Bloggerne.s6_m_grafikk_SoMe bredde

ENDELIG ER STØRSTE HEMMELIGHETEN UTE

Åhhh, herregud så lenge jeg har hatt lyst til å fortelle dere dette.. JEG er med i den neste sesongen til Bloggerne! Jesus Christus, etter både Teenage Boss og Sweatshop trodde jeg aldri at jeg være på skjermen igjen med det første. Men jo.. Jeg har nemlig spilt inn bloggerne helt siden Mai! Så det har vært helt sinnsykt vanskelig å holde det hemmelig for dere, haha. Jeg føler dere kjenner meg på godt og vondt. Men nå får dere ikke bare halve meg og mine ord. Nå får dere hele Anniken på en skjerm, og det verste er at jeg faktisk kommer til å vise dere sider dere kanskje ikke visste jeg hadde. Det blir latter, tårer og sinne. Ææææ jeg er som en liten unge akkurat nå! 30 kilo av skuldrene. Hemmeligheten er ute!


20 Responses to JEG ER MED I BLOGGERNE!!!!

 1. Dette har jeg visst lenge! Når du hadde kamera rundt deg i bursdagen din skjønte jeg det med en gang! Men blir utrolig gøy da!!! 😀

 2. Iiik – herregud så gøy!! Dette gleder jeg meg veeeldig til!! 🙂 Liker deg veldig godt gjennom bloggen, men vil i grunn tro jeg kommer til å like deg enda bedre, siden vi nå blir enda mer kjent med deg <3 Ha en strålende mandag!

 3. ENDELIG !!!! ❤️❤️ beste nyheten EVER !! digger bloggen din + å se deg på tv skjermen !! waaay to go girl ! 🤘🏽❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 4. Gleder meg til å se deg i en ny sesong!
  Var ikke akkurat en overraskelse siden du har røpet deg litt på snap ved flere anledninger 🙊

 5. Aldri vær inne på bloggen din, men gurimalla for et fantastisk førsteinntrykk!
  blir nok å trykke meg inn på bloggen din flere ganger ja 🙂

 6. ÅÅ shit så gøy! Har egentlig aldri vært noe jeg har sett på, men shit gjett hvem som kommer til å sitte foran skjermen til neste år! Gleder meg masse til å bli bedre kjent med deg:)
  Men bare et spørsmål, haha, hvem har designet det utrolig fine designe du har fått på bloggen?

 7. Alltid ønsket å se deg mer på TV! Ble utrolig glad av å se deg på Wingman, hahah! Vet ikke om det bare er meg meeen, gleder meg ihvertfall til Bloggerne! 😀

Leave a reply