PicMonkey ImagePicMonkey Image

KJÆRE PAPPA

Så kom denne dagen her igjen, hvor det ikke handler om andre enn deg pappa. Hvis jeg husker riktig var jeg ikke hos deg på dagen din i fjor heller, jeg var flere timer unna enn jeg er nå. Jeg hadde tatt meg en 3 måneders tur til USA, og nå sitter jeg her i Bergen. Det fikk meg akkurat til å tenke hvordan det må være å ha et barn som har så mye maur i rumpa som det jeg har. Et barn som sjeldent er tilstede, som er travel og kanskje ikke ringer eller sender en melding med mindre det er noe. Vel, du skal vite at «noe» også er for en grunn. Noen ganger er det slik at det ikke er andre enn pappa som har svaret på det jeg lurer på. Som i går, når jeg sendte deg desperat en melding fordi datteren din hadde fått hjerneteppe og husket ikke koden på sitt eget bankkort. Haha, du ler ikke, flirer ikke eller skriver «hvordan er det mulig». Du bare spør om det du trenger for å finne ut av det, også hjelper du meg. Som alltid. Du og jeg er ganske like også. Jeg tror det. Selvom jeg ofte lurer på om jeg er adoptert fordi jeg sier så mye dere ikke forstår, så vet jeg at du er pappaen min. Det er det ingen tvil om. Jeg savner deg, og jeg elsker deg pappa. Jeg sa det til en venninne her om dagen. At pappa? Pappa har aldri dømt meg for noe som helst her i verden. Selvom jeg dreit meg ut som barn, tråkket feil eller sa noe jeg ikke skulle sagt. Så dømte du meg aldri. «Pass på deg selv, og bruk hue» sa du hver gang jeg gikk ut av døren med en Martini Asti og høye sko. Den setningen er fastbrent i hodet mitt pappa, selvom jeg noen ganger feiler. Du har alltid vært så stolt av meg du. Tusen takk. Tusen takk for at du er pappaen min, selv med få ord innimellom, så vet jeg du elsker meg høyt. Gratulerer så mye med farsdagen pappa, så prøver vi igjen neste år.. Jeg skal prøve å ikke være så langt unna.


6 Responses to I DAG ER DET DEG PAPPA

  1. Har jeg drømr eller la du ut en sminkevideo igår? Husker at jeg så starten på den, også tenkte jeg å se resten senere å da var den borte😅🤔

Leave a reply