reklame – Inneholder annonselenker fra Nelly.com

ETTER HELE 4 ÅR

Jeg ligger potta tett i sofaen enda, hehe. Elsker at jeg sa til alle rundt meg at det var så dumt å forhaste seg når man blir syk, slik at man bare blir syk på nytt. Dere vet når dere halvveis føler dere bedre og går ut å gjør ting med en gang, jepp. Gikk rett i mine egne visdomsord. Så nå er jeg pott tett, og kjenner det egentlig helt inn i skallen. Ingen nesepray – ingen smak. Ikke orker jeg gå til butikken heller, det er tross alt søndag! Men! Lite tips for dere som ligger inne i dag, så er det dokumentaren «Onde planer» som handler om et pizzabomber mord. En sykt innviklet sak, og mange ganske psykisk syke mennesker. Ganske interessant! Om det er noen dokumentarer dere anbefaler andre steder enn Netflix forresten så skyt ut. Har nemlig sett alt det går ann å se på Netlfix tror jeg, og jeg slenger meg over det nyeste når det først har kommet noe.. Vel, nå skal jeg gå over litt retting på boken før jeg sender den inn til mer retting. Kan ikke tro at jeg er ferdig med boken, oh lord. Første siden dere kommer til å lese er skrevet når jeg er 17 år gammel, og fra da til nå har jeg sporadisk skrevet om min største sorg i livet. Kjærlighetssorgen min til min første eks. Jeg forteller om galskap, løgner, mobbing og intriger i livet mitt. Alle tankene mine mellom teksten, og hva som egentlig skjedde. Herregud, igjen. Jeg kan ikke tro at jeg er ferdig. Byrden er av skuldrene mine og hjertet mitt skal leveres til dere i bokform. Skummelt og godt.

TODAY I`M WEARING:

(annonselenke) Suit jacket: HERE 
(annonselenke) Suit pants: HERE 
Shoes: Mango

Cornelias outfit: All Zara & Nunoo Bag: HERE

14 Responses to JEG ER FERDIG MED BOKEN

 1. Venter bare på link på kjolen du hadde på deg på Nelly-festen, den gammelrosa med knapper – FY faen så nydelig!

 2. Gratulere SÅ MYE, Anniken! For en fantastisk innsats, å fullføre et prosjekt som har gått over så mange år. Jeg er så imponert, og gleder meg masse til å lese resultatet! Det kan ikke bli annet enn magisk, når det kommer fra hjertet til en så fantastisk jente som deg<3 Kjærlighet fra meg

 3. NRK nett-TV har mange gode dokumentarer. Du burde sjekke ut de siste av Stacey Dooley. Mye av det er ting man helst ikke vil vite. Verden er et sykt sted… I tillegg er Reggie Yates også bra. Eneste aberet med NRK er at dokumentarene ikke er tilgjengelig så lenge, men jeg vet begge disse har en del liggende ute nå. Jeg så denne sist helg:
  https://tv.nrk.no/serie/stacey-dooley/KOID23003817/sesong-8/episode-3

  Ikke hyggelig, men for at man skal kunne gjøre noe med alt som er feil i verden må man først bli opplyst om det.

  God bedring! og gratulerer masse med bok. Respekt!

 4. heh, veldig merkelig spørsmål, men jeg kjøpte en del klær av deg på klessalget på fredagen – og de luktet sinnsykt godt!! Hvilket vaskemiddel/skyllemiddel bruker du?☺️

  • ahha ååh bare hyggelig det, jeg bruker en som er lys lilla med bilde av en ekte bomullsblomst. Silk et eller annet. De har den ikke på alle butikker, men vet coop har den!! <3

 5. Hvilket redigeringsprogram bruker du for for å lage collage og slik «teip» som du har på bildene? 🙂 Veldig fine bilder, og gratulerer med boken!

 6. Gratulerer!!! Blir ikke overrasket lenger, du gjør alt med glans! Ventet på dette øyeblikket så lenge, og nå kan jeg med hånden på hjerte si at jeg skal fullføre min første ordentlige bok. Å lese bøker er ikke favoritt, men denne boka kommer jeg til å lese om og om igjen

Leave a reply