Reklame: I samarbeid med Nelly.com // English: I AM IN JAMAICA!

ETTER 28 TIMER ER JEG ENDELIG FREMME

Jeg vet ikke om noe av dette gir mening, for jeg er så trøtt at jeg ikke klarer å holde øyene oppe. Jeg har akkurat våknet og skal ned i sminke, men gud jeg er i Jamaica!! Etter mellomlanding i Amsterdam og Atlandta, tok vi siste fly til Jamaica. Jeg klarte faktisk å sove hele reisen i og med at jeg døgnet før jeg reiste. Etter vixen satt jeg med øyne som sandpapir og var noe overtrøtt i det jeg tok den tredje kaffen (skulle jeg aldri gjort). Fikk også litt kjeft av noen her på bloggen fordi jeg filmet en fyr på Oslo s som vasket gulvet med en sånn morsom bil rundt og rundt. Utrolig hva jeg ikke skal få lov å legge ut på sosiale medier, han syntes ikke og det var alt annet enn han jeg synes var morsomt. Bilen så ut som en snegle fra monsterbedriften, og hun på flytoget den gangen satt faktisk med to skjermer for å følge med på to serier. At man skal forsvare det er også helt sykt, det er fun, gøy, morsomt, sykt å se på og litt interessant. Skal love dere begge at slike ting i livet kan man ikke ta seg nær av, gud. Vel, nok om det. Også noe å skravle om med trøtte øyer, haha. Det kom helt uforberedt ut av meg som det meste. Nå må jeg faktisk løpe til sminke og hår før vi drar ut på shoot igjen, men oppdaterer dere asap!

...

// I do not know if any of this makes sense, because I’m so tired that I can not keep my eyes up. I just woke up and must go to makeup, but God I’m in Jamaica !! After a stopover in Amsterdam and Atlandta, we took the last flight to Jamaica. In fact, I managed to sleep the entire trip! After the vixen awards I sat with eyes like sandpaper and was somewhat overthrew when I took the third coffee (should never have done that). Also got get hate from because I filmed a guy at Oslo s who washed the floor with such a fun car around and around. Incredible what I should not be allowed to post on social media. The car looked like a cute snail, and the woman on the flight train that actually had two screens to watch two tv series, is fun. To defend it is also completely crazy and a little interesting. Shall promise both of you that you can not be offended by such things in life, God. Well enough about that. Also something to wonder about with tired eyees, haha. It came completely unprepared from me like the most. Now I have to run but update you asap //

 

(Annonselenker) Suede top: HER / Suede shorts: HER

12 Responses to JEG ER I JAMAICA!

 1. «at man skal forsvare det er sykt» . ja, kanskje det er ekstremt med to skjermer, men folk må da få lov til å gjøre som de vil, så lenge de ikke harmer noen andre, uten å bli filmet og lagt ut av en person som har ganske så mange følgere.

 2. hun du så på flytoget er en kollega av meg, hun er flyvertinne. Hun så ikke på serier som du sier. Hun gjorde jobb på den ene og serie på den andre.
  1 gang i året må vi igjennom tester for å beholde sertifikatene våre, det hun satt å så på var en obligatorisk film som man må igjennom for så å svare på spørsmål som man må bestå på.
  Denne filmen har vi sett 100 ganger og er den samme hvert år, er ett par ganger man må trykke next derfor har hun den oppe. derav to skjermer. Alltid en forklaring på alt, skjønner at det ser funny ut.

 3. Det handler ikke lenger om hva du synes er gøy, når du personifiserer uvitende mennesker i dine sosiale medier – men om personvern. Et tema som burde være spesielt interessant for noen som jobbet med sosiale medier, skulle man tro. Men makan til egosentrisk holdning skal man lete lenge etter.

  • okey, ja nei. jeg tenkte faktisk ikke så mye over det jeg altså, filmer det jeg ser i det dagligdagse laaaivet:) blir ingenting riktig i noe som helst uansett har jeg lært meg… filmet jo ingen ansikt, så hva er såå innmarrrri galt at jeg filmet et kvinne på toget med to ipad skjermer uansett hva det var? jeeeeeezus

   • Personvern er «så innmari» galt med det, skal jeg si deg. Og du, reglene blir enda strengere fra mai i år, og det er hver og en av oss sitt ansvar å sette seg inn i reglene. Men man skulle som sagt tro at noen som jobbet med å publisere ting på internett var spesielt interessert i lover og regler som gjaldt dem. En dag filmer og publiserer du en person som ikke finner seg i det, og går rettens vei, med loven i hånd. Og da ligger du tynt an.

    • oioioioi, dette her blir faktisk litt for dumt for meg! sorry!! skal såklart ALLLLDRI filme noe jeg synes er gøy igjen

 4. Hei! Jeg lurer på hvor du tok de tattoveringene du har under føttene? Har snakket med mange sjapper, men er absolutt ingen som vil gjøre det. Utrolig kjip da det er eneste plassen jeg vil tattovere meg.

  • Kambodsja og Stavanger, jaa.. men du må typ bare si at du DRITER i det de sier haha. Det var et skikkelig hassel for meg også

 5. Fascinerende hva folk orker å bruke energien sin på, men en må vell bare godta at slik vil det alltid være i denne verden! 😛 Gleder meg til å se flere bilder fra flotte Jamaica!<3

Leave a reply