Syk, syk og mere syk

Tjoheisann. Som dere ser så ligger jeg paddeflat, og dette blir dag to. Jeg merket på mandag at det begynte å klø i halsen, så jeg hev i meg både c-vitamin og solhatt. Ingen nytte. Jeg kan ikke huske sist gang jeg var ordentlig syk, og jeg kan ikke huske sist jeg ikke har hatt mamma rundt meg. For et forbanna slit å gjøre alt selv når man er syk, det gjør en nesten litt på gråten. Alt fra å få i seg mat, hente en kopp med te eller vite om du er varm eller kald. I natt hadde jeg så høy feber (tror jeg) at jeg seriøst skulle saksøke min egen dyne fordi den ikke holdt meg varm. Jeg derimot var så varm at man skulle tro at noen hadde kokt meg, men med feberen fryser man likevel. Jeg var lys våken, snakket bare rør og begynte å hente penn og papir. Really? Det var skikkelig febersnakk, og gudene vet hva jeg holdt på med. Er ikke typen til å saksøke noe som helst fra før, så der fikk jeg en skikkelig selvtillitsboost midt på natten, haha! Likevel har jeg så innmari høstfølelse her jeg ligger, med gode koselige programmer på tven, te og småtåkete vær ute. ÅÅÅ, jeg blir så glad og lei meg på samme tid. Jeg vil ikke være syk nå, samtidig som jeg føler det er litt hyggelig. Av en eller annen grunn slo høstfølelsen skikkelig inn. Jeg måtte droppet et par møter på mandagen og i dag skulle jeg egentlig på en piano time. Ble såklart ikke noe av her jeg ligger, og mens pakkene renner på døren står jeg der å halvveis hoster UPS og DHL i ansiktet. Så sånn går no dagane. Jeg skal egentlig på hyttetur i helgen bare for å slappe av meg Kaja, så nå håper jeg egentlig at jeg bare blir frisk nok til det. PREKAS!

Har ca et par tonn til med snørr som kommer ukontrollert ut av nesen min, goodnight!

15 Responses to JEG ER HELT ØDELAGT

 1. Uff… har et råd og det er om du er slimete: hold deg unna melkeprodukter (gjelder soya, kokos osv også), og uansett form: drikk mye vann! Eller så kan du slappe av under dyna i høstværet (som jeg forresten også elsker) med god samvittighet <3

 2. Kjære deg, vet hvordan det er å være så dårlig (har ganske så dårlig immunforsvar på vinteren)
  Her er mine beste tips;
  – Ingefærte ( Kok opp vann, noen cm med ingefær og noen slices med sitron. La det koke i 15-30 min, blir veldig sterkt men gjør virkelig susen! Tilsett gjerne litt honning for litt søtning)
  – Drikk MASSE vann!
  – Ligg høyt med hodet slik at det renner mindre blod til nesen i og med at blodet inneholder mye vann 🙂
  – Skyll nesen med et nesehorn (fåes på apoteket, skylles med saltvann for å både hindre tett nese og for å få bort rennende nese)
  – Slapp av, kroppen trenger hvile. Jo mer man hører på kroppen, jo lettere er det å bli frisk!

  Håper du blir frisk så fort som mulig! Kjipt å være dårlig!

 3. Huff, det er litt stusselig og være dårlig, men høsten er heldigvis en fin tid og ligge inne foran tv’n da? Hvor er stuebordene dine fra? Liker generelt hver minste lille ting du både har på deg og har, så skulle gjerne bare kopiert alt? God bedring!

 4. Kan du ta litt bilder rundt i leiligheten din? Elsker interiøret i dette bildet! hvor kan man få kjøpt det sorte trille-bordet? 🙂

Leave a reply