15 Responses to – JEG FØLTE MEG KJEMPESTYGG

 1. Jaaa love it!! Har vært igjennom en lik prosess selv. Det har tatt tid, men nå er det sååå deilig å kunne se meg selv i speilet og tenke: «Så fin jeg er». Uten extensions, uten brunfarge og til og med uten sminke. Bare meg. Fin nok som jeg er. En fantastisk følelse.

 2. Synest du fortjener å vinne «årets sterke mening», stemmer på deg! Du har en så utolig fin måte å være på og fin måte å formidle ting på. Du er sååå pen også da!! Jeezes! <3 Naturlig vakker

 3. Du må aldrig slutte

  Det er som du forstår meg, som alt jeg har tvilt på er greit med meg selv plutselig er det, det er greit og ikke være den jeg trodde jeg måtte være men ikke er, det er greit å ville være alene, eller å være redd for å gå ut av døren. Det er så behakelig, så fint å lese ordene dine. Jeg trenger dem. Akkurat som man trenger et annet menneske, trenger jeg ordene dine, tankene dine. jeg har aldri møtt deg, fortsatt vil jeg ikke miste deg. Du må aldrig slutte å skrive.

 4. Du er så flott! Tusen takk for at du prater om dette og tok et lite oppgjør med industrien og denne fæle tankegangen. Respekterer det så høyt.
  Anbefaler foresten å prøve ut kokosolje som fuktighetskrem en uke, har aldri hatt så bra hud som nå.

  God søndag, stor klem

 5. Kjempe flott at du ønsker å dele dette med «oss»! Ikke bare bra for de du påvirker, men også for deg selv. Det både gjør godt og ser godt ut. Fri og avslappet er gull verdt. LIKER!

Leave a reply