IMG_0225IMG_0206

Frank Walton Gold: HERE / Frank Walton Black: HERE

Haha, uff.. En ting er å bruke briller fordi det er kult, en annen ting er fordi du må. Vel, jeg sitter mye på pcen og i det siste har jeg hatt så voldsomme hodepiner på slutten av dagen at jeg har ikke helt visst hvor jeg skal gjøre av meg. Så jeg tok en tur på Synsam og tok en synstest. Dyrt eller hva? Jesus, jeg trodde sånt var gratis.. Ehe. Det viste seg at jeg overbelastet øyene mine alt for mye, noe som igjen resulterte i hodepine. Så jeg fikk et lite papir med styrken jeg trengte og bestilte meg to par briller på nettet. Det skal sies at jeg ser mye bedre, og kjenner jeg slapper av når jeg sitter på pcen.. Men titter jeg opp fra denne fordømte skjermen ser jeg ikke en dritt. Haha bokstavelig talt halvt blind. Så det er ikke så lett å sitte på pcen samtidig som jeg vil se på tv. Det struggle is real! Neida, uff. Men! Uansett tenkte jeg å vise dere disse brillene! De kan fås både som optiske eller som vanlige briller uten styrke. Elsker de begge to selvom roomien min synes jeg ser ut som en bestemor når hun kommer hjem etter skolen og jeg sitter i sofaen med høyhalset genser og runde briller. Haha, bestemor Anniken 

// One thing is to wear glasses because it’s cool, another thing is because you have to. Well, I’m sitting much on the PC and in the past I have had such violent headaches at the end of the day that I have not quite known how to make of me. So I took a walk to «Synsam» and took an eye test. Expensive or what? Jesus, I thought like that was free .. Ehe. It turned out that I overloaded my eyes too much, which in turn resulted in headaches. So I got a little paper with the strength I needed and ordered me two pairs of glasses online. It should be said that I look a lot better, and I feel relaxed when I’m sitting on the pc .. But if I rlook away from this damn screen I can not see a damn thing. Haha literally half blind. So it’s not so easy to sit on your PC while I’ll watch tv. The struggle is real! Alas, uff. But! Anyway, I thought to show you these glasses! They can be obtained both as optical or prescription glasses without strength. Love both of them even though roomie think that I look like a grandmother when she gets home after school and I’m sitting on the couch with turtleneck and round glasses. Haha, grandmother //

IMG_0220IMG_0201

Nå skal jeg på tapas og vin med noen venninner, snakkes snart!

Skjermbilde 2016-11-22 kl. 11.10.22

9 Responses to JEG HAR BLITT BRILLEFIN!

  1. Jeg sliter også med skikkelig hodepine om jeg sitter for lenge på pcen, kanskje det er samme grunn. Hvor mye kostet det med en synstest?

  2. Du. På de glitterbildene har du på den en blå genser med glippe på brystet og en grå genser med hull på skuldrene. Er de dine? Eller vet du hvor de er i fra? Syns de var så fine!

Leave a reply