keep up the good work, du er en stor inspirasjon!

 67. Eg veit sjølv korleis det er å være sjuk og «råtne vekk» i sofaen.
  Det er og veldig vanskelig når det feiler ein noko ein ikkje kan sjå, for så lenge ein ser fin og frisk ut så får ein lite forståelse,
  ein må liksom heile tida gjenta at ein er sjuk, sjølv til venner og familie – for dei glemmer desverre fort, siden dei ikkje har det sånn sjølv.
  Eg syns du er heilt fantastisk, og sjølv om du sikkert ikkje føler det sjølv , så er du veldig sterk!!
  Eg har fulgt bloggen din lenge, sjølv om eg er 10 år eldre enn deg 😛 har sans for stilen din og åpenheten din.

  Gleder meg til å lese både boka,
  og til å shoppe fra kolleksjonen din – den har eg trua på!!

 68. Leser sjeldent blogger, men din følger jeg mye med på! Tusen takk for dette innlegget, føler meg skikkelig igjen i alt du sier ? Du inspirerer meg ? Lykke til med kolleksjon og bok, heier på deg:)

 69. Ikke ofte at jeg tar meg tid til å kommentere bloggene jeg leser. Men du er bare så sinnsykt ekte og ærlig, og har derfor blitt min favorittblogger. Lykke til med kolleksjon og bok, ser fram til å se hvordan det blir!

 70. Det er så vakkert at du deler sjela di med oss! Kjenner med selv godt igjen i det du føler og det er utrolig modig og fantastisk at du deler det. Det har så sykt stor betydning! Uansett, jeg har ventet på boka så lenge, du aner ikke hvor glad jeg er nå. Det blir den første kjærlighets boka jeg noen gang vil kjøpe tror jeg, for det er virkelig ikke min greie, men hvordan skal jeg kunne la være å lese dine tanker, følelser og meninger? Du er tross alt den eneste bloggeren jeg følger og som jeg virkelig ser opp til, så den boka skal i hylla mi, det er sikkert. Gleder meg til å følge deg videre!

 71. Herreguuuuden, du er så vakker. Du gjør noe med meg som får meg til å legge hodet på siden, få tårer i øyene, stiv gåsehud og en beundrende følelse. Denne videoen bare ga meg så mye. Den gjorde at jeg bare forsto mennesker litt mer, hvis du skjønner.
  Boken din, jeg kan knapt vente. Du har allerede sagt, vist og gjort så mye godt alle dine år som blogger, og jeg kan ikke vente med å lese gode, vonde, vanskelige, sterke ord på sengekanten. Takk for at det finnes mennesker som deg Anniken. Aldri glem at du er så himla KUL også. beinhard, sterk og modig. liker deg.
  Kleskolleksjonen din blir som alt annet, AMAZING, uten tvil. Gleder meg enormt!
  Jeg har alltid fulgt deg, respektert dine avbrekk fra verden og gleder meg til mer. Du er helt RÅ.
  Ta din tid. Vi venter alltid på deg. Klem <3

 72. Kjære Anniken<3 Vil bare si tusen takk for at du gir angst et ansikt og at du er så åpen, ærlig og modig. Jeg kjenner meg godt igjen i det du opplever. Det kan være vanskelig å forstå seg på angsten og veldig tøft å ta tak i problemet. Noe av Kuren er gradvis eksponering for det man frykter. Enkelt og så sykt vanskelig. Jeg kjenner at yoga kan hjelpe for å gi mer indre ro. Husk å være hovedperson i ditt liv. Lykke til ??

 73. Jeg er helt tom for ord. Du er virkelig et enormt forbilde for enormt mange mennesker. Uten å egentlig kjenne deg så bare vet jeg at du er et sv de mest genuint snille og ærligste menneskene denne verden har å by på. Jeg tror både jeg, og resten av Norge gleder oss like mye som deg til denne boken slippes. Vi har alle mye å lære av deg, nemlig. Keep being awsome

 74. Om du er åpen for å lese og lære litt hva som foregår oppe i hodet ditt (og mitt, og alle de andre) når man opplever et angstanfall, kan jeg med hånden på hjertet annbefale å lese «Trange rom og åpne plasser» (Berge og Repål, Aschehoug).
  Lykke til med alt Anniken.<3

Leave a reply