PicMonkey Image

· SELGES MED TUNGT HJERTE ·

Det verste er at jeg mener det. Midt i flyttekaoset har jeg prøvd å bli kvitt litt ting jeg ikke har bruk for, og derfor har jeg bestemt meg for å selge vesken min. Jeg ønsket meg denne i hele 2 år, før den dukket opp. Min første veske, og jeg var i ekstase. Den er godt brukt, men pent brukt. Den er fortsatt helt nydelig og velbevart! Jeg har alltid ment at man skal ha en brun og en sort veske… Da er man safe med alt! Likevel blir ikke denne vakre tingen brukt så mye som den fortjener lenger. Den må komme seg avsted til noen som kan sette like mye pris på den som jeg engang gjorde. Den ble kjøpt på 4 Men & Woman i Drammen og nypris var på 10.000 kroner. Jeg håper derfor å få den for 6000 kroner. Jeg kommer heller ikke til å gå lavere enn dette. Derfor vil ikke «bud» bli besvart, men dere andre kan sende en mail på: [email protected] om du er interessert!

SOLGT!

6 Responses to JEG SELGER VESKEN MIN

  1. liker deg veldig godt men kunne ønske du hadde kommet med noen meningsfulle innlegg slik som flyktningskrisen eller hva som skjer i aleppo nå.. det er så relevant

  2. Åh, jeg hatt skikkelig lyst på denne vesken i mange år, men jeg har dessverre ikke 6000kr å rutte med akkurat nå!:P Får håpe en slik anledning dukker opp igjen når jeg har litt bedre råd!;)

  3. Jeg kom over den episoden du var med på i teenage boss, haha! Jeg lurer på, hva tenker du om hvordan du var og alt på den tiden? Du er så forandret (på en bra måte altså) og jeg er bare så nysgjerrig på hva du tenker om den forandringen:-)

Leave a reply