IMG_6170IMG_6172IMG_6175IMG_6174IMG_6171IMG_6173

Kjole: HER / Smykker og strikk: Glitter

EN HELT FANTASTISK START PÅ ÅRET

Okey, hei alle sammen! Jeg har vært borte lenge nå, og helt ærlig har det vært både deilig og rart på samme tid. Noe har manglet. Jeg har følt en liten tomhet jeg ikke helt har klart å sette fingeren på, men nå er jeg tilbake. Jeg trengte å slappe av litt.. Med all flyttingen og arbeid rundt det måtte jeg bare. Jeg lovte meg selv å ikke flytte igjen, nettopp fordi det er så inni granskauens mye mer jobb enn man kan forestille seg. Samtidig som at en person også har dukket opp i livet mitt var det mye fokus som måtte rettes til andre saker og ting enn akkurat bloggen. Beklager, og jeg så kommentarene deres i dag. Jeg blir helt rørt herregud. Jeg har savnet dere også. Mye. Altfor altfor mye. Så hva har skjedd? Jo, jeg har flyttet til Oslo! Haha, merkelig fordi jeg lovte meg selv å aldri flytte hit. Likevel kan det hende det er dette som er rett. Jeg føler ikke lenger en trang for å besøke nye byer. Nå er jeg nærme hjemme, samtidig som jeg er her alle vennene mine er. Så! I går feiret jeg akkurat som planlagt. Jeg ble sittende på en helt nydelig liten bar på Grünerløkka med masse søte coctails. Perfekt! Jeg og Cornelia gikk igjennom alle tingene vi skulle for det gamle året. De gode og vonde tingene som har skjedd oss. Deretter møtte vi litt flere for å så komme oss opp på en liten rooftop, og tente på lanternen med alle de små lappene inni. Åh, jeg smilte og lo. Jeg sa det høyt også, en så fin nyttårsaften har jeg aldri hatt, og ingenting var planlagt. 

// Hello everyone! I’ve been gone for a long time now, and quite frankly, there has been both delicious and strange at the same time. Something was missing. I have felt a little emptiness I have not quite managed to put my finger on, but now I’m back. I needed to relax a little .. With all the moving and work around it I just had to. I promised myself not to move again, just because it’s so much more work than one can imagine. While a person also has appeared in my life was a lot of focus that might be directed to other matters and things than just my blog. Sorry, and I saw your comments today. I am completely touched. I’ve missed you too. Much. Too too much. So what happened? Yes, I have moved to Oslo! Haha, strange because I promised myself to never move here. Yet it might be right. I no longer feel an urge to visit new cities. So! Yesterday I celebrated as planned. I was sitting on an absolutely gorgeous little bar in Grünerløkka with lots of sweet cocktails. Perfect! Cornelia and I went through the good and bad things that happened to us. Oh, I smiled and laughed. I said it out loud too, a perfect new year, and nothing was planned. We took the night as it came, and it was absolutely perfect. Thank God for that. I really hope that you all had a wonderful celebration yesterday! //

IMG_6167IMG_6163IMG_6168IMG_6169IMG_6166

Skal fortelle dere litt mer om dette lille kysset imorgen.. Hehe!

20 Responses to JEG ER TILBAKE – MIN NYTTÅRSAFTEN

 1. Jeg ble så glad når jeg så at du hadde lagt ut et nytt innlegg🙌🏻
  Såååå glad for at du er tilbake! Jeg elsker virkelig å lese bloggen din.
  Håper du kommer til å trives i Oslo❤️
  Godt nytt år!

 2. Ææ, så herlig at du er tilbake.🎉 Digger både deg og bloggen din! Du ser lykkelig ut og det er så fint å se !

 3. Godt nytt år Anniken! Lykke til med året som kommer og ta til deg alle gode ord. Gratulerer med kjæreste og ny leilighet. Håper 2017 gjør deg godt.

 4. Så utrolig glad jeg er på dine vegne! Du fortjener ALT godt. Ønsker deg et godt nytt år, Anniken. Gleder meg til bloggingen din videre 🙂 Vi har savnet deg!

 5. Endelig er du tilbake <3 Har savna deg så sykt.

  Jeg er veldig glad for at du har funnet kjærligheten igjen, det er godt å se deg lykkelig! Selv ble jeg singel på nyttårsaften kl 01.00 så det gleder meg at andre finner lykken selvom jeg sitter med kjærlighetssorg. Det beviser liksom at det finnes noe godt i verden og at jeg kan se fremover. Hvis det ga mening, haha!

  Uansett, takk for at du er du 🙂 <3 Godt nyttår Anniken

 6. Så happy for at du er tilbake😁❤️
  Du ser lykkelig ut for tiden! Håper du er det også.
  Er dette samme kjole som på videoen av deg og Anders fra nyttårsaften?😊

Leave a reply