Okey, nå må jeg puste 5 ganger inn og 100 ganger ut. Jeg skjelver i hendene i det jeg forteller dette. Haha, er det mulig! Vel, jeg skal flytte til Oslo. Etter disse månedene i Bergen har jeg funnet ut at det hele har blitt en vanskelig situasjon for meg. Jeg reiser så fryktelig mye til Oslo pga av jobben min, og jeg blir utslitt. I tillegg har jeg funnet ut at det å ikke ha en fysisk jobb i samfunnet eller gå på skole gjør at jeg har blitt fryktelig ensom. Jeg liker å være alene, men det å være ensom er ikke godt. Jeg er mye alene og har ikke helt klart å finne min plass i Bergen. Jeg angrer ikke. Det er ikke det. Men etter alle mine spontane flytteplaner de siste årene så er det bare rart at ikke en av de har gått litt «galt». Så dette var kanskje det. Jeg vil være nærmere familie og venner. Jeg trenger de mer enn jeg trodde. Som 20 år gammel vil jeg ha mitt nettverk rundt meg, og det er på tide å finne sin plass. Sine mennesker og sine valg. Jeg har lyst å få meg en liten jobb ved siden av bloggen, jeg vil ha muligheten til å se vennene mine og ikke minst kunne ta en kjøretur på 30 minutter hjem til familien. Så etter å ha tatt en prat med alle rundt meg har jeg funnet ut at dette er det rette for meg å gjøre. Nå tenker kanskje også mange av dere at dette er på grunn av gutten jeg har møtt, hehe. Men det er det ikke. Hadde jeg flyttet pga av han hadde jeg fått noen til å ta tak i ørene mine og filleristet meg litt. Disse tankene om Bergen havnet i mitt hode før jeg møtte han, og ja! Jeg skal snart fortelle dere mer om det også etterhvert. Nå er det mer å finne en som har lyst til å ta over leien min her i Bergen! Derfor lurer jeg på om du, eller noen du kjenner har lyst til å flytte inn i verdens fineste leilighet i Bergen 7 minutter unna sentrum med buss! Rolig og koselig gate med unge naboer under. (Dette er toppleiligheten)

VIL DU ELLER NOEN DU KJENNER BO I BERGEN?

1

Leiligheten ligger på Laksevåg og har fantastisk utsikt over sentrum.
7 minutter med busstoppet rett utenfor døren til sentrum, gratis parkering i gaten for deg med bil.
Leien er på 9900 kroner, strøm og internett kommer ved siden av. 
Leiligheten var ubebodd før vi flyttet inn! Helt nyoppusset. 
2 fine soverom, et master bedroom og et litt mindre.
Du kan flytte inn allerede 1. Januar!
Flere bilder: HER

SLIK SER LEILIGHETEN UT NÅ:

For en liten pris kan du også få med pallene (selvmalt) under madrassen, og sofaen i stuen.
Stuebord, tv benk osv kommer til å stå igjen.

.  .  .

Om du er interessert send meg en mail på: [email protected]
Kun seriøse henvendelser! 

19 Responses to JEG FLYTTER TIL OSLO

 1. Lykke til med flyttingen og velkommen til Oslo! Du kommer til å stortrives. Håper jeg møter på deg i gatene – så skal jeg si hei! 🙂

 2. Kuuult! Skulle vel bare mangle å tråkke litt i salaten på veien her i livet. Har du allerede funnet nytt sted å leie i Oslo? Hola hvis du trenger roomie <3

 3. Du må gjøre det som er best for deg, du er din egen lykkes smed 🙂 men du er heldig som har muligheten til å flytte så mye frem og tilbake! Mange blir stuck i sånne situasjoner. Jeg bodde selv et år i Japan og bor nå i en annen by enn hjembyen min i Norge, så skjønner hva du mener med at det er godt å være nær familie og venner. Man kan alltids reise!

 4. Hei Anniken! Kommer ikke inn på Tisen din, og gjorde ikke det for en stund siden heller. Men vil veldig gjerne kjøpe For Love And Lemons toppen av deg. Kan jeg sende deg en mail eller Facebook melding for å få kontakt angående det?:)

 5. Får opp feilmelding på Tisen din jeg også, så tror noe er gæli!

  Evig solskinn blir ørken, man må ha nedoverbakker for å oppleve oppoverbakkene og alt det der <3
  Håper Oslo blir kjempebra for deg! flytter selv fra Bergen til Oslo etter sommeren for å komme litt nærmere familie og venner, gleder meg helt enormt!

  xoxo

 6. Jeg så annonsen på Finn, og skurra litt på dette med at den ligger ute på finn for totalprisen og ikke bare for den leien eventuelt JEG hadde betalt da. Skal begge to flytte sånn at det er muligheter for et par å flytte inn, eller skal hun roomien din bli igjen slik at det egentlig bare er én person som kan flytte inn og ta over rommet ditt? 🙂

 7. Jeg vet ikke om jeg har helt rett, men fikk en sånn god-følelse på dine vegne at du skrev at du skulle flytte til Oslo. Jeg tror det å flytte til Bergen kanskje var noe du trengte for å få en slags «wake up call», og at du kan slå deg litt mer til ro i Oslo❤️ Og ikke minst se frem til mye nytt og spennende som skjer i livet ditt. Tror det her er midt i blinken for deg, og jeg er veldig glad på dine vegner!

 8. Ønsker deg velkommen til Oslo!<3

  Jeg skjønner veldig godt hva du mener med at blogglivet kan være ensomt til tider, det kjenner jeg på selv. Hehe, vi bloggere skulle gått sammen og hatt vårt eget kontorlandskap eller møttes et par ganger i uken for å jobbe sammen eller noe sånt. Det hadde vært kjekt det! Anyways, håper det står bra til med deg og at hverdagen i Oslo blir fin!<3

 9. Jeg skjønnet veldig godt at det kan bli ensomt til tider! Jeg bor i Bergen selv, og ble veldig glad da jeg leste at du skulle flytte hit, men har ikke sett deg eneste gang. Jeg håper virkelig jeg møter på deg før du flytter for du virker som en fantastisk person! Ellers masse lykke til i Oslo. At du har det bra med deg selv er det viktigste 🙂

Leave a reply